Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Dušan Maljković
Mi se andjela žalimo na loš protok, ne na dupliranje. Meni je sad 1Mb/s brzina nominalno, ali jedva da realno stigne i do 56kb/s. To je problem!!! Pomagajte!
pa to znaci da nesto namestaju, podesavaju filtere... ko zna sta vec po centralama
Korisnikov avatar
By Rei
Bice da je neobee. Mada mozhda su se i ljudi nalozhili kad su skontali da je brzina duplirana pa su zagushili mrezhu.
Meni brzina normalna, povremeno imam lag-spikeove (iliti protok zastane) dok igram guild wars. traje sekundu-dve i prodje.
Provajder je telekom (nemojte samo sada da kopate postove u kojima propovedam bojkot istog) :maska:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je povecano na 512, ali mi skida na 13,5. I to jedva.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zovite tehničku podršku svog provajdera, pa pitajte.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma kakvu "ulaznu cenu"? o čemu ti to?

info je od Telekoma, jer je to neko realno vreme (10-ak dana) koliko je potrebno Telekomu da konfiguriše sve linkove.
Korisnikov avatar
By colorado
I kod mene je neobee u pitanju.

Seratori.
By Sixto
Originally posted by 2Q2Bstr8
ma kakvu "ulaznu cenu"? o čemu ti to?

info je od Telekoma, jer je to neko realno vreme (10-ak dana) koliko je potrebno Telekomu da konfiguriše sve linkove.
Meni tako rekose momci iz odrzavanja pre par nedelja kad su bili da poprave antenu na krovu!
Kad im Telekom smanju cenu na prvoj fakturi oni ce smanjiti i nama!
Samo da mi ne uspori kao ovima ostalima, taman sam se nalozio na demonoid!
Teska gusarka sam sad!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sixto... :smeh:

Izgleda da meni jedinom super radi... da kucnem u drvo... l kuc kuc!
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Evo sad sve radi... Lepa je brzina taj 1Mb/s... I neobee je skroz ok: za tu cenu i skoro 100% kvalitet teško da može da se nađe bolji... 1750din mesecno za 1Mb/s dowloada + kasperski anti-virus + dodavanje bodova meni deluje sasvim ok...
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by getafix
Neobee je golo govno...
to si tek sada skontao :)
Korisnikov avatar
By colorado
I meni je. Ali ne primecujem nista radikalno.

Kako funkcionisu ti bodovi kod neobija? Ja kao obavestenje da ih imam, ali kad sam hteo da i iskoristim za nesto (ne secam se sta), pisalo mi da nemam.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je isto dupliran protok ali mi je internet konekcija vec dva dana skroz sjebana i gora nego inace.
Cak se desava da veza spontano pukne sto se nije nikada desilo za skoro dve godine i sto je za ADSL ne dopustvo.

Medjutim objasnjenje je da postoji period prilagodjavanja od par dana i da se ocekuju pocetni problemi posto se ceo sistem dize odnosno pojacava odjedanput.
Videcemo za koji dam da li ce problemi prestati i sistem poceti da funkcionise kako treba a mi poceti da uzivamo u zasluzenom brzom protoku :D
By Swanheart
u Cacku su svi povecali brzinu...
sada mi je 512 :yay:
za Bg i Sezam pojma nemam sta je dok se ne vratim
By fazza
Eh, blago se vama...

Mi se vec pobunili kod kablovskog operatera da i nama dupliraju brzinu, a duplirace je isto tako kao shto su nam obecali lokal pre godinu dana, pa onda rok pomerili do 1. aprila, i tako smo ga i dobili - aprililili.

Sinoc na dotichnom forumu moderator, kao, zakljuchao temu, a u stvari zaboravio da je zatvori, tako da sam uspeo da ostavim jedan post u kome sam ih malo ispljuvao, da bi posle sat vremena moj post bio izbrisan, a tema zakljuchana. :lol:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
REKLI SU MI DA DIREKTOR USKORO TREBA DA DONESE ODLUKU O DUPLIRANJU BRZINE
a ti i ja gde god da se pojavimo samo pljujemo TAMO POGOTOVO :sladoled:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako pričaš o ADSL-u, cene ostaju iste, ali se povećava brzina. dakle, nema nikakvih promena cena. pogotovo nekih "ulaznih" cena.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ako neko želi da mi dodeli bodove na neobeeju može to slobodno da uradi na korisnički nalog palpatin! Hvala!
Korisnikov avatar
By ns.happy
net mi je brzi, osetno, ali mi torenti usporiliiiiiii.... :puzzle:
By fazza
Originally posted by ^RAY^
REKLI SU MI DA DIREKTOR USKORO TREBA DA DONESE ODLUKU O DUPLIRANJU BRZINE
Zhivi bili pa videli. Tako su se vadili na direktora i za lokal, a onda je i on pocheo da obecava, pa na kraju nishta nije bilo od toga. Btw, i dalje su najskuplji kablovski operater...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Brzina skidanja - 55 kb.

Jedva da sam trepnuo, skinuo mi je fajl.

Brisem suzu radosnicu...
By fazza
Pokushaj da stavish ,protocol encryption' na ENABLED:

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ipak su ukapirali da je greska kada su mi povecali 2 puta brzinu i sada su vratili... nou!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG konacno se desilo.
Posle tri dana problema zbog promena u sistemu od juce nam je protok i download uduplan a sve za iste novce :D

Konacno uzivam u kvalitetnom protoku.
Foldere po ovom forumu otvaram super brzo, klipove na youtube gledam bez prethodnog ocitavanja, malopre skinoh fajl od 70MB sa rapidshare za 20-tak minuta.

I am sooo hapy about this right now :D
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
I meni se brzina normalizovala. Sada zaista radi 1Mb/s! Yippie! Da li je i kod ostalih neobee-jevaca došlo do iste željene transformacije?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!