Upoznajte se na GS Forumu
Gej Srbija
Sport

Ispovest košarkaša: Silovan sam na prvom dejtu

24sata  ·  sad  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 11. APR 2016

Nejtan Fort, perspektivni američki košarkaš, izgleda kao zlatni dečko. Talentovan je, ambiciozan, zgodan i zdrav, ali stvari zapravo nisu tako crno-bele.

Nejtan je kao tinejdžer shvatio da ga privlače muškarci, ali to nije želeo sebi da prizna jer je želeo da bude poput drugih. Na fakultetu je odlučio da istraži svoj identitet pa je jedno veče završio u gej klubu.

- Upoznao sam jako simpatičnog dečka koji živi blizu mene i pozvao me na sastanak. Otišli smo zajedno iz kluba, moje srce je tuklo od uzbuđenja. Bio sam nervozan, ali i srećan zbog toga kako se situacija razvija. Vozili smo se i razgovarali, činilo se da će moj prvi dejt s muškarcem biti savršen. Ali, nije bio. U jednom trenutku me je izbacio iz automobila. Seksualno me je zlostavljao, drogirao i silovao. Promenio je moj život. Borim se s tim da napišem tek nekoliko redova o tome, ali to je sada deo mene. Nisam to prijavio policiji, bilo me je sramota i plašio sam se osude, priznanja ko sam - preneo je "The Independent" njegovu ispovest.

Muškarac koji ga je silovao nikada nije optužen za to. Godinu dana posle toga Fort se viđao samo s devojkama. Posle toga više nije želeo da krije ko je, pa je skupio hrabrost i otkrio svojoj porodici, košarkaškom treneru i ekipi da je homoseksualac.

Otkrio je da je sa svakim razgovarao oči u oči, priznao im da je gej i da je silovan. Svi su ga podržali, što ga je ohrabrilo.

Svoju priču je javno ispričao da bi pružio podršku drugima. Naime, posle je zbog silovanja razmišljao i o samoubistvu.

- To je vaš život, ne tuđi. Ništa nije vredno osim istine - zaključio je.

 

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi