Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By SabotagE
Evo dosla sam opet na ovu temu i pre nego sto bilo sta napisem pojescu ooogromnu kantu govana,jer sam sama sebi dala rec da ovde vise necu postovati.
:seronjo: :seronjo: :seronjo: :seronjo:

Zelim da igram fudbal i zamolila bih organizaciju (shmi valjda) da me ubaci na spisak.
Zelela bih jos da kazem da se nadam da ce elektron doci,jer mi nekako ceo taj fudbal bez nje bas i nema smisla.Ona unosi tu neku posebnu draz u svaku utakmicu.

P.S.Javno da se izvinim Bleki,znace ona zbog cega i da kazem da cu u ponedeljak ono poslati sa kamatom od 50%.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by SabotagE

P.S.Javno da se izvinim Bleki,znace ona zbog cega i da kazem da cu u ponedeljak ono poslati sa kamatom od 50%.
Ima da ti odvalim kamatu od 80 % nastavis li ovako Sabotage ! :lol:
Pratim stanje na racunu..... hahahahah
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Zene, ja sam dosla samo da kazem da se jako radujem utakmici i da ce Zivotinje napokon osetiti ukus pobede. :zavera:

:P

Takodje predlazem Romanticarkama da na vreme stave neku stamenu devojku na poziciju desnog odbrambenog igraca :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
Evo dosla sam opet na ovu temu i pre nego sto bilo sta napisem pojescu ooogromnu kantu govana,jer sam sama sebi dala rec da ovde vise necu postovati.

Zelim da igram fudbal i zamolila bih organizaciju (shmi valjda) da me ubaci na spisak.
Zelela bih jos da kazem da se nadam da ce elektron doci,jer mi nekako ceo taj fudbal bez nje bas i nema smisla.Ona unosi tu neku posebnu draz u svaku utakmicu.
Uh...mislim da nece biti problem da te ubace u tim. Hvala na gore napisanom, ali mislim da gresis. Ne zavisi atmosfera od jednog coveka. Ja se samo najvise derem na terenu, hahahaha, to moze bilo ko :lol: Jednostavno smo bili super kao ekipa. I Zivuljke i Romanticarke su funkcionisale super ;)

Elektron nece doci 27.12. tako da imas mesto.

Pozdrav :)
By Dee
@JovanaBeograd

Draga moja, ne brini, ja igram flastera na tebi... Prica se o tvojim kvalitetima, pa moram biti i ja ozbiljna.... hehehehehe
By Dee
@el

Zeno, prete nam i sastavili su opasan tim... ne smes sada odustati... ne daj im tu satisfakciju... mora biti rezultat polusezone 4:0...

:(
Korisnikov avatar
By Blady
Hocu ja da znam o cemu se radi?
:lol:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by elektron84

Uh...mislim da nece biti problem da te ubace u tim. Hvala na gore napisanom, ali mislim da gresis. Ne zavisi atmosfera od jednog coveka. Ja se samo najvise derem na terenu, hahahaha, to moze bilo ko :lol: Jednostavno smo bili super kao ekipa. I Zivuljke i Romanticarke su funkcionisale super ;)

Sad znam gde je F i rec ti dajem da cu te golim rukama izvuci iz kuce,pa ti vidi...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

Neka bude 80%!!!
Ma dzaba da pricam,to je kao ono verovali ili ne. :(
Maco ni ne treba da pricas.... samo prosledis kovertu na moj racun :smeh:
Korisnikov avatar
By SabotagE

Neka bude 80%!!!
Ma dzaba da pricam,to je kao ono verovali ili ne. :(
Maco ni ne treba da pricas.... samo prosledis kovertu na moj racun :smeh:
Naravno!
By Dee

Sad znam gde je F i rec ti dajem da cu te golim rukama izvuci iz kuce,pa ti vidi...
Ja idem sa tobom!!!!!!!!!!!!!! :)
Korisnikov avatar
By Blady
Sve cemo raditi ovo el, i krenuce sa nama od muke :liz:
Korisnikov avatar
By elektron84
Ljudi, vratite se na temu, organizujte timove, zakupite teren, mentalno se spremajte.

Pored Romanticarki, moje simpatije ce definitivno jednim delom otici IriS i njenim sjajnim odbranama.

IriS, hajde smisli ime svom timu :veverica:
Korisnikov avatar
By IriS
ne razumem. :nesiguran:

što bih ja smišljala ime novom timu? :neznam:
Korisnikov avatar
By elektron84
Zato sto si respektabilna golmanusa :roflmao:

Bice vas za tri tima, pa zato...

Predlozi neko ime :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mozda i ne ide da sveze-pijana-i-tek-dosla iz grada ovako pism, ali tek da obavestim da sam razmislila i da nije fora da neko posto poto igra, a elektron, koja je organizatorka za desetku...ako se samo setimo riblje corbe, i za petnaesticu- ne igra. Zbog tamo nekog provokatora.
\Znaci izbole me kurac, ali ako Delete nije glupo meni jeste. I ne zelim da igram u okviru ovakvog poretka. :sarana:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I ja sam plava... zamisli da imamo tim sacinjen od plavusa... Shmi bi svisnula na licu mesta, ili venula od tekme do tekme.

....i jos nesto... upravo sam dala obecanje da se necu pecati i da nrecu nista ruzno pisati... barem ne javno... no, zaista mi smeta. zaista je ruzno. :trol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja cu da nabavim kolor sampon za tu priliku. :kosa:

A mogle bi i ostale devojke da se zrtvuju, zarad shmiine satisfakcije :lol:

Sto se tice ovih baljezgarija koje smo imale prilike da citamo poslednjih dana nemam komentar. Imala sam ga pre neka dva dana. Dovoljno od mene, drzacu se po strani, jer nisam u celoj prici od samog pocetka kao neki. :peace:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jovanabeograd
Sto se tice ovih baljezgarija koje smo imale prilike da citamo poslednjih dana nemam komentar. Imala sam ga pre neka dva dana. Dovoljno od mene, drzacu se po strani, jer nisam u celoj prici od samog pocetka kao neki. :peace:
I treba. Volim te. :cvece:
Korisnikov avatar
By Delete
Da se lepo izjasnim...ukoliko ti ili Delete budete igrale ja necu!
Elektron, treba da igras tu fucu, jer ti se igra, jer ne mozes ni da pretpostavis koliko srecno izgledas na terenu, medju svim tim ljudima, gde i pripadas.

Za Winter ne mogu nista da kazem, niti cu da ulazim u to sto ustuknes pred svakim ko ti se ne dopadne, ali ako moje prisustvo moze da ti uskrati srecne trenutke u tom timu, sa tim ljudima i na tom terenu, ja necu igrati. To i dalje ne moze promeniti moje misljenje i odnos prema osobama zbog kojih sva fama koju pravis, a nijedna od njih se nije isprsila i stala na tvoju stranu, nego je to uradila Tamanoir, koja veze sa citavom pricom nije imala.

@Tamanoir :sesir:
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!