Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Gej poljubac na kraljevskom venčanju

telegraf  ·  UK  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 20. MAY 2018

Megan Markl i princ Hari venčali su se u subotu 19. maja u u kapeli dvorca u Vindzoru, pred budnim okom celog sveta koji je pratio sirektan prenos ovog čina.

Međutim, dok je na samo venčanje bilo pozvano preko 600 zvanica (pojedini svetski mediji pišu da je reč čak o 800 ljudi), na prijem povodom kraljevskog venčanja.

Oni koji su imali tu čast da prisustvuju istom jesu slavni muzičar Elton Džon, kao i slavni fudbaler Dejvid Bekam. Međutim, jedan trenutak i to između njih dvojice dobrim delom je zasenio apsolutno sve druge zvanice, a donekle i novopečeni bračni par Megan i Harija!

Naime, kada su ugledali jedan drugog krenuli su da se poljube, a iako niko ne zna kako se i kome "omaklo" pao je poljubac u usta usred prrenosa uživo i usred kraljevskog prijema!

Međutim, još veći haos na društvenim mrežama izazvala je Eltonova reakcija na poljubac, pošto se muzičar oblizao, očigledno vrlo zadovoljan onim što je uradio...

Vaši Komentari
SVE SE OKREĆE, NIŠTA NIJE KAO PRE ...I TREBA TAKO ,ZAŠTO DA NE ? SVE ŽENE SE LJUBAKAJU ,DRŽE ZA RUKE , SPAVAJU ZAJEDNO U KREVET I NIKO NE KAŽE LEZBIJKE , A muškarci u ovim stvarima su gej,da ne kažem pederi. E, pa hoće baš tako, au ???
Prijepolje , 20.05.18. · 20.05.2018, 4:44
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi