Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Doxar
I mene je isto Nalbandian odusevio. Drugi, treci, prvi, crno na belo, svaka cast!
Mozes nakljukati steroidima koga hoces s tura, ko ce od njih napraviti ovakav niz. Mislim, niko.
Nije bas sve u snazi.

Uostalom, ovaj covek je vec dobijao Federera, bio poduze top 5 igrac i ocigledno zna znanje, iako su mu rezultati nikakvi ove godine, to stoji.

A, pogotovo posle Puerte, bila bi ortodoksna glupost dozvoliti sebi takav avanturizam.
Korisnikov avatar
By spliff
wta je izbacio kalendar za sledetju sezonu... pochetak 31 dec gold coast aus i auckland nzl. aus open od 14 januara
Korisnikov avatar
By Lunja
Ana se prijavila za Sidnej. :cheer:
Korisnikov avatar
By Dina
Vaidisova izgubila u Lincu :sigh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Poznato je 8 zenetina koje ce ucestvovati na SE Championshipu, i to su:

HENIN, JUSTINE
JANKOVIC, JELENA
KUZNETSOVA, SVETLANA
IVANOVIC, ANA
WILLIAMS, SERENA
CHAKVETADZE, ANNA
SHARAPOVA, MARIA
HANTUCHOVA, DANIELA

:cheer:

Venus je odustala (zdravstveni problemi).
Sharapova se 'ladno provuce.

+ parovi:

BLACK, CARA (ZIM) / HUBER, LIEZEL (USA)
CHUANG, CHIA-JUNG (TPE) / CHAN, YUNG-JAN (TPE)
SUGIYAMA, AI (JPN) / SREBOTNIK, KATARINA (SLO)
PESCHKE, KVETA (CZE) / STUBBS, RENNAE (AUS)
Korisnikov avatar
By Morpheus
Prodje Janko u drugo kolo....u svom fazonu 7:6 7:6
Korisnikov avatar
By spliff
ispade janko
ali nije se obrukao
3/6 7/6 3/6
haas ipak igra ove godine na mastersu....
Korisnikov avatar
By spliff
djokovitj vs. santoro

mech je pocheo
ide direktan prenos na sport klub-u

:fige:
Korisnikov avatar
By Lunja
Raspored za Hopman Cup 2008 na kome ce igrati Jeca i Djole
SCHEDULE
Session 1: Saturday, December 29 10.30am, USA (No. 2 seeds) v India (7)
Session 2: Saturday, December 29, 6pm, Australia (6) v Czech Republic (3)
Session 3: Sunday, December 30, 10.30am, Serbia (1) v Asian Hopman Cup winner (8)
Session 4: Sunday, December 30, 6pm, France (4) v Argentina (5)
Session 5: Monday, December 31, 10.30am, USA v Czech Republic
Session 6: Tuesday, January 1, 10.30am, Australia v India
Session 7: Wednesday, January 2, 10.30am, Serbia v France
Session 8: Wednesday, January 2, 6pm, Argentina v Asian Hopman Cup winner
Session 9*: Thursday, January 3, 10.30am, Australia v USA, Czech Republic v India
Session 10*: Thursday, January 3, 6pm, Serbia v Argentina, France v Asian Hopman Cup winner
Final: Friday, January 4, 6pm, Winner Group A v winner Group B

http://www.thewest.com.au/default.aspx?MenuID=57&ContentID=45438

Anci ce igrati u Hong Kongu
Ana će učestvovati na 2008 J B GROUP Classicu u Hong Kongu, egzibicionom događaju sa osam teniserki, ranije poznatom kao Watsons Water Champions Challenge. Ana je među četiri teniserke iz prvih 10 koje su potvrdile svoje učešće na događaju koji će se održati od 2. do 5. januara.

Maria Sharapova, Venus Williams, Anna Chakvetadze, Shuai Peng i Caroline Wozniacki će takođe učestvovati. Poslednje dve učesnice će biti objavljene tokom narednih nedelja.

http://www.anaivanovic.com/index.php?lang=sr&path=start/news&detailpage=1809
Da li postoji sansa da neko prenosi ova dva fensi takmicenja? :molise:
Korisnikov avatar
By Lunja
I kako je smeo (Nole) tako lako da izgubi od Santoroa? :shamar: Sta mu se desilo? Ko je gledao mec?
Korisnikov avatar
By spliff
imao je previshe greshaka... santoro je igrao do jaja
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa Hopman će valjda unaj ušljivi RTS da prenosi. :kosach:

Ako ne... stvarno ću kamenice da im bacam.

Silno sam se obradovao kad sam čuo da su izbacili raspored, pošto sam na to i zaboravio.
A prvi favoriti...
Kako to divno zvuči :love:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Marvin
Pa Hopman će valjda unaj ušljivi RTS da prenosi. :kosach:
:molise:
Korisnikov avatar
By Marvin
Opa.
Teta Hingisova se malo kokainisala...
Ako Martina.... ako.... :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
I kako je smeo (Nole) tako lako da izgubi od Santoroa? :shamar: Sta mu se desilo? Ko je gledao mec?
Ja mislim da je namerno izgubio. Licilo je sve na onaj mec sa Mojom. Novak je igrao sa 30 % svojih kapaciteta. Mislim da je stedeo energiju.:swan:
Korisnikov avatar
By Dina
Opa.
Sta se to desilo? Moram da javim Seamanu... on je obozava, ona je njegova princeza...
Korisnikov avatar
By Sunce
"Jelena Janković i Šuker na utakmici: Sevilja - Real

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković biće specijalni gost na subotnjem derbiju 11. kola španske Primere između Sevilje i Real Madrida. Jankovićeva će u poluvremenu te utakmice odigrati kratki egzibicioni teniski meč sa legendom oba ta kluba, bivšim fudbalskim reprezentativcem SFRJ i Hrvatske Davorom Šukerom. Ceo događaj biće direktno prenošen na španskoj televiziji.

Utakmica između Sevilje i madridskog Reala igra se na stadionu Ramon Sančes Pishuan od 22 časa u subotu.

Srpska teniserka se trenutno nalazi u Madridu, odakle će do Sevilje otputovati specijalnim avionom."

wow :sunce:
Korisnikov avatar
By Sunce
"Jelena na mini pripremama u Madridu

Do završnog turnira WTA turneje, Soni Erikson šampionata u Madridu, ostalo je manje od nedelju dana, a u glavnom gradu Španije nalazi se Jelena Janković. Jankovićeva je početkom nedelje započela mini pripreme za predstojeći turnir, koji će okupiti osam najboljih igračica sveta, i očekuje izuzetno jako takmičenje.

"Konkurencija je veoma jaka, što je i logično jer u Madridu će učestvovati sama elita, svaki meč će biti težak i u svakom će biti potrebno pružiti svoj maksimum. Masters je zapravo poslednji krug teniske trke u 2007, gde su sve igračice motivisane kao i ja i žele da završe sezonu na najbolji mogući način", ističe Jankovićeva.

Treća teniserka sveta eliminisana je prošle nedelje već u drugom kolu turnira u Cirihu posle poraza od Čehinje Vaidišove i uzroke neuspeha traži u umoru:

"Posle turnira u Cirihu sam bila izuzetno iscrpljena i morala sam otići na kraći odmor da bi se oporavila i prikupila energiju za završni turnir u ovoj sezoni. Bila sam kod kuće u Majamiju sa svojom porodicom. Najviše vremena sam provodila plivajući u bazenu i pored toga sam išla na jogu i pilates, da bi održavala telo koliko-toliko u formi, ali reket nisam uzimala u ruke. Trenutno sam u Madridu gde sam sa svojim timom i počela sam sa treninzima kako bi se spremila najbolje što mogu za predstojeći Masters", dodaje Jankovićeva.

Na Soni Erikson šampionatu, koji se igra od 6. do 11. novembra, pored Jelene Janković i Ane Ivanović učestvovaće Žistin Enan, Svetlana Kuznjecova, Serena Vilijams, Ana Čakvetadze, Daniela Hantuhova i Marija Šarapova, koja je zauzela mesto povređene Venus Vilijams.

U Hopman kupu sa Đokovićem
Jelena Janković i Novak Đoković postavljeni su za prve nosioce na Hopman kupu koji će se igrati u australijskom gradu Pertu krajem 2007. Ovim turnirom zapravo će startovati nova takmičarska godina.

"Veoma mi je drago što ću prvi put igrati zajedno sa Noletom u Pertu gde do sada nikad nisam bila. Verujem da ćemo se dobro uklopiti, zabavljati na terenu i doneti trofej našoj zemlji. Definitivno ćemo biti najjači i najatraktivniji tim koji je ikada učestvovao na Hopman kupu. Ovaj turnir će nam poslužiti i kao dobra provera za početak sezone, da osetimo atmosferu i da nam na lep način započne takmičarska 2008. godina", izjavila je Jelena Janković."

Pročitajte i ovo:

http://www.b92.net/sport/intervjui/inte ... _id=268694
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Dina
Opa.
Sta se to desilo? Moram da javim Seamanu... on je obozava, ona je njegova princeza...
Niš posebno.
Malo je šmrknula, pa su je ufatili.
I sad je na odmoru.
Sa kog se najverovatnije nikad neće vratiti...

Eto, ne osvoji Martina RG... (što mi je drago, iako sam je i ja voleo, ali fer je što ga nikad nije osvojila)
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Marvine... Mada mi Seaman rece da se opravdala, nije tacno, ali mozda je i pristrasan kad je njegova princeza u pitanju :lukavi: Pozvacu ga na ovu temu...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Opa.
Niš posebno.
Malo je šmrknula, pa su je ufatili.
I sad je na odmoru.
Sa kog se najverovatnije nikad neće vratiti...

Eto, ne osvoji Martina RG... (što mi je drago, iako sam je i ja voleo, ali fer je što ga nikad nije osvojila)
To su joj smjestili. :bic: I nije bio u pitanju RG nego Vimbldon. Demantovala je.

Martina, Martina.. :yay: I vratice se pocetkom 2008 god. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Kaze da je njena jedina droga, ljubav prema sportu tj prema tenisu. :)

Takodje da pod dejstvom kokaina ne bi mogla da igra zbog stanja u kojem se nalazis kad ga konzumiras.Valjda stanje euforije ili sl.Nisam siguran, a nije ni ona jer ga ne koristi, kao ni ja. :D

Martina, Martina :yay:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
obozawam da gledam,kao klinja igrao redowno na terenu kod skole,cak i mesec dana trenirao,nekad mi je idol bio Pit Sampras
By High Maintenance
JJ nikako ne moze da izbegne Henin

YELLOW GROUP
(1) Justine Henin (BEL)
(3) Jelena Jankovic (SRB)
(5) Serena Williams (USA)
(7) Anna Chakvetadze (RUS)

RED GROUP
(2) Svetlana Kuznetsova (RUS)
(4) Ana Ivanovic (SRB)
(6) Maria Sharapova (RUS)
(8) Daniela Hantuchova (SVK)
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!