Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Posle tri duge nedelje, stefan19 ponovo jashe na forumu, kao i uvek obracajuci se svojim vernim prijateljima, gay forumashima za savet.
Dakle molim vas da me posavetujete kako da se oslobodim treme, i o cemu da razgovaram sa deckom na prvom date-u.
Odmah da kazem - neiskusan sam. Do sad ni jednom nisam imao date ili vezu sa muskarcem. Dok sam ziveo u Srbiji imao sam neke smesne decacke veze sa devojkama, ali tu uopste nisam skupio neophodno iskustvo.
Dakle juce sam upoznao tako simaticnog decka, koji je za razliku od vecine gay momaka ovde markantan i pametan. Jaaaako mi se svidja, i culi smo se preko maila i sms-a danas, a on me je pozvao da idemo u kafe, ili na dorucak. Ja naravno jedva cekam da idem, samo ne znam o cemu da razgovaram sa njim. Kad god sam u takvim situacijama, uvek mi se zaveze jezik. Dal' od treme, ili neiskustva, ne znam... Sve u svemu, strani jezik na kom moram da govorim dodatno otezava stvari... Molim za BILO KAKAV savet! Sta biste vi uradili i kako bi ste reagovali da ste u mojoj kozi?
Hvala vam puuuuno svima!!!

:zvezda:
By Sixto
Samo budi svoj, a sto se tice jezika bolje sto je zavezan, jer ako ti se omakne da meljes ko vodenica onda mozes i da ga odbijes! Uvek izgleda primamljivije kad neko manje govori nego kad ga ne mozes zaustaviti!
Korisnikov avatar
By Delete
Ponesi :foto: i kad god ne znas sta da kazes, a cutanje postane mucno, ti slikaj :tamoamo:
By fencysmurf
dejt? dejt?! ivica? marica!? ivica!?! dejt... ah vi mladi ugursuzi....

people here dont know the meaning of the word!

nemoj nista da se brines, sva je sansa da nece to biti nikakav dejt.

gledaj na to vise kao na mesavinu odlaska na stocni vashar (kao roba) sa jedne i ispitivanja od strane kreditne komisije u nekoj od opreznijih banaka sa druge strane.

dejt.... nasmeja me...

:mama:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@fency: charming. :) but true. odmah me je ovo asociralo na neke poznanike.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
"Mali signali su SOS za ljubav...", iliti: Nataša Bekvalac explained all about dating...:cobanica:
Korisnikov avatar
By Paki
Svrati do železničke i pitaj prvog baju na kog naletiš ... :cuddle:
Korisnikov avatar
By Deksi
Napij se i idi ucirkan na date...bice zabavno. :sveca:
Korisnikov avatar
By 88
Samo nemoj puno razmisljati i biti tje super. Spontano i prirodno! :pinkglasses:
Korisnikov avatar
By Allkey
Imacjesh o chemu da prichash sa njim, veruj mi, ako on bude imao o chemu da pricha sa tobom...

Tj. zaivisi od njega.

Bilo bi glupo da cjutish da si ti njega pozvao na date, ovako je nebitno... :)
Korisnikov avatar
By decko
Ja ako ne znam sta da pricam samo se smeskam i :giggle: :blush:

:lol:
Korisnikov avatar
By mili86
sto manje price sto vise delanja... pipanje vatanje i tako to.... :dance:

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako je bilo? pravimo svadbu? ovi koji drezde samo o nekim svadbama pricaju...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by 88
Samo nemoj puno razmisljati i biti tje super. Spontano i prirodno! :pinkglasses:

Dobar savet... :bouncy:

dr Deran
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by fencysmurf
dejt? dejt?! ivica? marica!? ivica!?! dejt... ah vi mladi ugursuzi....

people here dont know the meaning of the word!

nemoj nista da se brines, sva je sansa da nece to biti nikakav dejt.

gledaj na to vise kao na mesavinu odlaska na stocni vashar (kao roba) sa jedne i ispitivanja od strane kreditne komisije u nekoj od opreznijih banaka sa druge strane.

dejt.... nasmeja me...

:mama:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
Jaooo, znam, kriv sam. Prvo i prvo, svima vam se izvinjavam sto tek sad uspevam da odgovorim!!! Procitao sam sve savete i mnogo vam se zahvaljujem. Sta bih ja bez mojih vernih, dragih forumasha!
Culi smo se danas preko mail-a i najverovatnije idemo sledeci vikend u bioskop (jao, kako decije), a mozda i kod njega da gledamo film. Neko mi je predlozio da se samo kresnemo na brzaka, ali ne mogu nikako. Jednostavno je decko moj tip i necu da sve ostane na sexu.
Hvala i kiss svima!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, sta bi na kafi?

Daj malo podeli sa nama....
:kokice:
Korisnikov avatar
By Val
:zev2: Ma koja kafa? Vidish da ne izlaze iz kreveta! :perezube:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Zoe
Da, sta bi na kafi?

Daj malo podeli sa nama....
:kokice:
Hehehe... Nismo jos isli na kafu. To mi je predlozio pa sad cekam. Radimo obojica pa cekamo vikend ili neko zgodno vece...
Jao kako je sladak decko, ne mogu da verujem. Jel mogu malo vas da davim? Nemam stvarno koga i unapred se uzvinjavam.
Upoznali smo se pre nedelju dana na pripremi za modnu reviju. Matt (moj ako Bog da buduci decko) je gledao kako pripremamo nastup i tada smo se upoznali. tu smo malko pricali, ali nista se nije posebno dogodilo, mada smo obojica znali da smo zainteresovani jedan za drugog. Decko je potpuno opussten, markantan, a ne nafoliran iako je vlasnik nekoliko restorana i td. Ma stvarno nisam nikad upoznao tako skromnog i prizemnog bogatog momka.
Na dan zurke smo ponovo pricali posle mog nastupa, samo je bilo bolje (verovatno jer sam cirkao, pa sam se oslobodio treme. hehehehe)... I tu smo se kupali i proveli fantasticno. Sad sam tako uzbudjen i ne mogu ni o cemu drugom da mislim. Samo molim Boga da se ne zaljubim... Jaooo... Jedva cekam sutra!!! Drzite mi palceve please :meda:
Korisnikov avatar
By Val
Ma bitno da je bogat! Zaljubicjesh se... :maljkovic:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Val
Ma bitno da je bogat! Zaljubicjesh se... :maljkovic:
Ma jok... Uopste se ne ponasa tako, a to me je i privuklo. Nisam ni znao da je bogatas kad sam ga upoznao.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Val
Al' si brzo saznao. :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Val
Al' si brzo saznao. :lol:
hahahaha... :lol:
Joj, sto si bezobrazan sto me zezas... Ma jok, on je moja cosre (sreca). :love:
Korisnikov avatar
By stefan19
Dobio sam mail od Matta veceras. Evo ga pa citaj Val. Jeeeeeee :)

Hi Stefan,
Sounds like you had a relaxing weekend. Thanks for telling me your schedule..we didn't get a chance to talk about it much on sat. I really like parties like that because you get to meet a lot of interesting people. Well, there are some who aren't so nice who are only after one thing but superficial people are everywhere I guess. It is a challenge to figure out who they are haha..

I just relaxed tonight and got caught up on paperwork. Paid alot of bills..yuck! and did mostly yardwork today. I have been going to the gym early like around 10 am lately since I like to change things up once in awhile. You work out late huh? Guess you don't have any choice..My work schedule is really flexible..I work when I want too ;) well I'm in Real estate and do some bodyguard work too..can tell u more later.

Yeah, I really like sports in general and have season tickets for the Padres so i go to alot of games. Was asking since I could take you to a game someday if you were interested but if your not, then that's OK too. I will still like you... Haven't been to an imax in awhile. They have one up in Mira mesa too. A movie sounds good sometime or we can watch one here too and maybe hit the hot tub. I live right by Madison and Park blvd so I think I am only like 10 mins from you..I have a padre game tomorrow night but Wed and Thurs look good maybe if you want to get together. Pride weekend will be crazy too. Any big plans for the weekend? Well, hope you had a nice workout and have a great day tomorrow. Maybe we can talk on wed either way..take care/Matt
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao KUKU!!!!! Pa kako cu tek na utakmici koja traje tri sata da komuniciram. Ok, sledeci savet molim:
Da idem sa njim na utakmicu, u bioskop na film, ili kod njega kuci na film i djakuzi? Ovo trece mi zvuci najprimamljivije, ali i najriskantnije... Jao poludecu!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Bodyguard work :bale: a jos i bogat

Bas si mi ti naiva :lol:

Odma pichi u taj hot tub bre :Zonchepovrshnasvinja:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Zonche
Bodyguard work :bale: a jos i bogat

Bas si mi ti naiva :lol:

Odma pichi u taj hot tub bre :Zonchepovrshnasvinja:
:lol: Pa jako je zgodan i muzevan, vidis da sam sav izbalavio od muke. A ja se saban primio pa vec zamisljam kako se ljubimo u hot tube i pijuckamo vino dok nam voda masira tela... Hahahah... Jedva cekam cetvrtak. Mislim da cu da mu za cetvrtak zakazem :)
Korisnikov avatar
By m..
Budi zla veshtica i ocekuj da on tebe zabavlja kad te je vec pozvao na dejt, zajebi tremu, ne bi te pozvao da mu sfinkter ne zeva na tebe, da budem vulgarna. Sva je sansa da ce se i njemu tad zavezati jezik, pa mozete da predjete na pametnije stvari nego sto je cvavrljanje za kafom. :elvis: :kokice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!