Upoznajte se na GS Forumu
Gej Srbija
Scena

Konkurs za idejno rešenje postera “Promena je u nama”

gayecho  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 26. OCT 2016

Udruženje „Crvena linija" iz Novog Sada, u okviru kampanje „Promena je u nama", raspisalo je konkurs za idejno rešenje postera koji podstiče prevenciju HIV/AIDS-a i zaštitu reproduktivnog zdravlja. Rok za prijavu radova je 11. novembar do 12 časova.

Pravo učešća na konkursu imaju mladi od 15 do 25 godina.

Poster mora da podstiče prevenciju HIV/AIDS-a i zaštitu reproduktivnog zdravlja i ne sme da sadrži bilo koji vid disktriminacije ili govor mržnje, navodi se u pozivu.

Rad treba da bude formata A2, dimenzije 420 x 594 mm (.psd ili .cdr format).

Svi zainteresovani svoje predloge mogu poslati putem mejla support@crvenalinija.org.

Blagovremeno pristigli radovi biće pregledani od strane stručne komisije kako bi se izbegli mogući diskriminativni sadržaji. Nakon selekcije, odabrani radovi biće objavljeni na zvaničnoj Facebook stranici udruženja „Crvena linija".

Najbolji radovi biće oni koji prikupe najviše like-ova. Glasanje počinje 11. novembra u 18 časova i trajaće do 14. novembra u podne.

Odabrani radovi će se štampati u vidu postera, razglednica i distribuirati u školama i drugim javnim mestima bitnim za mlade.

Kampanja „Promena je u nama" obuhvata niz događaja i aktivnosti usmerenih na smanjenje stigme i diskriminacije mladih iz osetljivih grupa i doprinos novih medija u promociji prevencije HIV/AIDS-a među mladima.

Program je podržan od strane Grada Novog Sada - Gradske uprave za zdravstvo.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi