Upoznajte se na GS Forumu
Gej Srbija
Svet

Kelvin Klajn u vezi sa 46 godina mlađim manekenom

tracara.com  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 10. MAR 2017

Dizajner Kelvin Klajn nedavno je započeo vezu sa 29-godišnjim manekenom Kevinom Bejkerom, a paparaci su ih pre nekoliko dana fotografisali na odmoru na St. Bartsu.

Kako prenosi DailyMail, 74-godišnji Klajn je uživao na plaži u društvu grupe prijatelja, ali je veoma prisan bio sa mnogo mlađim modelom, koji je pokazao svoju sjajnu figuru u svetloplavom šortsu.

Ovo nije prvi put da se par pojavio zajedno u javnosti. Primećeni su kako se drže za ruke još u decembru na gala svečanosti u Njujorku.

Pre veze sa 46-godina mlađim modelom, dizajner se 2011. godine zabavljao sa glumcem iz filmova za odrasle i manekenom Nikom Gruberom, ali je veza prekinuta kada su Grubera uhapsili zbog posedovanja kokaina i napada 2012. godine.

Evo nekih fotografija zgodnog Bakera, a zanimljivo je da on ima i brata blizanca, Džoela Bejkera, koji je takođe model. Uživajte.

Vaši Komentari
A gde je tu ljubav-to mi vise lici na prostituciju ovog slatkog momka-he he
Skoplje · 07.04.2017, 10:23
Srbija je raspadom SFRJ zvanicno postala drzava koja nudi skromne resurse svojim drzavljanima i onda se razumljivo veza manekena od 29 godina sa 46 godina starijim modnim dizajnerom cini kao nesto razumljivo i prakticno. Sa stanovista SAD kao zemlje koja nudi velikodusne resurse svojim drzavljanima na Kevina se gleda kao na lenjivca koji ne preza ni od cega a na Kelvina kao na stariju osobu koja nema problem da sebe pravi budalom. Prosecni drzavljanin SADa sebi moze priustiti godisnji odmor na bilo kom tropskom ostrvu ukljucujuci i St Barts kao sto prosecni Srbijanac sebi moze priustiti odmor na severu Grcke.
Dedinje, Srbija · 29.03.2017, 19:44
Uhhh sto nisam Kelvin Klajn bar na jednu noc pa da propustim kroz sake ovog slatkisa!!!
Pirot,Srbija · 14.03.2017, 14:05
Para vrti gde burgija nece.....cista prostitucija a ljubav?.......Ko je sisa!
Beograd · 10.03.2017, 7:57
neko moze, neko ne .:) T
srbija 3 · 10.03.2017, 7:11
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi