Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Pa dobro... ok... moguće je... ali opet... budimo realni :kazimir:
Korisnikov avatar
By Lunja
Pa, Marvine! Zar nada ne umire poslednja?!
Danas si verovao da JJ moze da pobedi Justine ( :pokazuje: ), a da ne verujes u daleko realniju opciju?
:giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ej.
Znaš šta?
:noob:

Pa ne mogu da verujem da toliko ne može da je pobedi. :rida:
I ne slažem se sa vama. Jelena je jedna od najtalentovanijih devojaka. To što je gubila od top 10 može da se protumači i time što je odigrala toliko mečeva i ni malo se nije odmarala.
Sledeće godine to može skroz drugačije da izgleda.

(btw Lunjo, danas se komentatorka na ESportu šegačila na isti način ko mi pre neku nedelju "prosto joj nije jasno kako JJ nije igrala Kvebek" :giggle: )
Korisnikov avatar
By Lunja
Joj, verujem. :( To neka britanska voditeljka? (osecam da jeste!)
Kad smo vec kod Kvebeka, osvoji ga mama-baba-Lindsey! :qqlele:
Slika
:love:
Korisnikov avatar
By Lunja
Justine je mozda rat dobila, ali bitku nije!

Slika

Madrid, Spain (November 7): Jelena Jankovic was presented with the first annual ACES Award by Sony Ericsson WTA Tour CEO Larry Scott (L) and Sony Ericsson Director of Global Sponsorship for her extraordinary support of and participation in the ACES program in which players support Tour and tournament sponsors throughout the year at all Sony Ericsson WTA Tour events.
Korisnikov avatar
By Marvin
:yes:
Ali ne ona što obožava Jelenu (i stalno priča kako je najtalentovanija i kako će sigurno osvojiti neki GS (samim tim moja omiljena :love: )) nego neka druga. Onako, malo više britanski oštrija.
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

Joj, jadna Serena. Bas mi je zao sto se povredila.
A i izgleda k'o da je izasla iz spota od Marilyn Manson. :(
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja

A i izgleda k'o da je izasla iz spota od Marilyn Manson. :(
:smeh: ti si lud :lol:

sreća moja pa nisam gledala JJ i Justine... i ovako sam se nervirala na telefonskoj liniji dok su mi javljali :cupakosu:

Ana je sunce moje milo :love:
Korisnikov avatar
By Lunja
El pratite vi Jelenin ovonedeljeni blog na wta sajtu?
http://www.sonyericssonwtatour.com/1/ne ... entID=1883
Today I got a card from a fan that said "No matter what you do from now on, you have already done a lot and you are our No.1 and a true champion." I loved it. For me, it's the little things that keep me going, keep me motivated.
:sweet:
After a loss, the most important thing is to stay positive, especially right now when we're in a round robin format - even if you lose one match, you're definitely not out. You have to learn to be a good loser and keep your head held high. There are two matches to go. I'll learn from my mistakes and move on, and I'll be stronger tomorrow.
:yes:
Korisnikov avatar
By Oziris
E, nikako da skontam koji su uslovi za kvalifikovanje na zavrsnom turniru? Sta to one treba da "postignu" da bi se kvalifikovale?
Korisnikov avatar
By spliff
prvih 8 tenisera/teniserki sa race liste
9. i 10. kao rezerve....
Korisnikov avatar
By Oziris
That's it?

A zasto su se ondaK tako nekako, jedna po jedna kvalifikovale? Henin, pa Jelena, pa se na Anu cekalo....
Korisnikov avatar
By spliff
zato shto su neke teniserke tek na kraju sezone sakupile dovoljan broj poena, kao hantukova npr u lincu
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Lunja
Originally posted by Marvin
Predade Serena.
Znači Jeleni sve od sutra zavisi...
Ne mora da znaci. Sledi matematicki dokaz.
Prosle godine u Snagaju, Federer je bio prvi u grupi sa 3 pobede i 0 poraza, i ostala tri igraca sa po 1-2 skorom. Na kraju je prosao Nalbandian, mislim da je odlucio najbolji odnos dobijenih/izgubljenih setova.

The point is: ako se desi da tri igracice imaju po jednu pobedu i 2 poraza, JJ bi teoretski mogla u polufinale, cak i ako izgubi sutra od Anne, a pobedi pregojenu Moniku (ili obrnuto). :D
Jutro je definitivno pametnije od veceri!
:zacepi:
Bio si u pravu, slatki mali izvrnuti Marvine.
Jelena danas MORA da pobedi Annu, ako zeli sansu da ucestvuje u polufinalu. (jer bi u suprotnom Anna imala 2 pobede i svakako bi bila ispred JJ, a Henin je vec u polufinalu).
Izvinjavam se ako sam nekog zbunio.
(gornje teoretisanje i dalje stoji - JJ sa jednom pobedom moze do polufinala, ali ako i ostale (sem Henin) budu imale isto samo po jednu pobedu...) :lood:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris
That's it?

A zasto su se ondaK tako nekako, jedna po jedna kvalifikovale? Henin, pa Jelena, pa se na Anu cekalo....
Zamisli da smo u jednoj sobi, npr u dark-roomu, spliff, ti i ja. I u toj sobi postoji 100 jaja sakriveno po najmracnijim coskovima iste. I Veliki brat nam da sledeci zadatak: KO SAKUPI NAJVISE JAJA DOBICE AVIONSKU KARTU ZA MADRID. I krenemo mi da sakupljamooooo.... i sakupljamooooo... i sa-kupljamooooOOOooo.... i u jednom trenutku skontamo da je spliff sakupio 50 jaja, ti 15, ja 1. Mi TADA znamo da ce spliff SIGURNO pobediti jer ne postoji sansa da ti i ja sakupimo vise od njega. I on se tako kvalifikovao za Madrid ODMAH, iako sakupljanje jaja jos nije zavrseno. :D
Jaja zamenis poenima, nas zamenis teniserkama, kartu za Madrid zamenis sa 8 istih, a rok za sakupljanje prosiris na jednu tenisku sezonu i dobijes nesto sto funkcionise po slicnom principu. :D Velikog brata zamenis WTA Tourom, spliffa sa Henin ( :giggle: )...
:psiholog:
Jesam bio dovoljno plastican?
By High Maintenance
Meni nije jasno sta se sada deshava sa Bartoli?
Hoce li ona igrati ponovo mech protiv Ane ili se Serenin mech racuna kao da ga je i Bartoli izgubila?
Korisnikov avatar
By Sunce
Marija pobedila Kuznjecovu! :sher: Odlično!

:sunce: se moli da Jelena Janković pobedi Annu Chakvetadze

The following is a breakdown of the Top 10 players who amassed the most points during the 2007 season for ACES activities:

1 - 660 points - Jelena Jankovic
2 - 425 points - Ana Ivanovic
3 - 410 points - Svetlana Kuznetsova
4 - 395 points - Justine Henin
5 - 335 points - Tatiana Golovin
6 - 320 points - Martina Hingis
7 - 310 points - Serena Williams
8 - 300 points - Anna Chakvetadze
9 - 290 points - Nadia Petrova
10 - 265 points - Daniela Hantuchova
By High Maintenance
Originally posted by Sunce

:sunce: se moli da Jelena Janković pobedi Annu Chakvetadze
I ja ,i ja ,i ja!!! :D

:molise: :molise: :molise: :molise:
Korisnikov avatar
By Marvin
Neš mi se podgojila Bartoli :curka:

A sad!

Jelena :yay:
By Ulix
Teniserka sa neizgovorvljim prezimenom vodi sa 2:1, ako je verovati LiveScoreu. :komp:
By Ulix
A Sarapova je pobedila Kuznjecovu, sunce moje. :mete:

Sad kad Ana :jankovicka: Sarapovu, eto nje u polufinalu.

18:00 Sharapova M. : Kuznetsova S. 2:1

I sasvim ocekivano:

20:00 Henin J. : Bartoli M. 2:0
Korisnikov avatar
By spliff
ana je svakako vetj u polufinalu... ali bilo bi dobro da dobije sharapovu i tako izbegne justine, barem u polufinalu
By Ulix
Originally posted by spliff
ana je svakako vetj u polufinalu... ali bilo bi dobro da dobije sharapovu i tako izbegne justine, barem u polufinalu
ako bude igrala onako kako ume, mislim da ce moci da pobedi sarapovu... :pop:
Korisnikov avatar
By spliff
pooche jeca prvi set 4/6 :(
By Ulix
Originally posted by spliff
pooche jeca prvi set 4/6 :(
Ne bih mogao da lazem i da kazem da nisam iznenadjen.
Ali Jelena ume da bude zapanjujuce izdrzljiva, pa me takodje ne bi iznenadilo da Cakvica padne od iscrpljenosti u jednom trenutku. :kosa:
Korisnikov avatar
By spliff
dopada mi se ovaj preokret :love:

4/6 6/0 :D

samo da se ne opusti sada posle 6/0 :molise:
By Ulix
impresivno, nema sta. :qqlele:
By Ulix
Sa b92:

Belgijska teniserka Žistin Enan bila je ubedljiva u trećem kolu „žute grupe“ na Masters kupu u Madridu, pošto je pobedila francuskinju Marion Bartoli bez izgubljenog gema – 6:0, 6:0, u meču koji je trajao svega 58 minuta.

:lol:

Koja carica.
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!