Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Sport

Putin grli gej olimpijsku pobednicu, pije pivo i priča nemački

press  ·  rusija  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 12. FEB 2014

Predsednik Putin glavna je zvezda ovih Olimpijskih igara, barem kada je u pitanju interesovanje medija. On je to vešto iskoristio kako bi popravio svoj imidž na zapadu.

Ruski predsednik prvo je u prolazu najsrdačnije čestitao holandskoj olimpijskoj pobednici u brzom klizanju na 3000 metara, Irin Vust, inače gej sportiskinji, koja mu se ljubazno zahvalila.

Putin je takođe obišao različite navijačke barove u Sočiju, pa se na snimku može videti kako se zabavlja sa olimpijskim učesnicima i delegacijama, pije pivo i priča nemački. To je sve očigledno izazvalo simpatije kod svih prisutnih.

 

Vaši Komentari
Razumljivo je da Vlada cini sve da izignorise cinjenicu da svojim likom i delom predstavlja neofasisticku misao u Evropi 21 veka, ali pitam se sta je prolazilo u Irininoj glavi dok je grlila coveka koji je negira kao osobu? Morbidan momenat.
Dedinje, Srbija · 12.02.2014, 19:56
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi