Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
shto?shta fali home vidiosima?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Onim tvojim ama bas nista! :drama:
Korisnikov avatar
By blenta
eto reshenja
ako neko zheli da snima amaterske snimke
i da ispadnu vishe nego dobri
nek me zove
:rock:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jaoj... usta moja hvalite me... :hand:

Ali posto vidim da nema ko drugi... tako da me ni ne cudi... :roll:
Korisnikov avatar
By leobg
Evo moj primer.
Ja : Kumo, moram da ti kazem nesto.
Kuma: Reci
Ja : Znas, kako se razmnozavaju pcele?
Kuma : Ne seri predji na konkretnu stvar
Ja: Znas kumo sve je pocelo dok smo se igrali u pesku
Kuma : Ne seri vise
Ja : Pa ne znam kako da ti kazem, znas pcele idu sa cveta na cvet
Kuma : Sta ti volis muskarce? I ja ih volim.
Ja: E to sam hteo da ti kazem
By Lucijus
pa moj bi bio:"mama ja sam bisexualac"
njen odgovor: "super,idi u prodavnicu...."
Korisnikov avatar
By blenta
glavni trener me zove na raport
ja odem
a on ce: "je li vlajko chemu ti uchish onu decu?"
blenta:"shto?"
trener:"ja odvojio od tvoje grupe njih 6ricu da rade sparing jer ce skoro na takmichenje i kazhem im da igraju fudbal na male golice da se zagreju, istegnu se potom i oblachenje u oklope."
blenta:"i?"
trener:"a jedan ce ajd umesto fudbala da se igramo descenta(descent je horor u kom krvozedni poluljudi klopaju neke ribe), a ja ga pitam shta ce da rade, na shta on odgovara da izaberu nekog, evo npr. zokija poshto je on najmesnatiji pa ga jure a kad ga uhvate obore i grizu i glodaju"
blenta:"awwww moja mala mladj odrasta "
(off: glodaju!?! :pucaodsmeha: )
Korisnikov avatar
By blenta
keva:"aj sa mnom na u metro"
blenta:"necu"
keva:"ajjjj treba neko da tegli, aj ako necesh u metro aj u panchevo na buvljak"
blenta:"pa ako necu u metro shto bih ishao na buvljak"
keva:"na buvljaku ima chokoladnih a u metrou nema"

mislila je na cigane gorgona :zid:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Keva ti je :carica: ali mi je tvoja baba i dalje omiljeni lik iz tvoje familije!
Korisnikov avatar
By blenta
meni nije
danas je izjavila da sam sigurno namerno slomio staklo na ulaznim vratima ne bi li ga menjao i shmirglao i lakirao vraata potom
jer sam zavrshio sobu te mi je dosadno i nemam shta da radim
By Swanheart
Originally posted by blenta
glavni trener me zove na raport
ja odem
a on ce: "je li vlajko chemu ti uchish onu decu?"
blenta:"shto?"
trener:"ja odvojio od tvoje grupe njih 6ricu da rade sparing jer ce skoro na takmichenje i kazhem im da igraju fudbal na male golice da se zagreju, istegnu se potom i oblachenje u oklope."
blenta:"i?"
trener:"a jedan ce ajd umesto fudbala da se igramo descenta(descent je horor u kom krvozedni poluljudi klopaju neke ribe), a ja ga pitam shta ce da rade, na shta on odgovara da izaberu nekog, evo npr. zokija poshto je on najmesnatiji pa ga jure a kad ga uhvate obore i grizu i glodaju"
blenta:"awwww moja mala mladj odrasta "
(off: glodaju!?! :pucaodsmeha: )

:smeh:

blentini puleni :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
krvozhedni puleni
odma na vratnu zhilu skachu
i prvo dzhigu vade

:sigh: tako brzo odrastu :radosnice:
Korisnikov avatar
By blenta
a nisu
bio je samo jedan malisha poshle godine
al nije dugo izdrzhao
zekili ga ostali izmedju ostalog
i nije podnosio tempo

tipa dodje po sata ranije
da uhvati prethodnu grupu dok se skida
i jednom dolaze dva starija lika moje godishte kod mene u termin
i stoje njih trojica ispred hale i chekaju
i ova dva lika ga tovare kako ce da me zovu da dodjem ranije
da donesem kljuch od sale i svlachionica pa cemo sva trojica da ga prcamo
a lik odgovara :"a shta ako naidje glavni trener?"
kako su se resetovala ova dvojica
bez texta su ostali
hahahha
Korisnikov avatar
By blenta
a malisha je mudonja svaka mu chast
manji je od ove dvojice
i mladji podosta

skidam kapu
By Hans
:whatever:
E OVAKO:
I) Pre nekoliko godina smo drugarica i ja ishli na chat na Krstaricu. Usli smo u sobu svog grada(malenog ,nebitno kojeg). Videvši nick 26_M i inicijale grada pre toga, počela je da se zafrkava i da insistira da se zezamo sa njim. Pristao sam... To "igranje" je trajalo...on je znao da su decko i devojka sa sruge strane... Protiv moje volje,mislim da nisam ni stigao da odreagujem, dala mu je moj mob(podsećam da ona ni ne sluti,ali ima običaj da se šali na moj račun zbog toga...)..On me je cimnuo. Otisao sam kuci.
Sa tim deckom sam bio kasnije u shemi.. :wink: nije outovanje ali je simpa priča...
II) Razgovaram sa jednom drugaricom o devojkama(kao)..
-Ma,devojke u Bgu su jako skupe(klasična žvaka za nemanje istih)
-Ma znam čoveče-rođendani ludila...
-Da bre, 9.mart.... (OUCH!)
Usledila je tišina od par sekundi.
-Ha ha,9.mart je dan muškaraca..ima i to ha ha,reče ona
-Da,ha ha..mislio sam na 8. , pokušavao sam..
rezime-9. mart je dan kada sam poceo vezu s jednim deckom. I naleteo mi je slučajno u nizu nabrajanja sličnih događaja... potrefilo se da je 9. dan muškaraca(meni poznatiji kao Dan pedera)...zašto,ne znam... Sve je bilo OK... :)
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Moj najsmesniji out je bio dok smo ortakinja sa hora i ja shetali Knezom i ja vidim jedan Dzemper u Zarinom izlogu i kazhem: "Moj dechko misli da onaj dzemper izgleda kao da je shtrikan."
Vi se sada pitate sta je tu smesno... Pa ja tada nisam imao decka, samo sto sam stalno mislio o tome kako se nikome nisam outovao da sam umesto "ortak" rekao "dechko".
Stvarno sam vrhunski bilDe
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Jao imao sam skoro jedan onako interesantan ispad...

Naime,posto ponekad posle fajronta u Alijansi zapalimo na neku drugu zurku,i naravno idemo taksijem gde ja naravno onako pijan uvek autujem sve zive a najvise sebe.Upozore oni mene da cutim i drzim jezik za zubima.

I takoo sedi dj Zoe napred ja u Swankinom krilu (pijani ko cepovi,kao uvek) jedan decko do nas i jos jedna riba...I tako krenemo mi nesto da pricamo i pozali se dj Z gde ja se proderem "Ma mi te svi obozavamo mi PED* " i u tom momentu se setim i ucutim.....naravno svi pocnu da se smeju ,sreca pa nas taksista nije izbacio...ahhh ja i moj veliki pijani jezik :zacepi: :zacepi: :zacepi:
By Dionysus
E, sve, sve, ali blentine price su koma...
i ono za ribu... i dzak sa qrtchevima... i badpuppy))))))
Korisnikov avatar
By Escobar
Sinoc: Bozicna zurka organizovana na faxu, kolege sa klase, kolege sa drugih godina, dosta ljudi sa strane, gay DJ i open bar - citaj besplatna tekila. Posle desete sam naskocio na DJa da mi pusta Madonnu, onda vristao najtanjim mogucim glasom, skidao se, vrckao, valjao po podu i na kraju dovatio nekog ko se tu nasao i lepo smo se doslovce povatali. Zaista nijedna negativna reakcija kolega, rekli su da im je bilo jako zabavno da me gledaju kako pravim lom i skakucem kao mala siparica, a na to sto sam vece zavrsio u zagrljaju nekog tipa, komentar je bio - jel vise ne moramo da se pretvaramo da ne znamo? :zastava:

:snob:

:skola:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ali zaista nisam normalna. Sinoc me je zvao jedan drug i rekao da je potpuno fasciniran kako visoke tonove mogu da izvristim, i da sam nadmasio sve ribe okolo... :merlinka:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Sedimo ja, decko, i jos tri drugarice (dvoje od njih znaju za nas, jedna ne zna). Prica jedna kako su zaprosili neku njenu rodjaku, i da je dobila Tiffany prsten. A na to moj decko sav srecan pogleda u mene i vikne: A ja bih Cartier prsten... Ja ga sutnem ispod stola i on opet vikne: Ne sutaj me! :doh: :lood:
ova koja ne zna nista, ni rec nije rekla, samo je cutala...:hail:
Korisnikov avatar
By Calypso
Na nekom seminaru (gde se ne znamo medjusobno) se igramo neke igrice, kao da se razmrdamo i pravila su da sedimo u krugu a jedan stoji i kaze "Vetar duva za sve one..." i onda doda nesto, za sve ya koje duva ustanu i brzo sednu na neko drugo mesto, itd...

I tako jedan lik kaze (da bi razbio niz istih recenica)- vetar duva za sve one koji su imali homosexualno iskustvo
- Da ne docaravam koliko je bilo komicno kada sam samo ja ustala a on lepo seo na moje mesto...

:katemoss:
By rudi
U kancelariji trojica mojih kolega,sefica i ja...Sve ih povrsno znam,tek sam pocela da radim...Tog dana smo dobili gomilu nekakvih reklamnih kacketa,i kolege su trazile bar po 2 kacketa,i za svoje devojke jedan...Elem,htela sam i ja da uzmem jedan za svoju devojku...Uzimam mobitel,i pisem sms sledece sadrzine:"Je l' mogu i ja da uzmem kacket za devojku?",i saljem sefici...Bese to greska,jer meona nije imala u imeniku,dakle,nepoznat joj je bio broj,i krece da cita naglas sms- "Je l' mogu i ja da uzmem kacket za devojku?".............Podigla je pogled,i instinktivno u mene pogledala, pitavsi nas sve- Ko me ovo pita? Ja se zesce pocela keziti,a usi magarece rastu li, rastu...Izaslo mi iz usta-Ja sam... Iskulirali su svi,pogotovo je ona-sefica bila kul sa tim...
Kada smo se jednom srele na nekom koncert,predstavila sam joj svoju devojku ovako: "Ona je dobila kacket..."
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dosao mi stric malopre da mi namesti wireless sbb posto se sjajno razume u kompove...i namesta on tako sve kopa tamo vamo po pc-u

I ja taman kad sam mislio da je gotovo i da srecom nije provalio...

Kaze on AJD DA PROBAMO DA LI RADI NET

Otvori favourites na operi i krene da klikne prvi link u favouritesu

GAY TORRENTS

Onda je zastao

"Pa koj link da kliknem"

:doh:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
sedimo danas bananica i ja sa njegovom najboljom prijateljicom, i nekom njenom poznanicom, i ta riba vadi neku haljinu o kojoj nam je tupila 15min pre nego je pokazala(gde je kupila, koliko je platila, bla bla), i bananica na to razocarano:
"Ne seri, ja sam istu takvu uzeo u second-hand za 5 evra!"
:lol:
ova prijateljica i ja smo se zblanuli,a riba 'ladno nista nije provalila:lood:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!