Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Filmovi

Gej verzija filma "Bekstvo iz Šošenka" izazvala burne reakcije

https://noizz.rs/  ·  Odabrao: JM  ·  Dodato: 27. JUL 2021

Da li ste ikada razmišljali o filmu "Bekstvo iz Šošenka" u bilo kom drugom obliku osim u originalu, kakvog ga i znate? Pa, doživeli smo i to da vidimo gej verziju pojedinih scena ovog kultnog ostvarenja i to u izvođenju repera Lil Nas X koji je snimio spot po poznatim motivima.

Reper Lil Nas X poznat je po tome da izaziva skandale i da ima nastupe i spotove o kojima se kasnije dugo priča i tračari. Isto je uradio i sa novim spotom u kojem je napravio gej verziju poznatog filma "Bekstvo iz Šošenka" u kojem su najviše kontroverzi izazvale homoerotske scene i goli muškarci koji đuskaju ispod tuša.

Pre nekoliko nedelja reper Nas je objavio parodiju u kojoj mu se sudilo zbog homoseksualnosti, a najnoviji spot za "Industry baby" pokazuje nastavak priče - odnosno njega u zatvoru. Gost u ovom spotu bio je i reper Jack Harlow koji je oduševljen projektom.

- Sa zadovoljstvom sam odbacio da budem u društvu boksera i upao pod tuš sa Nasom i momcima. Nas je napisao ceo scenario za ovaj video i ja sam se vodio njegovom "palicom". To vam je kao kad date majstoru da kuva, nema tu puno mesta da se mešate u rad - rekao je Jack.

Radnja se odvija u izmišljenom gej zatvoru Montero, a mnogi su prokomentarisali da ovaj video podseća na scene iz filma "Bekstvo iz Šošenka", jer je Nas bežao iz zatvora baš kao što su to radili junaci filma.

Ipak, ima nešto mnogo pipavije u celoj priči. Tokom ovog videa Nas miluje plesače po telu, tverkuje sa njima, pleše sa potpuno golim muškarcima u roze kupaonici... uživa u pogledu na gej poster i ludo se provodi iza rešetaka.

I dok jedni smatraju da je ovo najveći skandal koji je reper sebi dozvolio, drugi mu čestitaju na hrabrosti da se i ovakva tema bez tabua predstavlja u javnost.

 

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi