Upoznajte se na GS Forumu
Gej Srbija
Svet

Kelvin Klajn u vezi sa 46 godina mlađim manekenom

tracara.com  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 10. MAR 2017

Dizajner Kelvin Klajn nedavno je započeo vezu sa 29-godišnjim manekenom Kevinom Bejkerom, a paparaci su ih pre nekoliko dana fotografisali na odmoru na St. Bartsu.

Kako prenosi DailyMail, 74-godišnji Klajn je uživao na plaži u društvu grupe prijatelja, ali je veoma prisan bio sa mnogo mlađim modelom, koji je pokazao svoju sjajnu figuru u svetloplavom šortsu.

Ovo nije prvi put da se par pojavio zajedno u javnosti. Primećeni su kako se drže za ruke još u decembru na gala svečanosti u Njujorku.

Pre veze sa 46-godina mlađim modelom, dizajner se 2011. godine zabavljao sa glumcem iz filmova za odrasle i manekenom Nikom Gruberom, ali je veza prekinuta kada su Grubera uhapsili zbog posedovanja kokaina i napada 2012. godine.

Evo nekih fotografija zgodnog Bakera, a zanimljivo je da on ima i brata blizanca, Džoela Bejkera, koji je takođe model. Uživajte.

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi