Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Kolumna

Gej saveti ženama za sjajan seks

b9.net  ·  Odabrao: Nikola  ·  Dodato: 25. NOV 2010
Foto: PatriotPro, www.sxc.hu

Seks sa nekim novim može biti ujedno i zanimljiv i zastrašujući. Gej najbolji drug nam daje savete koji će nam to iskustvo učiniti takvim da ćemo želeti da ga ponovimo opet, opet i opet.

Nezavisno od vaših godina, prvi pravi intimni trenuci sa nekim novim mogu biti kao prvi ulazak u Diznilend. Uzbuđenje je preveliko! Očekivanja još viša! Strogo visoko postavljeni zahtevi!

Bio sam na svim vožnjama, u svim parkovima po nekoliko puta i verujte mi, svi su različiti. Najmudriji savet koji mogu da vam dam je da sledite svoje instinkte i slušate svog partnera. Može izgledati prilično teško ako ne poznajete svog partnera dovoljno, ali svakako možete napraviti razliku između dobrog seksa i neprijatnog susreta sa Šiljom.

Dajemo vam 5 sigurnih okidača za vas i vašeg partnera kada po prvi put uranjate u ovo ,,carstvo čula". Pre nego poletite, zapamtite da je kao i sigurnosni pojas na vrteški, zaštita obavezna.Vaša veza ovde nije testirana, i zaštita će vas održati zdravima. Kondom= Poštovanje.

Predigra

Dakle, bili ste na par sastanaka ili par meseci sastančenja (ili par minuta sastanka) i odlučili ste da će se ova noć završiti vatrometom. Kakve god romantične navike imali, zapamtite, seks je kao i rolerkoster, jedna trećina je pravo uživanje, dve trećine su magija da napravite iščekivanje. Stoga, napravite ga. Dizni nas je navikao da čekamo satima u redovima za trominutno uzbuđenje, i još prodaje karte širom sveta. Sa ovim na pameti, počnite sa slatkim nestašnim dodirima još za vreme večere. Kada vino počne da odrađuje svoje, počnite i vi. Svucite se i izazivajte ga. Kada dođe vreme, počnite sa uvijanjem i okretanjem, dovedite ga do ivice gravitacije. Ovo može biti toliko jednostavno kao poljubac. Moj omiljeni trik: neka legne na stomak pod izgovorom da će dobiti masažu. Ljubite ga od članka do kolena, pređite na unutrašnju stranu butina pa sve dokle ste spremni da idete, na gore. Muškarcima je ovo jednako skoku sa 10. sprata brzinom od 200 km na čas.

Autoerotika

Šta je još jedan jak okidač za muškarce? Dodirujte se. Deluje jednostavno ali ima višenamensku pozadinu. Iznenadiće ga, izludeće ga, ali će mu dati do znanja šta biste voleli a šta ne. Takođe pokazuje da ste dosta samouvereni, što ne može da nema dobre posledice.

,,Mališa"

Svaki ,,piša" je drugačiji. Dolaze u svim veličinama, oblicima, i nijedan nije nalik drugom. Ne zaboravite da on nema samo jedan pokretan deo. Uključite ga celog u igru. Iznenadan čvrst stisak može ponekad biti isto toliko uzbudljiv koliko i ono-drugo-što-mu-radite. Takođe, velika moć se krije u trenutku pauze. Ovime, održaćete ga budnim i spremnim za ono što sledi.

Malecki svet

Istina, najveći ringišpili nisu uvek i najzanimljiviji. Ne mora da znači da će vam neko sa veeelikim penisom doneti više uživanja. Ali svaki muškarac je opterećen veličinom. Ubedite ga svojom željom da nije bitno, ustremite se na delove koje najviše volite kod njega. Ako vam se sviđaju njegova leđa, obratite pažnju na njih, posvetite im se, nije ,,piša" sve što vam treba.

20000 milja pod pokrivačem

Tokom seksa, svi volimo da zagnjurimo tamo dole. To može biti i dobar test izdržljivosti, ali ne preterujte, uzmite vazduh kada vam zatreba, ispunite to vreme nekim drugim aktivnostima. Zamenite se lagano, uživajte u nečem drugom, bitno je da ste dinamični, odložite vrhunac za malo kasnije.

Kako napredujete

I uspeli ste! Upravo ste imali seks sa nekim ko vam se, pretpostavljamo, dosta svideo i bilo je bolje od svih srednjoškolskih fantazija. Bravo!

Ali šta ako nije sve pošlo kako treba? A dešava se. Često. Možda se ne vidi, ali su i oni jako nervozni kada su sa nekim novim, aha. Ispod tih jakih trbušnjaka se krije nisko samopouzdanje i mnogi kompleksi. Ako vam se zaista sviđa, razgovarajte o tome šta vam se dopada. Ako ne možete baš tako direktno da mu kažete, navodite mu ruke gde ih već želite. Shvatiće. I obrnuto, slušajte mu govor tela i tako se i ponašajte. I pre nego što primetite, letećete zajedno opet, opet i opet.

B92

Vaši Komentari
...nije bas tako crno niti belo u krevetu.cesto zaboravite osecaj da nekom pripadate moze biti bolji vrhunac od bilo kog ringispila.
monte negro · 30.11.2010, 10:28
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi