Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sportasica
Evo napokon da se i ja javim

hlaefdige :B
By ~ Le Saint X ~
Ajd' da pokusam da sastavim listu dok skidam ovaj dugi megamix...

Mars
Paki
colonia_boy
Deksi
Delete
Nykola
Mr.Ja
Zonche
TEA
devokICA
KissQueen
Blenta
ns.happy
Seaman
Dina
Mortis
Andre87
Swan
Adenim
Dirrty18g
Coka
Bananica
Colorado
Abyss
Avalon
FireGox
shmizlica
Sunny Girl
Khons
Ulix
Escobar
Electra (Singularity)
Beli Decak
Bilobilepo
unic0rn
Mary
Mmiki
Tweety
Nbegi
bojandjo

i znam jos nekoliko, ali nikako da se setim njihovih nickova ovde!

Et Toq!
:snob:

ako sam nekoga propustio, let me know!!!

:)
By ~ Le Saint X ~
OMG!
Ja vas bas dosta znam!

Et Toq!
:snob:

bas dugo izgleda ova lista!
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam upoznala mnooogo novih forumasa i forumasica, i svi su takooo divni :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Upoznao Gorilicu i mislim Vangela... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sam upoznala....Dark, Coku, Alter Ego, Prljavog, It Iz Aj...i Delete...

Joooos nekog, ne mog' se sad setim :P
Korisnikov avatar
By Azdaja
Upoznala danas colorada,simpa decko :)
Korisnikov avatar
By Delete
Nadam se da necu preskociti nekog.
Coku i Alter ego, pa prljvog, pa ItIzAj, pa Zaljubljenu, a Faijnfu sam upoznala i vise nego dobro, posle proslogodisnjeg sasvim sturog i ne tako zanimljivog upoznavanja :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
:freddy:

upoznala sam i aleku,da ne zaboravim...

ps.fredi je za delejtusu hehe
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
a Faijnfu sam upoznala i vise nego dobro, posle proslogodisnjeg sasvim sturog i ne tako zanimljivog upoznavanja :)

i sad reci da nisam fina dJevojka? :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by faijnfa

Nisi...trebalo je da me pazis, a ti mene i napila, i naterala da pusim...pa vec dva dana samo :zev2:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete

Nisi...trebalo je da me pazis, a ti mene i napila, i naterala da pusim...pa vec dva dana samo :zev2:

:lol: napila si se od piva ipo i popusila si jednu cigaretu(i to ne celu)jer si izgubila u pikadu...7:2 jel?:P
Korisnikov avatar
By Delete
:iskolacen: Ne mogu da verujem da si to ovako javno napisala. :rida:
Korisnikov avatar
By Azdaja
a nemoj tako,treba ljudi da znaju da nisi ti tako opasna kao sto se preDstavljas :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Da,igrale smo do 5..pa je bilo 5:1 :lol: pa smo bacile jos koju...:lol:
Korisnikov avatar
By deran
Nikog!

valjda će upoznati nekog...Deran:shake:
Korisnikov avatar
By Delete
Da,igrale smo do 5..pa je bilo 5:1 :lol: pa smo bacile jos koju... :lol:
Ehh, pa ja sam to tebe samo pustila da pobedis, znas i sama da je na pocetku bilo 1:0 za mene :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahahahah :lol:ae necu vise pikado komentarisati,duduk si za to :P
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Poznajem sve bitnije forumashe
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by ^RAY^
Poznajem sve bitnije forumashe
E?:okret:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ma laze, nikad mi oci nije video
Korisnikov avatar
By Kiborg
Evo da produžim listu poznatih:

Za nedelju dana koliko sam bio u BGu upoznao sam par forumaša.
Pa, da idemo hronološki:
1.Loni - simpatičan, inteligentan, zanimljiv, sagovornik teško dođe do reči :giggle: , ali nije mi smetalo, bilo je lepo slušati ga.
2.Paki - nisam ga baš tako zamišljao (ne mislim fizički, znao sam kako izgleda) posle svih onih klanja po DiPu, jako je prijatan, na prvom susretu je bio malo smoren, verovatno jer mu je falilo nekih pola litra krvi :) ali je na mene ostavio jako lep utisak, kasnije u Alijansi je bio u svom elementu, pa mi se tu još više dopao. U suštini pozitivan lik i to je ono što je i najbitnije.
3.Seaman - :love: predivan momak, proveli smo fenomenalna 4 dana. Šteta što nije trajalo duže. Zaljubio sam se za dva dana, a mislio sam da je tako nešto nemoguće. Zaustaviću se ovde da ne skliznem u patetiku. Veliki :kiss: za Seamana
4.Sunce - ha ha, zanimljiv, komplikovan. Pričali smo jako dugo i nisam uspeo da se iskobeljam iz šume njegovih kontradikcija :) Jako dobar momak, nadam se da će da pronađe to što traži (šta god to bilo) jer ja nisam mogao nikako da ukapiram :plavusa:
5.crawen - više ga forum ne zanima, pa ću da preskočim detalje, ali eto, kad već spominjem forumaše, da turim i njega na spisak

e sad, ove videh samo na blic, uz eventualno 2 progovorene reči /ovo su samo + utisci, druge da steknem nije bilo prilike/:
6.blenta - sladak, pitao me je u koju školu idem :giggle: - zezao me malo, kao izgledam mlađe, a ko zna, možda je malo i cuguo, pa mi je zato otkinuo 5-6 godina :D No u svakom slučaju, hvala mu na tome
7.Zonche - party boy
8.vanillapuf - jako slatka i prijatna
9.KissQueen - delovala mi je malo smoreno, možda što je upoznala masu ljudi za kratko vreme, ne znam.
10.shmizlica - sreo sam je čini mi se sa jednom mojom drugaricom koja je predavala dokumenta za neku vizu, ali nisam kapirao da je ona, tek su mi kasnije rekli

Izdaleka sam video, no nisam se upoznao sa: spliff-om, FireGoxom i izgleda kao Mr. M ili tako nešto, ako me moje pamćenje fotografija nije prevarilo. Takođe, video sam i jedan simbiotski organizam, tj. dva simpatična momka koji su stalno bili spojeni ponekim delom tela, te sam zaključio da bi njihovo, makar i najmanje, odvajanje bilo kobno. Po nekim slikama na forumu bih rekao da je jedna komponenta tog simbionta bio Beogradjanin18 (držao je neku sliku sa plaže kao avatar), pa bi onda druga komponenta trebalo da je bio Frey ili kako se već piše.

Ako sam nekog izostavio, biće dodat na spisak :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Kiborg
... video sam i jedan simbiotski organizam, tj. dva simpatična momka koji su stalno bili spojeni ponekim delom tela, te sam zaključio da bi njihovo, makar i najmanje, odvajanje bilo kobno. Po nekim slikama na forumu bih rekao da je jedna komponenta tog simbionta bio Beogradjanin18 (držao je neku sliku sa plaže kao avatar), pa bi onda druga komponenta trebalo da je bio Frey ili kako se već piše.
:roflmao: :lol: :smeh: ... Moraš priznati da su najlepši gej par koji si ikad video u životu... :sweet:
2.Paki - nisam ga baš tako zamišljao (ne mislim fizički, znao sam kako izgleda) posle svih onih klanja po DiPu, jako je prijatan, na prvom susretu je bio malo smoren, verovatno jer mu je falilo nekih pola litra krvi :) ali je na mene ostavio jako lep utisak, kasnije u Alijansi je bio u svom elementu, pa mi se tu još više dopao. U suštini pozitivan lik i to je ono što je i najbitnije.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
4.Sunce - ha ha, zanimljiv, komplikovan. Pričali smo jako dugo i nisam uspeo da se iskobeljam iz šume njegovih kontradikcija :) Jako dobar momak, nadam se da će da pronađe to što traži (šta god to bilo) jer ja nisam mogao nikako da ukapiram :plavusa:
:giggle: Postoji razlika između komplikovan i kompleksan. Kiborg, stvarno si :plavusa:! Važno je da ja znam šta želim! :sunce:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 175
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!