Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Muzika

Pesma "Regine" himna LGBT zajednice

blic  ·  bih  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 27. MAR 2015

Spot grupe Regina za pesmu "Zatupi zaglupi" koji je promovisan početkom godine naišao je na podeljena mišljenja publike. Neki su ovaj spot okarakterisali kao svojevrsnu LGBT himnu sto se moglo pročitati u komentarima na "Jutjubu". Mnogi su pomislili da je to razlog zbog kog su članovi grupe Regina povukli spot sa ovog kanala bez obzira na to sto je vec imao preko pola miliona pregleda?

"To je totalna glupost! Spot je postavljen na nas zvanični kanal jer mu je tamo mesto. Mi smo se ovom pesmom i spotom našalili sa stvarnošću u kojoj živimo,a za koju ne znamo da li je više smešna ili tužna.

Uskoro će fanovi imati priliku na našoj Facebook stranici da odgovore na zanimljiva pitanja o nama i neko od njih će biti nagradjen telefonom ipfone 6 u koji će biti integrisan baš ovaj spot.

Sve to, kao i koncerti ove godine biće na neki način obeležavanje 25 godina postojanja grupe Regina, rekli su nam članovi benda.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi