Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

Kluni nije gej, al nema sreće sa ženama

glas-javnosti.rs  ·  SAD  ·  Odabrao: Nikola  ·  Dodato: 08. JUL 2011

Džordž Kluni je ostavio još jednu u nizu glamuroznih, prelepih devojaka, ali to nikako ne znači da je homoseksualac, tvrdi njegov blizak prijatelj.

Biznismen Manuele Malenoti, vlasnik modne kuće Belstaff i dugogodišnji Klunijev prijatelj, izjavio je da je Kluni raskinuo sa italijanskom manekenkom Elizabetom jer nije hteo da se ženi.

"Džordža poznajem deset godina. U sebi sam znao da to neće potrajati i - ruku na srce - za mene je njihov raskid bio očekivan. Ali moraćete da pitate njih dvoje o konkretnim razlozima. Ono što mogu da kažem jeste da je Džordž čvrsto rešio da se više neće ženiti i ne želi da ima decu.

Ali pisanja nekih medija da je cela veza bila samo za javnost i da je Elizabeta bila plaćena da se pojavljuje kao njegova pratnja na crvenom tepihu je čista laž. Za te dve godine zabavljanja imali su neke divne trenutke, on ju je potpuno uvukao u svoj život, otvorio joj je vrata svog doma, upoznao je sa roditeljima i prijateljima", kazao je Malenoti.

"Mnogo je žena prošlo kroz njgov život. Naravno, svakom muškarcu se može desiti kriza identiteta, ali kažem vam da on nije gej".

Kanalisova je trenutno kod svoje porodice na Sardiniji i još nije javno progovorila o rastanku. Neki italijanski mediji tvrde da je čak potpisala i klauzulu o ćutanju.

Jedina žena koja je do sada privolela Klunija da stane pred oltar je 52-godišnja glumica Talija Balsam. Venčali su se 1989. a razveli 4 godine kasnije.

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi