Slavimo 18 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Holivud reaguje na “izvinjenje“ i priznanje Kevina Spejsija

b92  ·  sad  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 30. OCT 2017

Nakon što je glumac Entoni Rep izneo tvrdnje da ga je Kevin Spejsi seksualno zlostavljao pre 30 godina, reagovale su i njegove kolege iz Holivuda.

Podsetimo, Rep tvrdi da ga je Spejsi uzeo u naručje i spustio u svoj krevet kada je imao samo 14 godina. To znači da je Kevin Spejsi tada imao 26. Kevin je brže-bolje izdao saopštenje u kojem navodi da mu je jako žao ako je nešto tako uradio i da se ne seća, ali je ujedno iskroistio priču i otkrio da je gej.

"Samo da budem je*eno jasan - to što si gej nema nikakve veze sa tim šta radiš sa maloletnicima", rekao je komičar Kameron Ezpozito.

"Zdravo i doviđenja Spejsi, sada je vreme na tebe da plačeš", napisala je Rouz Mekgovan koja je raskrinkrala Harvija Vajnstina.

"Ova izjava Kevina Spejsija. Ne, nikako. Ne postoji količina alkohola koja može objasniti napad na četrnaestogodišnjeg dečaka"

Ira Madison je komentarisala da je Spejsijevo saopštenje dobar marketinški potez, a da se glasine oko njegovog seksualnog opredeljenja šire već godinama.

"Nikada nije pogrešan trenutak da priznate svoje opredeljenje. To nikada ne bih zamerila. Ali, koristiti seksualno opredeljenje da pritajite seskualno zlostavljanje je nešto kompletno drugačije. Njegova izjava grubo povezuje pedofiliju i homoseksualnost"

"Klasičan način da izađete iz plakara je PR saopštenje koje treba da odvrati ljude od činjenice da ste pokušali da maltretirate dete", napisao je komičar Gaj Branum.

 

Vaši Komentari
Kad si vec zasao u cetrdesete i nisi ostvario nikakvu ni glumacku ni pevacku karijeru,a peder si do koske,onda je najbolje optuziti nekog starijeg da te silovao ili zlostavljao kao maloletnika.
Srbija · 07.11.2017, 5:46
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi