Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Da,mora da bude kasnije jer imam skolu od 10 - 13h pa dok stignem.
Korisnikov avatar
By Azdaja
znacu 2-3 dana pre utakmice, ne mogu ovako na daleko... imam previse obaveza, a ne kao neki :smeh:

nadam se da cu doleteti 110% :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I ja cu gledati da budem fit, nema grada, san i dobra volja i penjanje uz stepenice svakog dana i pesacenje..i nema cigareta ovaj put... :misici: :eureka:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Orlando the Lady
I ja cu gledati da budem fit, nema grada, san i dobra volja i penjanje uz stepenice svakog dana i pesacenje..i nema cigareta ovaj put... :misici: :eureka:
Ne prdi... ili dzoks pre utakmice... lepeza1
Korisnikov avatar
By jenny
Ovako ja sam danas zvala par balona da se raspitam i u principu bi trebalo zakazati već sutra jer za vikend je uvek gužva. Koliko sam shvatila većina ljudi dolazi redovno i ima neko standardno vreme kad dolazi i to im je rezervisano uvek... Tako da u zavisnosti kako nam prođe ova sl tekma videćemo da razmislimo u toj opciji..

E sad, recite vi meni šta da tražim, parket ili veštačku travu, to mi nije ni palo napamet da pitam, Dee me podseti.

I još nešto, čini mi se da bi bilo bolje zakazati samo sat vremena, jer smatram da je sat vremena efektivne igre dovoljno..ipak smo i dalje početnice.
Ja sam juče prva rekla dva, ali kad sednem i razmislim nema potrebe, ali u tom slučaju stvarno to je sat vremena čiste igre...

Eto da vas čujem pa da zakazujem sutra.

I da, mislila sam neki balon na zvezdari, to nam je i blizu planeta ako budemo htele posle ( a hoćemo).

Za prevoz ćemo se još dogovoriti, ali dogovor je da organizujemo par kola..no o tom potom.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
To su dozvoljena stimulativna sredstva. Ima da se rastrcim kao veverica.
Korisnikov avatar
By jenny
Rano! Tako ste mi sinoć rekle :drama:

Aj onda kad?
Korisnikov avatar
By jenny
cena je 3000 do 16h, a onda je veća.
tj od 2500 do 3000 kako gde..

hoćeš li mi shmi objasniti raliku između parketa i veštačke trave? tj šta da tražim?
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ne znam... ne odlucujem ja....
Samo ne bih u jedan... rano mi je... ne znam kakve veze ima planet, kada je to nedelja?
Sta je planet?
Korisnikov avatar
By Shmi
Parket je tvrdje i boli kad tresnes dupetom a trava meksa. :trep: Meni svejedno jer cu ih razpucati! :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Black Lady
Pa ne znam... ne odlucujem ja....
Samo ne bih u jedan... rano mi je... ne znam kakve veze ima planet, kada je to nedelja?
Sta je planet?
Planet je cuveni zenski jebarnik. :lol:
Korisnikov avatar
By jenny
Planet je kafić, lez kafić.
By Dee
Zdravo zene!!!!! :)

Igramo 22. nov. Mislim da je u 14h sasvim ok, jer posle skace cena. Takodje mislim da nam je dovoljno sat vremena ali efektivne igre... Znaci da ne pricamo mnogo na terenu, a zatim, ushtedjena sredstva da smisleno potrosimo u Planetu na ubijanje mozdanih celija. Tamo mozemo da pricamo do mile volje... :D

@ Shmi - pitamo te za podlogu ne zbog dupeta vec zbog patika...

Hajd, oglasavajte, se da zakazemo vec sutra. Posle necemo naci termin... ;)
Korisnikov avatar
By Shmi
Samo da pricamo mislim na planet?! :blush: :lol:

Bolja podloga je po meni trava sporija je i bolje ocuvana a parket je uglavnom ostecen i bome boli kad tresnes guzicom. Patike na travi kao moje. :trep:
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa u balonima je uglavnom trava. :shrug:
Korisnikov avatar
By Blady
Pff... ok onda trava... nego mene izgleda nesto drma pms.. pa sam opet kenjkava...
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!