Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Sixto
Timbaland je toliko kosriscen da je vise bljutavo!
Korisnikov avatar
By Bagoa
Originally posted by Sixto
Da li vas je madonna ikada razocarala(pazite sta pisete)-naravno da nije. Sta god da uradi bice dobro:rock:
By Främling
Eto konacno se u necemu slazemo :)
By Sixto
Naravno da nije razocarala, al brate nece valjda da lici na kojekakve Rijane i ostale dzuskavice! Koji ce joj to! Umesto da pokusava da napravi nesto kao ROL ona ce da zvuci kao Kisobranovicka!
Niko ne moze da me uveri da je sposoban da izmisli nesto potpuno drugacije od svog stila i ukusa za muziku!
Korisnikov avatar
By V25
Ne, ona će upravo učiniti suprotno - nateraće Timbalanda da napravi novu senzaciju, novi Ray of the Light samo na interesantniji način. Činjenica je da se svi grabe za Timbalanda i svima pravi slično jer mu slično plaćaju. Ali kad Madonna odreši kesu ima samo hitovi da pršte. Samo da ostane pri ovome da eliminiše Pharella, on je takav trash.
By Främling
Timbalanda su istrosil Justin i Ms. Furtado. Ne ocekuj da ce iakad napraviti nesto uspesnije d toga.
Korisnikov avatar
By V25
Njima je uradio sjajne albume, ali da, verujem da će sa Madge postići pun pogodak. Dobra stvar vezana za njen novi album je to što je u njegovo stvaranje uvrstila najrazličitije producente, ali sve samu elitu.
By Främling
To je mac sa dve ostrice. Secas se albuma Damita Jo? Taj album mi se vise svidja od 20 Y.O. ali je ipak daleko ispod Janetinog nivoa. A do svog nivoa dosla je samo zahvaljujuci saradnji sa dva producenta.

I JJ je odabrala brojnu elitnu ekipu i zelim im (Madonni i J) puno srece sa novim albumima ali ipak sve uzimam sa rezervom.

Vole bih da nam stara garda jos dugo bude u top formi jer od ovih novih zvezdica nema nista. Dosadni/e su i istroseni/e vec posle drugog albuma.
Korisnikov avatar
By Bagoa
Originally posted by Främling
To je mac sa dve ostrice. Secas se albuma Damita Jo? Taj album mi se vise svidja od 20 Y.O. ali je ipak daleko ispod Janetinog nivoa. A do svog nivoa dosla je samo zahvaljujuci saradnji sa dva producenta.

I JJ je odabrala brojnu elitnu ekipu i zelim im (Madonni i J) puno srece sa novim albumima ali ipak sve uzimam sa rezervom.

Vole bih da nam stara garda jos dugo bude u top formi jer od ovih novih zvezdica nema nista. Dosadni/e su i istroseni/e vec posle drugog albuma.
Ne sekiram se ja da ces ti ispljuvati madonnin novi album istog sekunda kada se pojavi u javnosti kakav god da je(sa najmanje 10 tacaka kako je mogla bolje) :hekla: ,ali ces ga potajno slusti do iznemoglosti:dancingfever: :dancingfever: :shmi: :kiss:
By Främling
Originally posted by Bagoa

Ne sekiram se ja da ces ti ispljuvati madonnin novi album istog sekunda kada se pojavi u javnosti kakav god da je(sa najmanje 10 tacaka kako je mogla bolje) :hekla: ,ali ces ga potajno slusti do iznemoglosti:dancingfever: :dancingfever: :shmi: :kiss:
Ne preteruj. Kada mi se album dopada onda to i kazem. Mislim da sam milion puta ponovio da mi je Ray Of Light jedan od najdrazih albuma ikada i da osim tog volim i Like A Prayer i pesme Vogue, Justify My Love i jos neku mozda. Ali ako kazem 10 dobrih stvari o njoj i 1 losu svi ce upamtiti samo tu losu. :jutro:

Osim toga ja sam kritican i prema Jacksonovima. poslednji Michaelov album je sranje, poslednjia dva Janetina su daleko od onoga sto se od nje ocekuje, jedva cekam nov i kakav god da je ja cu ga hvaliti do neba prvih mesec dana dok ne splasne moje fanatichno uzbudjenje a posle toga kada dodjem sebi i shvatim da je album los to cu i reci...ali nadam se da ovog puta zna sta radi i da ce album biti na nivou njenih ranijih radova.
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
Through The Wilderness: A Tribute To Madonna

Slika

Mod. edit: uklonjen link

1. Jonathan Wilson - La Isla Bonita
2. Golden Animals - Beautiful Stranger
3. Winter Flowers - Live to Tell
4. Mountain Party - Material Girl
5. Jeremy Jay - Into the Groove
6. Ariel Pink - Everybody
7. Giant Drag - Oh Father
8. The Tyde - Hung Up
9. Alexandra Hope - Lucky Star
10. The Chapin Sisters - Borderline
11. Apollo Heights - Dress You Up
12. The Bubonic Plague - Who's That Girl
13. The Prayers - Cherish
14. Lion of Panjshir - Crazy for You
15. Lavender Diamond - Like A Prayer
By Främling
Aman, choveche krshish autorska prava :sw:
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
PROMO PROMO...

Slušaš-obrišeš-ako ti se dopadne kupiš

Poštovalac dobrog zvuka uvek ima original disk.
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
slazem se, i to je bila moja prvobitna misao. mislim da su justin tim i neli vec svima poceli da vire iz dupeta.

ali pokusaj da poslusas timbalandovu produkciju na albumu Bjork i Duran duran - oni su apsolutno zadzali svoj stil, a opet je muzika zvucala kao sveza krv (misli - Earth intuders, novo, a opet potpuno Bjork...). Tako da sam optimistican.

Na kraju krajeva, to je madona, ona me bar nika nije razocarala...
Korisnikov avatar
By Bagoa
:gatara: predvidjam fantasticnu godinu,album i koncert u Srbiji...Behold! Cause the end is near:gatara:
By Främling
Originally posted by Vesper_ns
slazem se, i to je bila moja prvobitna misao. mislim da su justin tim i neli vec svima poceli da vire iz dupeta.

ali pokusaj da poslusas timbalandovu produkciju na albumu Bjork i Duran duran - oni su apsolutno zadzali svoj stil, a opet je muzika zvucala kao sveza krv (misli - Earth intuders, novo, a opet potpuno Bjork...). Tako da sam optimistican.

Na kraju krajeva, to je madona, ona me bar nika nije razocarala...

Ne mozes da uporedjujes Madonnu sa Bjork jer Madonna nema svoj stil!

Ona pozajmljuje stilove drugih. Bez ljutnje fanovi. Ako mislite drugacije objasnite mi sta je to Madonnin stil.
Korisnikov avatar
By Bagoa
Madonna je dobro poznata kao poznavalac i kao kolekcionar umetnickih dela. I ako pogledas slike koje ona poseduje vrlo lako ces shvatiti da zena ima apsolutno izgradjen ukus i stil kojim se vodi. Cak mozes da vidis i neke momente koji su apsolutno inspiracija nekih od slika u koje je zaljubljena. Mislim izvini sto sve sto madonna dotakne postaje komercijalno,ali tako je.
Drugo cak je i Bjork saradjivala sa Madonnom. Nisu stilovi ti koji ne mogu da se porede vec muzika. Bjork je bukvalno avangarda i vrlo teska za slusanje(glavni razlog je sto ide ispred svog vremena). Definitivno je njen pretposlednji album najbolji ,na kome je pokazala svu svoju umetnicku zrelost.
I kada ih poredimo u Madonni cemo pre videti jednog Dalija i Pikasa, dok u Bjork jednostavno Van Goga(a Dali/Pikaso i Van Gog se ne porede):pop:
By Främling
Da, ali madonna nema SVOJ stil.
Zato se njeni albumi i razlikuju toliko. Nema stil koji bi negovala kao sto to cini Michael Jackson npr.
Korisnikov avatar
By Bagoa
Zato se njeni albumi i razlikuju toliko. Nema stil koji bi negovala kao sto to cini Michael Jackson npr.
I gde je sada negovani Michael Jackson :gatara:
Korisnikov avatar
By SVEN BORG
Originally posted by Bagoa
I gde je sada negovani Michael Jackson :gatara:
Eto vidis. Odmah shvatas to kao kritiku. Ako nema svoj stil to ne znaci da je losa.

Michael Jackson ima vise nego prepoznatljiv stil ali to je mac sa dve ostrice. Njegov poslednji album je jebeno dosadan jer smo sve to vec culi. Nije bas lako zadrzati svoj stil a ipak biti drugaciji. Janet je to uspevala sve do albuma All For You a onda je pocela da se ponavlja.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako IMATI STIL znaci ponavljati se na svakom albumu, onda sa happy sto nema svoj stil.Dosadilo bi mi da na svakom albumu slusam ono sto je snimila davne 1982.

Majkl Dzekson je vjerovatno zbog toga i propao. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja verujem da ce big M i ovoga puta napraviti odlican album.
I nece sigurno zvucati kao Rhianna-njoj ni nije Timbaland radio album koliko ja znam vec Jay-z.

A na albumu radi brdo producenata napravice sigurno 20-tak pesama pa ce Madge odabrati 12 najboljih za album.

Ma samo da ona dodje u Srbiju sledece godine da je mozemo gledati live za to sam spreman dati sve novce sto imam :tepih:
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
promena stila je madonin jedinstven stil.

ko se ne slaze neka razmisli zasto je zena i nakon 25 godina na vrhu...

ko ne ukapira moze i dalje da cvili kao pas na mecavi...

:cool:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Madonna's new song with Pharrell Williams is so 'hot' it will 'make the music speakers bleed'.

Speaking at the launch of his new shop Billionaire Boys Club and Ice Cream in New York on Wednesday, Pharrell said:
'It was crazy. I don't want to say too much. I'd rather wait for you to hear it. It's awesome though. It makes the speakers bleed. It's hot!'
Korisnikov avatar
By V25
Ja njega ne podnosim, i ako je pametna neće ostaviti njegove pesme na albumu. Osim toga što je dosadan i naporan ne doprinosi muzičkoj sceni gotovo ni na jedan način.
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
Originally posted by Beogradjanin18
Ja njega ne podnosim, i ako je pametna neće ostaviti njegove pesme na albumu. Osim toga što je dosadan i naporan ne doprinosi muzičkoj sceni gotovo ni na jedan način.
u popunosti se slazem! mislim, poslusajte posldnji album od Gwen Stefai... tako umorna i opterecujuca produkcija... :bljak:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!