Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lunjapa mora jednom i to da se desi... samo kad se setim kako je dokitjeva drala justine svojevremeno. skoro uvek u dva seta
Za Jecu ne verujem da je jos dovoljno psihicki jaka da savlada Justine.
Brine me i fizicka snaga. Odigrala je duplo vise turnira od Henin.
Originally posted by MarvinDa sam onako igrao i ja bih preplakao svaki poen, zaista...
A preplakala je ceo drugi set.
![]()
Tako sam i ja u teniserskim danima. Od besa na sve (i sebe samog) zasuziš pa ti još + sve mutno... Kad se samo setim da sam izgubio tiebreak a vodio 6:0.Jedini razlog sto nikada nisam razmisljao da igram tenis profesionalno je taj sto imam jako kratak fitilj. Nisam nikada plakao, ali mi se desavalo da bacam reket, jednom cak i da skacem po njemu.
Originally posted by MarvinJa nikad nisam mogao da se snadjem u timskim sportovima... suvise ljudi oko mene. Ni teniske dublove nisam sposoban da igram, a da ne pozelim da izguram saigraca sa terena. I mozda da se derem na njega kad pogresi.
Nije to ista fora kao bacanje reketa i kratak fitilj. Reket nikad bacio nisam (niti potrebu imao).
To je bes čisti na sebe samog a nema kako da izađe pa ti oči zasuze.
Posle toga sam odbojku trenirao (na mnogo ozbiljnijem nivou) izgubili- pobedili, savršeno me nije bilo briga.
Ekipni sport, pa valjda zato...![]()
Originally posted by UlixNije tacno.
(Uostalom, nisam ni ocekivao da JJ ima sanse protiv Enan. Ona je treca zato sto igra mnogo meceva, ne zato sto igra dobro.)
Originally posted by LunjaHvala ti što si me zasmejao!
Sharapova je SVA retro. Ne svidja mi se styling. Toliko eksperimentise sa stilovima, cas je Audrey Hepburn, cas je Grandova pevaljka, cas, a sad je i retro Julianne Moore iz filma The Hours.
Alo, devojko, nisi ti Madonna. Ponekad mi bude zao sto ce da se preznoji u tako elegantnoj garderobi.
![]()
Originally posted by SunceJelena je igrala uzasno lose.
Baš mi je žao što je Jelena izgubila. Igrala je previše defanzivno, puno je grešila, dok je Henin igrala jako agresivno i savršeno se kretala!
Ana je fenomenalna! Tada devojka će biti No.1 definitivno!Igra prelep tenis.![]()
When Jelena Jankovic looks back at her 2007 season, she’ll remember three things.Sto se tice Anci, pa krajnje je vreme da na wta listi prestigne iscrpljenu Jankovicku! Moze i Kuznjecovu. Bravo, ANCI!!
First, she will recall fondly her breakthrough year when she reached the top 5 for the first time in her career.
Second, Jankovic will grimace when she remembers the exhaustion she felt after playing twenty-seven tournaments in less than eleven months.
And lastly, Jelena will never forget the year she was foiled by world number one Justine Henin.
http://www.onthebaseline.com/2007/11/07 ... vic-again/
Originally posted by MarvinNe mora da znaci. Sledi matematicki dokaz.
Predade Serena.
Znači Jeleni sve od sutra zavisi...
Originally posted by High MaintenanceDonekle se slazem sa Ulixom.Originally posted by UlixNije tacno.
(Uostalom, nisam ni ocekivao da JJ ima sanse protiv Enan. Ona je treca zato sto igra mnogo meceva, ne zato sto igra dobro.)
Svim teniserkama se racuna istii broj turnira kada je WTA lista u pitanju,tako da broj odigranih turnira moze da deluje samo na rezultat na RACE listi...
Na wta listi JJ je No. 3. a na race listi je No.2.
To dovoljno govori da li igra dobro ili ne.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!