Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Scena

KARLEUŠA: Pozivam javne ličnosti da podrže gej paradu!

kurir  ·  beograd  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 25. SEP 2013

- Ako mogu ja, progonjena i napadana, da nađem snagu i volju u sebi da podržavam ljudska prava, mogu i sve moje bezbrižne kolege - napisala je JK na Tviteru

Pevačica Jelena Karleuša pozvala je sve poznate ličnosti da podrže gej paradu, jer po njenom mišljenju, tako se "pokazuje tolerancija, demokratija i kultura". Jelena već danima javno upućuje podršku LGBT aktivistima, koji se spremaju za "Paradu ponosa".

Foto: Twitter/@karleusastar

Pevačica već nekoliko dana kači tvitove u vezi s ovom tematikom, a nedavno je oduševljeno izjavila da jedva čeka da šeta s Vučićem i Palmom na gej paradi.

Plavokosa Jelena je napisala i da sve kolege moraju da podrže LGBT aktiviste, jer ona to čini iako je "progonjena".

Foto: Twitter/@karleusastar

Takođe, Karleuša je napisala pratiocima na Tviteru da "Parada ponosa" nije slavljenje bolesti, već dresura normalnih ljudi.

Foto: Twitter/@karleusastar

Da podsetimo, Palma je od Vlade Srbije zatražio da ne dozvoli održavanje "Parade ponosa", dok je Vučić pre nekoliko dana izjavio da neće učestvovati na gej paradi.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi