Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Sport

NFL zvezda i njegov dečko su svima održali lekciju kako treba da nas boli uvo na tuđe komentare

https://noizz.rs  ·  Odabrao: JM  ·  Dodato: 27. SEP 2020
NFL igrač Ryan Russell ruši predrasude na svakom koraku. Momak visok skoro dva metra javno se deklarisao kao biseksualac i od tada se zalaže za prava LGBT zajednice često pozirajući sa svojim momkom.

Malo ko je spreman da izađe na plažu i uživa onako kako to rade Ryan i njegov partner, plesač Corey O'Brien. Uslikani su kako se zajedno zabavljaju, kupaju, odmaraju, bez ikakve brige na ovom svetu i možemo samo da im pozavidimo.

Ryan koji je trenutno bez angažmana, a igrao je za Dalas kaubojse i Tampa Bej, sasvim otvoreno priča o svojoj seksualnoj orijentaciji.

On je javno, gostujući na televiziji ESPN ispričao kako je "talentovani sportista, dobar pisac, privržen sin, brat koji previše brine ali i da je lojalan ljubavnik i biseksualac". Prizanje je izazvalo prilično prašinu jer je NFL tradicionalno "muški" sport.

Uz autovanje Ryan i O'Brien su pokrenuli i zajednički Jutjub kanal na kom otvoreno pričaju u osvom odnosu komentarišući kako i predrasude ne zanimaju sve dok je njima dobro dok su zajedno.

Vaši Komentari
Dok je vama i ostalima sličnim vama dobro i da su svi zadovoljni onda i nema nikakve bojazni od društva .Čim krijete svoj " posao i zanimanje" onda je sve drugačije, a budete otvoreni i iskreni svi će vas podržati. Tako je i u ostalim sferama života , uvek sve " pokopate" svojim iskrenim i otvorenim pričama .Bravo momci.
STRADUN · Prijepolje, Serbia · 01.10.2020, 10:18
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi