Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Misteriozne smrti u gej sauni

alo  ·  UK  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 31. OCT 2012
Sauna ''Pležurdrom'', London | Foto: pleasuredrome.com

Dvojica muškaraca iznenada su umrli nakon posete čuvenoj gej sauni "Pleasuredrome" u Londonu!

Bez ikakvog prethodnog predznaka muškarac star 39 godina iznenada je umro u sauni, dok je drugi (46), kome je takođe neobjašnjivo pozlilo, izdahnuo po dolasku u bolnicu.

Treći muškarac (34), zahvaćen nepoznatom boljkom, nekako je uspeo da se izvuče, i nakon što mu se stanje stabilizovalo pušten je iz bolnice.
Policija još uvek traga za misterioznim uzrokom smrti, i čeka toksikološke nalaze kako bi mogla da nastavi istragu.

Oni takođe tragaju za još jednim muškarcem, belcem, starosti između 25 i 35 godina, koji je viđen na ulazu u saunu sa prvom žrtvom, koja je preminula.
Ove bizarne smrti sada su dovele u pitanje čitav Pležurdrom centar koji inače postoji u Londonu već više od 15 godina i predstavlja "oazu" za britanske gej i biseksualne muškarce.

''Pležurdrom'' nudi posetiocima mnoge pogodnosti | Foto: pleasuredrome.com

Centar na raspolaganju ima dnevni boravak, kafić, spa, masažu, dve saune i dve parne sobe, ali je budućnost ovog objekta nakon skandaloznih smrti među njenim zidovima vrlo neizvesna.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi