Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Muzika

Otkrio da je gej, a potom žiri oduševio pevanjem

index.hr  ·  SAD  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 14. JUN 2013

Džonatan Alen, učesnik američkog šoua "America's Got Talent", otkrio je žiriju da su ga roditelji s 18 godina izbacili iz kuće nakon što im je priznao da je homoseksualac, a potom fascinirao publiku i žiri izvođenjem kompozicije "Con te partiro".

onatan Alen, učesnik američkog šoua "America's Got Talent", u kratkom periodu je postao prava internet senzacija. Ovaj 20-godišnji mladić se pojavio na sceni i u razgovoru s članom žirija Hauvijem Mandelom otkrio da su ga roditelji s 18 godina izbacili iz kuće nakon što im je priznao da je homoseksualac.

Ovo priznanje je šokiralo i voditelje i publiku, ali niko nije bio spreman na ono što je usledilo.

Izvođenjem kompozicije "Con te partiro" Andree Bočelija Alen je pokazao zavidne vokalne sposobnosti, čime je zasluženo osvojio simpatije publike, a nakon što su ga pohvalili članovi žirija, u kojem su se pored Mandela nalazili voditelj Hauard Stern i manekenka Hajdi Klum.

Pogledajte kako je Džonatan Alen oduševio publiku i žiri

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi