Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Stripi
Nije placebo, ako se stvari pametno poslože.
Zdravlje nećeš sačuvati ama baš nikako u današnje vrijeme ali da novce možeš pametnije iskoristiti, to možeš svakako.
Složio se ti ili ne.
Ali već znam da se ti nećeš složiti, bez obzira koliko ti ja primjera naveo jer si ti odlučio da se ne slažeš.
Zapravo si i došao ovdje da se ne složiš, to je cijela agenda.

Its that simple.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Da, zato se i zove placebo. ;)

A jedina agenda ovde je da ti ne priznaš sebi, da ti nije bila potrebna nikakva, a najmanje finansijska, konstrukcija da bi prestao da pušiš. :)

Šta je za koga pametno..?. dont make me laugh.
Korisnikov avatar
By Stripi
I ovdje bih ja trebao preuzeti ulogu Velje i nastavljat se prepirati u nedogled.
Ali neću :nono:
Korisnikov avatar
By DEXI70
oskudacija je prava napast tera ljude da se svadjaju I prepucavaju u nedogled greote bozije
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jel neko koristi one elektronske cigare i te gluposti?

u poslednje vreme zaticem sebe kako mi se i ne pusi tako cesto, ali me cista adikšn tera.
bez cigarete definitivno ne mogu da zamislim nijednu kafu i nijedan odlazak na spavanje, ali kontam da su mi 5 cigara dnevno sasvim dovoljne, a zelim da pokusam "ubijem" vreme izmedju sa tim elektronskim cudom
Korisnikov avatar
By elizevin
Elektronske cigare ne pomazu mnogo da se sutne adikcija, jer preko nje dobijas dozu nikotina. Najbolje je ostavljanje cold turkey, mislim, zavrsis sa divljanjem za par dana, posle toga nije strasno. Ja sam cista vec godinu i par meseci (posle 12 godina pusenja). Najbolja pomoc koju sam imala je opsesivno citanje o bolestima koje mozes dobiti od pusenja u prva tri dana i posle svaki put kada sam zelela da zapalim. Nista kao slika nekroznog tkiva da te odvrati od dima :D
Korisnikov avatar
By Stripi
E baš tako - jednostavno prestaneš, koliko god to komplicirano i teško zvučalo.
O e-cigaretama nisam ni razmišljao a iz vlastitog iskustva znam da od smanjivanja baš nikakve koristi.
Smanjiš par dana, pa onda nadoknadiš sve što nisi popušio, recimo za vikend :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja počeo po jednu cigareticu lagano posle posla. Baš mi prija.

Malecke neke, kakav sam pušač nisam ni znao da postoji ta dimenzija. A gore brzo u đavola, tako da tu nekog pušenja i nema...al ko što rekoh-prija mi.
Korisnikov avatar
By Tungi
Za sve u životu postoji pravo vreme i ne treba čovek da se sili.. Kako se programira da puši, tako će se i reprogramirati kasnije, na ovaj ili onaj način.. Prethodni put kad sam batalio cigarete osećao sam se nekako zakinuto, kao da mi je neko zabranio, i sad se ja tu mučim, a nije da nisam imao volju i nije da nisam svestan posledica koje pušenje sa sobom nosi. Mnogo sam nervozniji bio, al opet ne i u smislu da mi se fizički tražio nikotin, više je tu bila prisutna ona psihološka ovisnost.. Depersonalizacija potpuna. 'To nisam ja, pa kako ću da sedim i zaludan da budem, kako film da gledam, knjigu da čitam, bez cigarete u ruci'. Padoh u depresiju. Sada uviđam da ja tada uopšte nisam toliko rešen bio po pitanju prestanka, ne sa potpunom željom.
Ovaj put to nekako glatko ide. Ne osećam nikakvu nervozu, ne koristim nikakve žvakaće gume, tablete i sl. Ne mislim uopšte o tome. Kao da nikad nisam ni pušio.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
bravo tungi :klap:

meni je ovo 16 dan bez cigarete. nervozna sam na momente kao govedo u teranju, a i ugojila sam se 5 kilograma. mislim da sam jedna od retkih kod kojih je fizicka kriza bas dosla do izrazaja.
od 5. do 10. dana, imala sam osecaj da mi se meso odvaja od kostiju. bukvalno, bez preterivanja.
sada koristim eletronsku i s obzirom da joj bateriju punim 2 x dnevno po 3 sati, to je sprdnja.
Korisnikov avatar
By Stripi
Čovjek što više puta prestaje, to mu je svaki naredni put lakši da baci pljuge :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Stripi, ti to iz iskustva? Koji ti je sad put? :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Na mene ta knjiga uopšte nije uticala. Čitao sam je i pušio.

Ja podsticaje nalazim u sebi.
By alexandermagic
alexandermagic napisao:
OnT: Neću se odreći cigareta.

U posljednje vrEme nekako, ne znam zasto, i ne osEcam posebnu potrebu za cigaretama, pa mi sad paklica traje dva dana. :zev2:
Korisnikov avatar
By Trilian
danas nisam kupila cigare... imam još 4 cigare i samo to me čini nervoznom... ali hoću da smanjim barem
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao to je najgore, kad imas malo, iako je dovoljno, a nemas gde da kupis. Kao sto sam ja za malo umro za bozic, pa nista nije radilo :'(
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Inace, ostavio, vratio se, opet ostavio, opet se vratio. I to je to. Hocu da ostavim opet. Odnosno necu ali bi bilo lepo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mislim da jedini nacin da ja ostavim je da odstampam preko pola zida ono govance u koje se pretvore pluca.

Mada kontam da bi me to drzalo tipa 3 dana.
By Sixto
Edukativni volonterski boravak na onkologiji bi za sve bio pun pogodak.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!