Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

Mišel Vilijams: Šišam se kratko zbog Hita Ledžera

blic.rs  ·  SAD  ·  Odabrao: Nikola  ·  Dodato: 07. NOV 2011

Glumica Mišel Vilijams je otkrila da muškarci mrze njenu kratku kosu. Ipak, ona ne želi da se odrekne dečačke frizure, koju održava u čast svog dugogodišnjeg dečka, pokojnog Hita Ledžera.

Kratka kosa ističe ženstvene crte lica i daje utisak originalnosti, pa se zbog toga pojedine dame opredeljuju za šišanje na kratko. Ipak, muškarci izgleda nisu veliki obožavatelji tog stila, što je potvrdila i glumica Mišel Vilijams.

 

"Prošlo je pet godina otkad sam skratila kosu. Naravno, jedini obožavatelji moje frizure su gej muškarci i moje prijateljice", rekla je ona za britanski "Elle".

 

Tridesetjednogodišnja glumica je prvi put počela da nosi kratku kosu 2007. godine, kada je prolazila kroz probleme sa svojim dečkom Hitom Ledžerom. Pokojnom glumcu se frizura veoma dopala, a Mišel je nastavila da je nosi i nakon njegove smrti.

 

"Nosim je kao uspomenu na nekoga kome se zaista dopadala", rekla je glumica o svojoj frizuri. Ona je dodala da je Hit Ledžer bio "jedini strejt muškarac koji je voleo kratku kosu".

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi