Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Razišli se Riki Martin i Karlos Gonzales

telegraf  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 04. JAN 2014

"Promene, eh, promene. Samo zato što ti lekciju održi neko ko te voli, ne znači da je ispravna", napisao je pevač i time potvrdio spekulacije da je ponovo singl.

Riki Martin i njegov dugogodišnji dečko Karlos Gonzales nedavno su okončali četvorogodišnju vezu, a da u ljubavnom gnezdu nije sve bilo kako treba potvrdio je i sam pevač na svom Tviteru.

Zavodnik iz Portorika, koji je nedavno je napunio 42 godine, svoju ljubavnu romansu navodno je prekinuo zbog sve manje komunikacije i brojnih nesuglasica sa partnerom. Uz to, šuška se da su gej par razdvojili i blizanci koje je Riki dobio uz pomoć surogat majke još 2008. godine.

- Promene, eh, promene. Samo zato što ti lekciju održi neko ko te voli, ne znači da je ispravna - napisao je pop pevač na svom Tviteru i svima dao do znanja da četiri godine uspešne veze stoji na staklenim nogama.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi