Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
svidja mi se noletova grupa... ide dajlshe, sigurimi! naravno bilo bi super da bude prvi u grupi, shto uoptje nije nemogutje

:gatara:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lunja
Za Jecu ne verujem da je jos dovoljno psihicki jaka da savlada Justine.
Brine me i fizicka snaga. Odigrala je duplo vise turnira od Henin.
pa mora jednom i to da se desi... samo kad se setim kako je dokitjeva drala justine svojevremeno. skoro uvek u dva seta
Korisnikov avatar
By spliff
Slika
ljubi je chika spliff :love:
Korisnikov avatar
By Lunja
Henin - Dokic 2-1 :D
link

Jeca ce jednog dana pobediti Henin, ali mislim da se to nece desiti ove godine. :D Ali i dalje navijam za nju. Jeco, Jeco, Jeco!!! :superheroj:

Henin - JJ 8-0 :sigh:
By High Maintenance
Mara mi se ovaj put ne svidja...Mnogo je zakopcana :D

Ana je bila bas cute, i vidi se da je oslabila...'aljince joj super stoji...jos da je boja ljubicanstvena :D :love:
Korisnikov avatar
By spliff
Henin - Dokic 2-1 :D
link
ovo neshto nije u redu...
a mozzda sam se i istripovao :)
Korisnikov avatar
By Lunja
HENIN vs:

Sharapova 5-2
Serena 6-6
Kuznetsova 15-2
Jankovic 8-0
Ivanovic 2-0
Chakvetadze 2-0 (od juce je 3-0)
Hantuchova 3-2
Clijsters 12-10
Davenport 7-5
Mauresmo 8-6
Venus 2-7 !!

:drama:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
ovo neshto nije u redu...
a mozzda sam se i istripovao :)
:stopdrogi:

:D
:kiss:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma ajte ljudi.
Gde to Anino može biti lepo?
Pa zaokružene su joj sise pobogu! :drama:
Korisnikov avatar
By Lunja
Pa? Imas nesto protiv (njenih sisa)? :dude:
Korisnikov avatar
By Marvin
:yes:
Tako naglašene stalno moraju da se gledaju, a meni nešto i nisu zanimljive :spin:
Korisnikov avatar
By Lunja
Justine JJ 6.2 6.2

Kazem ja, repriza RGarrosa. :D

Jelena toliko gresi... sa ovakvom igrom ce zavrsiti takmicenje sa 0 pobeda. A Justine cak nije ni igrala na SVOM nivou.
Korisnikov avatar
By Marvin
A preplakala je ceo drugi set.
:mazi:

Tako sam i ja u teniserskim danima. Od besa na sve (i sebe samog) zasuziš pa ti još + sve mutno... Kad se samo setim da sam izgubio tiebreak a vodio 6:0.
Korisnikov avatar
By Marvin
Predade Serena.
Znači Jeleni sve od sutra zavisi...
By Ulix
Originally posted by Marvin
A preplakala je ceo drugi set.
:mazi:
Da sam onako igrao i ja bih preplakao svaki poen, zaista...

(Uostalom, nisam ni ocekivao da JJ ima sanse protiv Enan. Ona je treca zato sto igra mnogo meceva, ne zato sto igra dobro.)
Tako sam i ja u teniserskim danima. Od besa na sve (i sebe samog) zasuziš pa ti još + sve mutno... Kad se samo setim da sam izgubio tiebreak a vodio 6:0.
Jedini razlog sto nikada nisam razmisljao da igram tenis profesionalno je taj sto imam jako kratak fitilj. Nisam nikada plakao, ali mi se desavalo da bacam reket, jednom cak i da skacem po njemu. :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nije to ista fora kao bacanje reketa i kratak fitilj. Reket nikad bacio nisam (niti potrebu imao).
To je bes čisti na sebe samog a nema kako da izađe pa ti oči zasuze.

Posle toga sam odbojku trenirao (na mnogo ozbiljnijem nivou) izgubili- pobedili, savršeno me nije bilo briga.
Ekipni sport, pa valjda zato...:neznam:
By Ulix
Nije to ista fora kao bacanje reketa i kratak fitilj. Reket nikad bacio nisam (niti potrebu imao).
To je bes čisti na sebe samog a nema kako da izađe pa ti oči zasuze.

Posle toga sam odbojku trenirao (na mnogo ozbiljnijem nivou) izgubili- pobedili, savršeno me nije bilo briga.
Ekipni sport, pa valjda zato... :neznam:
Ja nikad nisam mogao da se snadjem u timskim sportovima... suvise ljudi oko mene. Ni teniske dublove nisam sposoban da igram, a da ne pozelim da izguram saigraca sa terena. I mozda da se derem na njega kad pogresi. :giljotina:
By High Maintenance
Originally posted by Ulix

(Uostalom, nisam ni ocekivao da JJ ima sanse protiv Enan. Ona je treca zato sto igra mnogo meceva, ne zato sto igra dobro.)

Nije tacno.
Svim teniserkama se racuna istii broj turnira kada je WTA lista u pitanju,tako da broj odigranih turnira moze da deluje samo na rezultat na RACE listi...

Na wta listi JJ je No. 3. a na race listi je No.2.
To dovoljno govori da li igra dobro ili ne.
Korisnikov avatar
By Sunce
Baš mi je žao što je Jelena izgubila. Igrala je previše defanzivno, mnogo je grešila, dok je Henin igrala jako agresivno i savršeno se kretala!

Ana je fenomenalna! Tada devojka će biti No.1 definitivno! :sunce:
Korisnikov avatar
By Sunce

Sharapova je SVA retro. Ne svidja mi se styling. Toliko eksperimentise sa stilovima, cas je Audrey Hepburn, cas je Grandova pevaljka, cas :opatica: , a sad je i retro Julianne Moore iz filma The Hours. :tos: Alo, devojko, nisi ti Madonna. Ponekad mi bude zao sto ce da se preznoji u tako elegantnoj garderobi. :psiholog:
Hvala ti što si me zasmejao! :smeh: Ma Šarapova je divna! :cheer:

Meni se mnogo dopada gornji deo opreme Jelene Janković! Savršena crvena boja! :love:

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
bravo!!!

ana :love: je u polufinalu :up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sunce
Slika
jecin outfit je super. shteta shto igra nije bila na istom nivou...

bitje zanimljivo protiv prasice bartoli. ali mora da bije i nju i chakvetadze...
Korisnikov avatar
By spliff
Ana je fenomenalna! Tada devojka će biti No.1 definitivno!
:gatara:

:kolo: :kolo: :kolo:
By Ulix
Baš mi je žao što je Jelena izgubila. Igrala je previše defanzivno, puno je grešila, dok je Henin igrala jako agresivno i savršeno se kretala!
Jelena je igrala uzasno lose. :drama:
Enan je takodje igrala prilicno lose, ali je Jelena stvarno udarila dno. Cinilo se kao da je mrzi da igra. Nadam se da ce se srediti malo do sledeceg meca.
Ana je fenomenalna! Tada devojka će biti No.1 definitivno! :sunce:
Igra prelep tenis. :sladoled: :dude:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nego, koga smo ono imali u publici?
Savu Miloševića, Divčeve, Bobu...
Ali nema Brene.
Gde je Brena? Hoćemo Brenu :merlinka:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ulixandra, 'bro dosla u klub! :merlinka:

Evo jednog texta koji ce ti se svideti:
When Jelena Jankovic looks back at her 2007 season, she’ll remember three things.

First, she will recall fondly her breakthrough year when she reached the top 5 for the first time in her career.

Second, Jankovic will grimace when she remembers the exhaustion she felt after playing twenty-seven tournaments in less than eleven months.

And lastly, Jelena will never forget the year she was foiled by world number one Justine Henin.

http://www.onthebaseline.com/2007/11/07 ... vic-again/
Sto se tice Anci, pa krajnje je vreme da na wta listi prestigne iscrpljenu Jankovicku! Moze i Kuznjecovu. Bravo, ANCI!! :love:
Korisnikov avatar
By Lunja
Thursday, November 8, 2007

Recinto Ferial Casa de Campo (from 18.00hrs)
1. Kuznetsova vs. Sharapova
2. Henin vs. Marion Bartoli (NB 20.00hrs)
3. Jankovic vs. Chakvetadze

:murkan: Serena odustala. :(
Korisnikov avatar
By Lunja
Predade Serena.
Znači Jeleni sve od sutra zavisi...
Ne mora da znaci. Sledi matematicki dokaz.
Prosle godine u Snagaju, Federer je bio prvi u grupi sa 3 pobede i 0 poraza, i ostala tri igraca sa po 1-2 skorom. Na kraju je prosao Nalbandian, mislim da je odlucio najbolji odnos dobijenih/izgubljenih setova.

The point is: ako se desi da tri igracice imaju po jednu pobedu i 2 poraza, JJ bi teoretski mogla u polufinale, cak i ako izgubi sutra od Anne, a pobedi pregojenu Moniku (ili obrnuto). :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by High Maintenance
Originally posted by Ulix

Nije tacno.
Svim teniserkama se racuna istii broj turnira kada je WTA lista u pitanju,tako da broj odigranih turnira moze da deluje samo na rezultat na RACE listi...

Na wta listi JJ je No. 3. a na race listi je No.2.
To dovoljno govori da li igra dobro ili ne.
Donekle se slazem sa Ulixom.
Jeca jeste #3, ali je zabrinjavajuce sto ni sa jednom od 7 ucesnica Championshipsa (sve su top10 igracice) nema pozitivan odnos pobeda i poraza.
Nekako je Ana ubedljivija, iako je #4.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!