Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

Iz naftalina "Gej" afera Nikole Burovca

Srbija  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 14. NOV 2012

Pevač Nikola Burovac proteklog vikenda stao je na ludi kamen, izgovorivši sudbonosno ‘Da' svojoj dugogodišnjoj devojci, pevačici Mileni Vučić. Njoj izgleda nije smetala njegova "problematična" prošlost.

Nikola je, naime, pre par godina bio u centru gej skandala, o kome su brujale sve zemlje bivše Jugoslavije.

U septembru 2008. godine osvanuli su skandalozne fotografije markantnog pevača i dvojice deklerisanih homoseksualaca iz Slovenije. Na jednoj od fotografija srpski pevač leži u gaćama, a jedan od Slovenaca, koji su inače vlasnici tamošnje televizije TV Paprika, drži ruku u gaćama. Postoji i nekoliko fotografija na kojima novinar iz Slovenije oralno zadovoljava muškarca, za koga se tvrdilo da je Nikola.

Prema tadašnjim informacijama, sporne fotografije nastale su avgusta 2008. u jednom tamošnjem hotelu, na gej orgijama.

Pogledajte prilog hrvatske Nove TV u kome je do detalja opisan seks skandal Nikole Burovca, a sem skandalozne priče u prilogu ćete videti i nekoliko eksplicitnih fotografija, ali i čuti kako je Burovac, pomalo vulgarno, pokušao da dokaže svoje heteroseksualno opredeljenje.

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi