Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

I Gandalf bi sine…

Q.Hr  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 05. DEC 2012

Sir Ian McKellen, glumac, autovani gej i borac za LGBT prava poručio je povodom promocije svog filma "Hobit" kako bi bilo predivno da se pri povratku na Novi Zeland na kome je snimao trilogiju "Gospodar prstenova" kao i "Hobita" može venčati.

McKellen je izjavio: "Nadam se da kad se vratim u Međuzemlje ću se moći venčati tamo", te je nastavio kako podržava "uzbudljive izglede" za postizanje bračne jednakosti na Novom Zelandu.

Kako je dugo vremena proveo na Novom Zelandu glumeći moćnog čarobnjaka Gandalfa, počeo je smatrati Novi Zeland svojim "duhovnim domom" te je napomenuo kako je to prva zemlja na svetu koja je dala ženama pravo glasa te da se svet ugleda na tu zemlju kao zemlju "društvenog napredovanja".

Ovaj 73-godišnji glumac izvinio se što nije mogao prisustvovati promociji jer je deo programa edukacije mladih o LGBT pravima u organizaciji Stonewalla.

"Ništa u životu nije važnije za mene nego pomagati gej mladim ljudima da shvate da su bolji dani ispred njih", poručio je Gandalf mladima.

Vaši Komentari
"Ništa u životu nije važnije za mene nego pomagati gej mladim ljudima da shvate da su bolji dani ispred njih", poručio je Gandalf mladima.

Umesto Gandalf treba da stoji ili "Gandalf"(""!) ili Ian McKellen. Gandalf je karakter iz filma. ;)
.. · 28.12.2012, 13:03
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi