Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

"Naši" traže od partijarha da osudi Paradu ponosa

tanjug  ·  Beograd  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 14. SEP 2012

Predsednik ekstremističkog pokreta "Naši" Ivan Ivanović zamolio je danas patrijarha srpskog Irineja da ukaže političkom vrhu Srbije na "neophodnost zabrane održavanja Parade ponosa".

Ivanović moli Irineja da podrži inicijativu da se u Srbiji, kao i u Rusiji, donese zakonska odredba o apsolutnoj zabrani "gej prajd propagande" u narednih sto godina, navodi se u saopštenju ovog ultradesničarskog pokreta.

Istog dana više od 500 ratnih vojnih veterana sa područja Topličkog okruga najavilo je organizovani dolazak u utorak 6. oktobra u Beograd, gde će se priključiti Savezu ratnih veterana Srbije u održavanju "Parade srama", izjavio je danas predsednik saveza ratnih veterana Srbije Mile Milošević.

"Mi ćemo uputiti zahtev Vladi Srbije i ostalim nadležnim institucijama da se usvoji zakon o borcima", kazao je Milošević Tanjugu.

On je rekao da ne podržava "Paradu ponosa", koja će biti održana istog dana u Beogradu, ali da je "ratni veterani, ratni vojni invali i rodbina palih boraca neće rušiti".

 

Vaši Komentari
daj Ivanovicu moli Patrijarha da pohapsi kriminalce,lopove,rusitelje i vas"Nasi" koji su zlo ove drzave.E,to trazi pa cemo te svi podrzati.Jadan li si od silnih problema i sloma Srbije sta ti trazis?
Prijepolje,16.09.12. · 16.09.2012, 13:19
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi