Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by muzika86
Hmmm teško mogu prihvatiti da gay ljudi imaju djecu. to je ipak nešto drugo........ a ne znam kako bi reagovao da jedno od mojih roditelja samo tako ode i još da ja gay ili lesbo.....
ja sam konzervativac.

Konzervativni preder? :doh:

Srecom nismo svi takvi. Moja zena i ja planiramo najkasnije za dve godine dobiti bebu. :love: Za sada smo bez dece obe. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, i ja planiram da jednog dana imam cerku... neka lezba zainteresovana da mi bidne zena? :trep:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, i ja planiram da jednog dana imam cerku... neka lezba zainteresovana da mi bidne zena? :trep:

edit: pardon, da me ozeni? :lood:
Korisnikov avatar
By IriS
jel ima jos neko dete ili bi zeleo da ga ima ? :sweet:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja planiram dete, ustvari mozda sam vec u drugom stanju :) Ali nesto razmisljam da sam ja samo bila fascinirana njim i detetom sa njim, a da sam slabo razmisljala kako cemo mi ziveti kada se dete rodi... Sreca da je otac buduceg deteta u tom pogledu zreliji od mene... :) :beba:
By Bombina
hahaha dina dina znam to,al ne udaj se i polako razmisli brak je los
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
Naterace me dete da razmisljam brze :wink: Bice to sve u redu... :cvetduga:
By Bombina
uhh dina velika obaveza neces imat vreemena uuufff
kakvi su muskarci sacuvaj boze znam ja sve pokusavaju da iskuliraju
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
Ja planiram dete, ustvari mozda sam vec u drugom stanju :) Ali nesto razmisljam da sam ja samo bila fascinirana njim i detetom sa njim, a da sam slabo razmisljala kako cemo mi ziveti kada se dete rodi... Sreca da je otac buduceg deteta u tom pogledu zreliji od mene... :) :beba:
wow
:radosnice:
ja planiram i zelim, ali ne jos...volela bih....sad htedoh da napisem u narednih godinu dana, al ne znam...stono kazu bake, da ne "izbajam"
uh..
ovako-znam da zelim decu.
kada-nekad zelim sad odma, nekad kroz neko vreme. zavisi od nekih faktora, koji ne zavise od mene.
Korisnikov avatar
By Dina
Eh Devokice kad si ti u braku... to je neka povoljna zivotna situacija u kojoj moze da se planira i da deca dodju ove ili sledece godine, kad vama najvise odgovara. Kod mojih prijateljica i mene nesto zivot nije isao tim tokom, pa ce biti sreca ako budemo imale sopstvenu decu. Hvala drzavi sto je dala mogucnost da zene same usvajaju decu. :hail: Ako su muskarci sacuvaj boze (kako Bombi rece) zene ne zavise vise od njih. Moje neke prijateljice vec su se odlucile za to (pisala sam na drugom topicu). Bice uskoro maja usvojena deca :beba: :beba:
Korisnikov avatar
By Draco
Za sada imam sebe <godina: tri>, zhenu <godina: dve> i psa <godina: cetiri>. Kada prva dva navedena porastu jos malo i kada prvo zavrsi fakultet, maaaalo se izivi i mentalno poraste, onda cemo ozbiljnije o tome.

Za sada znam da bih cerkicu, ako moze.. ako ne, necu bas mnogo gundjati ako bude sin. Samo da su svi prsti na broj, da je fizicki sve u redu, da je mentalno cakum pakum, a o ostalom cemo lako :) Kada dodje vreme, mislim.
Korisnikov avatar
By schatzist
ja nemam decu, i nisam ih ni zeleo :)
ali kada sam upoznao dve cerke mog decka, promenio sam misljenje :) mogao bih da ih usvojim :sweet:

preslatke i prepametne su :sweet:

a one zive sa bakom, do daljnjeg! :D

planiram i mami to da kazem, a ako se bude bunila recicu joj da je ona kriva jer me rodila takvog da ne mogu da radjam ;)

Hmmm teško mogu prihvatiti da gay ljudi imaju djecu. to je ipak nešto drugo........ a ne znam kako bi reagovao da jedno od mojih roditelja samo tako ode i još da ja gay ili lesbo.....
ja sam konzervativac.
stvaro nisi morao da naglasavas da si konzervativan - smrdis na daljinu, oseca se....
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by schatzist
ja sam konzervativac.
stvaro nisi morao da naglasavas da si konzervativan - smrdis na daljinu, oseca se....

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Zoe
Moze update ove teme?

Ne verujem da je neko od prosle-pretprosle godine dobio dete sa Foruma, ali ako jeste, ili je u blagoslovenom stanju, neka kaze sad.....

:D

Imam predivnog sina, plavookog, svetlokosog, duga, ravna kosa do ramena.......ima 10 god. i lici na mene :D

Svi misle da je devojcica, ali svi........te oci i ta bas duga kosa, ravna, nesvojstvena frizura decacima koje vidjam....obicno ako im je duza to je u vidu nekih repica ili do ispod uha, ali moj dechak ima bas tu ravnu kosu, i dugu........

Jesam li rekla dugu?! :pucaodsmeha:

(probudio se sad, k`o vampir, pa otud moja raznezenost) :sigh:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Nek su ti zivi i zdravi!

Obozavam decu!:cvetduga:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Nego,Zoin sin i ovaj tvoj stariji el imaju njeke djevojke,dovode li kao drugarice?:kasalj:
Korisnikov avatar
By beliluk-ns
Tek su se upoznali.
Sta ce biti, ne znam.
Mozda ih ovaj moj mladji pretekne obojicu.
Nikad se ne zna. :gatara:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Morgan Le Faye
mrzim decu,
:smeh:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja imam sina, krenuo je u prvi razred...

Jedno divno prepametno dete, a moje je da mu
pruzim sve sto mogu i sve sto znam kao
svedski sto..

Da mu dam sirinu, i da nikada ni u snu ne pomisli
da bude homofobican.. a i nema sanse pored mene zive..

On prati sta se desava oko njega, vidi mene, zna da ima
totalno drugacijeg 'tatu' od ostale dece.. kaze mi da
sam mixovana (musko,zensko)..... Kaze mi da kad budem
isla u skolu da probamo da simuliramo nesto, da vezem
grudi i stavim brkove, (i ubacim nesto u pantalone)

Ja imam veliku moralnu obavezu prema njemu, i trudicu
se svim silama da je izvrsim kako treba..

Volimo se do neba, a detetu je pre svega potrebna
ljubav.. to je ono sto nosi kao srecno detinjstvo..
i sto se pamti u srcu..

:mama: :hvala:

:mama:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sta ja znam... Smatram da decu treba da prave samo odgovorne osobe. Ja to nisam i ne bih imao strpljenja da gajim to dete.
Pogotovo ovde kod nas imati decu je vrlo skupo i cim ga dobijes, ti fakticki prestajes da zivis zbog sebe, nego moras da zivis i da se svega odrices zbog deteta.
Skup je to hobi.
A da ne govorimo o dranju, sranju, govnjivim pelenama, boginjama, prvim zubima...
Ne, hvala.
Korisnikov avatar
By Glaistig
apsolutno si u pravu :lol:

moji su veliki relativno,tako da sam skoro uspela da potisnem secanja na radosti pelena,grceva,varicela u nevreme...cudo jedno koliko se tiho deru prvih par nedelja...ali posle... :qqlele:

moj buduci ima malog klinca koga uspesno izbegavam zbog gore navedenog,a planira i jedno zajednicko,ali... :odbij:
ne hvala,mislim da cemo imati zajednicku macku ili nesto na tu temu-apsolutno nemam zivaca ni vremena za jos jednog antihrista :nono:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Prema deci imam ambivalencije i ambitendencije.

:psiholog:
Korisnikov avatar
By lillyhipp
Ja imam dve cerke, 4,5 i 2,5 godine. I mi zivimo zajedno,a ja sam tek sada shvatila da volim zene....
Korisnikov avatar
By Dina
Lillyhipp,
nikad nije kasno ;)

Kuku kad se izvuku ove teme iz naftalina, osecam se kao Georgina :rotflmao: Elem jos planiram, to mora dobro da se isplanira... salim se, iskomplikovalo se sve sto je moglo da se iskomplikuje pa zato planovi nisu realizovani do sada :( Ali bice dece na kraju valjda, opet ja ambiciozna - mnozina ;)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by lillyhipp
Ja imam dve cerke, 4,5 i 2,5 godine. I mi zivimo zajedno,a ja sam tek sada shvatila da volim zene....
Nemoj da budes u cudu, to se desava. Pokusas da sledis nametnute
matrice i sablone, i onda u jednom trenutku sam shvatis da uopste
ne zivis svoj zivot.

Ljubav prema deci je najveca ljubav koju imamo, ali ispunjenost
zivota je takodje vazna.

Dobro dosla na forum. Tu smo uvek za razgovor, pomoc ili bilo sta drugo.

Budi jaka..

Hug
Korisnikov avatar
By Modesty
Imam sina koji sad kreće u III osnovne(8 g.) i živi samnom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!