Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

Protesti protiv Eltona Džona u Maleziji

Q.Hr  ·  Malezija  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 29. NOV 2012

Pripadnici malezijske islamske političke stranke najavili su protest protiv koncerta Eltona Džona koji bi se trebao održati u subotu u Zvezdanoj areni u Genting Hillsu.

Optužili su pevača kako promoviše hedonizam te kako bi njegovo civilno partnerstvo s Davidom Furnishom moglo imati loš uticaj na mlade Malezijce, izvestio je Bankok post.

Nasrudin Hassan Tantawi, vođa ogranka mladih u stranci istakao je kako će podneti memorandum malezijskoj vladi u znak protesta protiv koncerta jer se žele boriti protiv "društvene bolesti".

"Šta god je potrebno, napravićemo da se i dalje praktikuje islam te ćemo podsetiti vernike, posebno mlade da se ne umešaju u stvari koje ih uvlače u grijeh!"

Očigledno je konzervativnim članovima stranke zasmetala nedavna izjava Eltona Džona kako bi vrlo rado svoje civilno partnerstvo zamenio s brakom.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi