Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Portia ne daje intervjue muškim novinarima

pinknews.co.uk  ·  SAD  ·  Odabrao: J.M.  ·  Dodato: 19. DEC 2010
Portia De Rossi i Elen DeGeneres

Portia DeGeneres je optužena za diskriminaciju nakon što je odbila da da intervjue muškim novinarima.

Glumica trenutno promoviše svoje memoare pod nazivom Unbearable Lightness, ali dozvoljava samo ženama da je intervjuišu. Nedavno je odbila intervju Davidu Kochu, voditelju australijskog jutarnjeg programa, Sunrise i zatražila da bude intervjuisana od strane njegove koleginice iz programa, Melisse Doyle putem satelita.

Koch je za Sydney Morning Herald izjavio: "Ukoliko bi muškarac rekao da ne želi da ga žena intervjuiše, to bi izazvalo opšti gnev. Očigledno da Portia ima nekih problema i žao mi je zbog toga. Ja lično cenim ono što su ona i Ellen učinile za gej zajednicu po pitanju tolerancije, ali ovakav njen postupak me je iznenadio jer je kontradiktoran sa onim za šta se ona zalaže, a to je ravnopravnost. Možda se Portia ne oseća prijatno u društvu muškaraca, ali istovremeno ona igra u filmovima nasuprot muških glumaca."

Portia DeGeneres, koja je nedavno promenila svoje prezime iz De Rossi, je takođe odbila da priča sa voditeljima Fox FM stanice, Hamishom Blakeom i Andy Leem, koji su zatim poslali novinarku da umesto njih priča sa Portiom.

Portparolka australijske tv stanice Channel Seven je izjavila da je producentima jutarnjeg programa Sunrise rečeno da se ovaj glumičin stav odnosi "ne samo na Australiju, već i na ceo svet."

PinkNews

Vaši Komentari
Brate... moze joj se!!! :))
Beograd · 21.12.2010, 8:29
Besmislica i ludilo!
Istinski liberal · 19.12.2010, 17:14
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi