Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Gej glumac brutalno pretučen!

mondo.rs  ·  SAD  ·  Odabrao: N  ·  Dodato: 30. JAN 2019
Američki glumac Džasi Smolet

Američki glumac Džasi Smolet brutalno je napadnut u Čikagu, a motiv napadača bili su njegova boja kože i seksualno opredeljenje.

Glumac koji je 2015. u emisiji Elen Dedženeres objavio da je homoseksualac, pušten je iz bolnice nakon što mu je ukazana pomoć. Smolet je najpre pet sati bio zaglavljen na aerodromu, o čemu je obavestio pratioce na društvenim mrežama, i zatim je krenuo kući u kasnim večernjim časovima. Na ulici su ga zaskočila dvojica muškaraca. Pretukli su ga, polivali ga izbeljivačem i oko vrata mu stavili omču.

Napadači su, prenose američki mediji, vikali glumcu da je "crna pe*erčina" i da ne sme da dolazi "na MAGA teritoriju". "MAGA" je, inače, bio slogan Donalda Trampa tokom predsedničke kampanje, i znači "učinimo Ameriku ponovo veličanstvenom".

FBI istražuje ovaj napad jer ima sve elemente ne samo zločina iz mržnje, već i unapred planiranog napada, prenosi "Dejli mejl". Smoletu su ranije stizale pretnje na društvenim mrežama, a pošto je objavljivao da mu avion neće poleteti i da će se ipak vratiti kući, moguće je da su napadači pratili njegovo kretanje.

Smolet živi u Čikagu dok snima popularnu seriju "Empire" za "Foks", a produkcija je najavila da će pojačati obezbeđenje na setu.

Vaši Komentari
Amerika - tolerancija ,vrednosi ,kosmopolitizam ??? Ovaj slučaj podseća nas na stotinu sličnih u Americi i još nekim " velikim tolerantnim" zemljama . A Balkan - ostačemo mi ovde sa svim manama i vrlinama , zar ne ? Imamo mi hleba i igara to je bitno.
Prijepolje , 01.02.19. · 01.02.2019, 4:52
bilo bi dobro da napisete da je sam iscenirao napad i da je lagao medije i policiju i da je sada uhapsen zbog toga
beograd · 21.02.2019, 7:46
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi