Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by svejedno
...
Drugo, prva recenica se odnosi na svakoga.
Oprezno sa zeljama, imaju tendenciju da se ostvaruju.
To i ja imam obicaj da govorim... :uplasen: Jos jedan razlog zasto ne gazim preko mrtvih, cak u nekim situacijama i pustim, pa ako je sudjeno neka se ispunjava... :gatara: Kad bih sve ja uradila prebacivala bih sebi kad bi sopstvene zelje pocele da me unistavaju, ovako - bilo je sudbinski... :wink:
Korisnikov avatar
By Natalie13
"Da bi isao napred moras ici preko leseva, preko toplih ljudskih leseva. Onaj ko mi pripisuje bezdusnost i sam je preslab da bude bezdusan i njegova je vrlina licemerstvo" - I. Cankar (omiljeni mi citat, misliiiiim ako moze, potpisujem)
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Marble
Originally posted by Jelena_Bliss
rad,trud,poshtenje!ne mogu nekako da se koristim lukavstvima ili pakostima da bi ostvarila neshto,ovo posebno vazi za ljubav
I uspewas li da postignes ono sto hoces ???
uspevam:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Marble
Dobro je... Taman sam pomislio da su ovde svi sveci...

Bravo Zvezdash, iskreno 100%...

Sigurno jos neko ima svoje misljenje ili pricicu??? :hyper:
By Korisnica
Kada je posao u pitanju ne biram sredstva,iskreno...
Korisnikov avatar
By Blady
Eh... ne volim da gazim preko drugih..... mada sam u poslednje vreme velika lenstinaaaaaaaa, VELIKA
Ali rad rad i samo rad
Korisnikov avatar
By atheena
Kad je u pitanju posao onda sam najgora. Gazim preko svih, preko svega i svacega. :eevil:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Mislim da su ljudi koji gaze preko drugih zbog sitnih ciljeva osuđeni na samoću.
Ipak vredi se boriti svim sredstvima ako je cilj zaista veliki.
By Storm
Nikada ne treba odustajati od nekih osnovnih moralnih principa.

Kada je reč o fajtu za pozicije na poslu, beskrupulozni karijeristi su posebno neprijatni, ali treba naći snage i strpljenja i pomoći im da se sami upropaste.
Trudim se da svoje pozicije gradim na osnovu sposobnosti.
By fazza
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Marble
Na sta ste sve spremni da bi ostvarili svoje ciljeve/snove ??? U ljubavi, skoli/poslu... zivotu....
Uporan rad i trud, postenje ili malo izazivanja sudbine, "podmazivanja" stvari, "usmeravanja" toka dogadjaja....

???
U poslu gazim preko leseva. Da se ne lazemo, svako juri karijeru a preko nje i kintu.
Privatno sam totalno drugaciji.
Potpisujem. :backstab:

Ovaj smajlic iznad mnogo toga govori. :) U stanju sam da, zarad nekih svojih
ciljeva, budem dobar i sa jednima i sa drugima, procenjujem situaciju i delujem
u skladu sa tim. Nekada jednostavno morash biti dobar sa nekim ko je veliko
djubre, i gledati samo svoje sopstveno dupe. U poslu je to tako, jedno se pricha,
a sasvim drugo se radi. Svi gledaju samo svoj interes, i dobro je shto pre to
prepoznati.
By Paris
Uzasno, ali istinito.
By mr_iznogood
nope....a josh bolje je sto odskora ne dozvoljavam da drugi gaze po meni
Korisnikov avatar
By gari
Gazim, da me ne bi pregazili. Napad je najbolja odbrana. Osim toga 90% bica na ovoj planeti koji se predstavljaju kao ljudi su demoni, pa se njihovo gazenje i ne racuna. Jos je to Bogougodno delo /ubiti demona/.

:curka: :misli: :temperatura:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Storm
Nikada ne treba odustajati od nekih osnovnih moralnih principa.

Kada je reč o fajtu za pozicije na poslu, beskrupulozni karijeristi su posebno neprijatni, ali treba naći snage i strpljenja i pomoći im da se sami upropaste.
Trudim se da svoje pozicije gradim na osnovu sposobnosti.
lepo recheno :up:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by Immemorial
Zavisi sta je cilj...
Koji odgovor....
Pa ako je cilj ovo onda uradim to i to, a akoje cilj ono onda to i to...
Moze malo detaljnije Immemorial ? :yes:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Do sada mi se putevi nisu ukrstali sa stazama kojim se krecu zemni ostaci. Nadam se da ce tako i ostati. :nokti:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by Dzelajza Rouz
Do sada mi se putevi nisu ukrstali sa stazama kojim se krecu zemni ostaci. Nadam se da ce tako i ostati. :nokti:
hehhh... Blago tebi slatkice....

I idemo dalje...
By Ахасвер
Ја обично испаднем онај прегажени. Шта ћу, такав ми хороскоп.
Korisnikov avatar
By Instruare
Originally posted by Александар
offtopic: a sta si u horoskopu ako nije tajna?
By Ахасвер
Originally posted by Instruare
Стрелац ког је прегазио подзнак Рак, и Рибе и Јарац где им место није.
Korisnikov avatar
By EYA
Marble, čoveče, na kom si ti ˝groblju˝ proveo ovih godinu dana? :pop:

WB :jumphug:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by EYA
Marble, čoveče, na kom si ti ˝groblju˝ proveo ovih godinu dana? :pop:

WB :jumphug:
:lol: :lol: :lol:

Hahahahahaa... nije groblje honey, vec raj.... Tu sam, ziv i zdrav!

I, odgovori na temu, nemoj sa oftopicharish..... :alexis:

CYA SOON !
Korisnikov avatar
By KiWi
Mekan sam ... Ne bih olešio nekog kako bih se ja popeo na lestvicu više ... Mada sam to par puta uradio, u situacijama kada sam znao da su verovatnoće da ću se naći licem u lice sa poraženim minimalne... Jbg, ne možemo svi da budemo Morgan...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by gari
Gazim, da me ne bi pregazili.
Ako je CILJ iskljucivo da mene neko ne pregazi, tada, da, gazim.
Korisnikov avatar
By Instruare
Originally posted by Instruare
Стрелац ког је прегазио подзнак Рак, и Рибе и Јарац где им место није.
Sta je lose sto si podznak cancer?
By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
Gazim, da me ne bi pregazili. Napad je najbolja odbrana. Osim toga 90% bica na ovoj planeti koji se predstavljaju kao ljudi su demoni, pa se njihovo gazenje i ne racuna. Jos je to Bogougodno delo /ubiti demona/.

:curka: :misli: :temperatura:
Gazim da me ne bi pregazili logika... :drama: i sve u skladu sa ovih 90 posto "demona'. :kosach:
Pa da je to zaista tako, ne bi ni stigao da otkucas ovaj post jer bi te neko vec pregazio. Da je ova recenica tacna, nastao bi citav stampedo od gazenja, aman! Srecom, da zlo nije toliko jako, tj. nije jace od Dobra, jer u tom slucaju ovaj svet bi odavno bio raznesen. (pride banalizujes stvari ili to hoces da kazes da svi razmisljaju na isti nacin? pa da svet ima samo jednu glavu, neko bi je odavno odsekao!

Sto se "gazim preko lesheva" logike (?) tice, ja sve to podvodim pod termine "beskrupuloznost" i "beskarakternost". Lepo je biti ambiciozan i teziti uspehu, ali nije uslov gaziti druge zarad toga. Tako nesto nije ni potrebno. Jedino onaj ko bi da stigne "malkice brze", da "podmaze stvari", da utjari na kvarno, da nadje "prechicu", pribegava takvom ponasanju i posle pokusava da nadje opravdanje za sebe, tipa "Morao sam". Nije tacno. Uspeh se moze dostici radom, trudom, zalaganjem, postenjem, kad-tad ce doci. Mozda malo sporije i teze, ali dolazi. I ne moras da gazis po lesevima i po zombijima (njih je nekako najvishe) E sad sto se nekima zuri i to sve preko lesheva, takve ljude treba izbegavati, biti cool, obazriv, kloniti ih se i gledati da ti se ne umesaju u posao. Drzati distancu :)
By Çâðê_DUP
p.s "Ne gradi se sretja na tudjoj nesretji" :rodjendan:

sto je najgore, ima i beskrupuloznih po defaultu, bez da im je potreban neki konkretan cilj, sem "zastite" svog jadnog dupeta. Takvi gaze po drugima da bi velicali sebe. Ili da bi opravdali svoj bezobrazluk. :duh:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by Angelina777
Gazim da me ne bi pregazili logika... :drama: i sve u skladu sa ovih 90 posto "demona'. :kosach:
Pa da je to zaista tako, ne bi ni stigao da otkucas ovaj post jer bi te neko vec pregazio. Da je ova recenica tacna, nastao bi citav stampedo od gazenja, aman! Srecom, da zlo nije toliko jako, tj. nije jace od Dobra, jer u tom slucaju ovaj svet bi odavno bio raznesen. (pride banalizujes stvari ili to hoces da kazes da svi razmisljaju na isti nacin? pa da svet ima samo jednu glavu, neko bi je odavno odsekao!

Sto se "gazim preko lesheva" logike (?) tice, ja sve to podvodim pod termine "beskrupuloznost" i "beskarakternost". Lepo je biti ambiciozan i teziti uspehu, ali nije uslov gaziti druge zarad toga. Tako nesto nije ni potrebno. Jedino onaj ko bi da stigne "malkice brze", da "podmaze stvari", da utjari na kvarno, da nadje "prechicu", pribegava takvom ponasanju i posle pokusava da nadje opravdanje za sebe, tipa "Morao sam". Nije tacno. Uspeh se moze dostici radom, trudom, zalaganjem, postenjem, kad-tad ce doci. Mozda malo sporije i teze, ali dolazi. I ne moras da gazis po lesevima i po zombijima (njih je nekako najvishe) E sad sto se nekima zuri i to sve preko lesheva, takve ljude treba izbegavati, biti cool, obazriv, kloniti ih se i gledati da ti se ne umesaju u posao. Drzati distancu :)
Hmmmm...

Mozda bi ovakvo misljenje bilo ispravno, ali zivot nije film (niti bajka) u kojem uvek na kraju pobedi dobro. :nope:

Sa druge strane, "gazenje preko mrtvih" ne mora da znaci bukvalno to, vec se moze shvatiti kao uklanjanje otezavajucih faktora za postizanje zeljnog cilja, naglasavam - kakv god cilj bio.

Na konkretnom primeru jedne balerine, koja je zaista bila dobra u svom poslu, mozemo videti da u realnosti uopste ne mora da pobedi Dobro, i da pravda nije uvek dostizna. Naime, kako je koleginica doticne balerine imala "neke" veze sa direktorom ansambla, bila je predodredjena za vecinu glavnih uloga, te tako i za sve angazmane koji iz ovakve vrste proteziranja mogu da proizidju. A nasa balerina je uvek vukla drugo mesto zamene, iako je bila zaista daleko bolja igracica od svoje koleginice. Svi znamo kakva je situacija u ovoj i slicnim branshama kod nas i u svetu, pa samo podsecam na to. Nasa balerina se onda jednog dana, valjda podstaknuta onim raskoljnikovskim u sebi, posluzila malim lukavstvom i usula malo lomljenog stakla u baletanku doticne prima balerine. Danas je u inostranstvu, uspela, radi i zivi, a nista lose joj se nije desilo, nasuprot onome kako u bajkama i filmovima biva. I ova druga sa okrvavljenim prsticima ne kaska puno za njom. A da je nasa balerina posteno cekala, mozda bi i uspela u svojoj karijeri, - quote:Mozda malo sporije i teze, ali dolazi. :end of quote - dve godine pre nego sto ode u penziju... Ovo je jedan primer gde je u pitanju karijera, mada ima jos mnogo bezazlenijih i jos mnogo kobnijih primera vezanih za razlicite sfere u zivotu...

I dok neki koji su radni, vredni i POSTENI :cobanica: ostaju u vecitom zapecku, oni sa "velikim cokulama" idu napred... Naravno da ima izuzetaka, ali oni nisu tema.

Drugo, razvnoteza je takva da ako se nekome desi nesto lepo, nekom drugom se mora desiti nesto lose. Ne? Ne daj boze da smo svi zadovoljni i srecni stalno, onda bi svet ziveo uljuljkan u glupoj blazenosti...
Jer, kad se osvrnemo, vidimo da je svaki prosperitet u drustvu nastajao kao posledica nezadovoljstva i necije zlobe...

Takodje, svako od nas bira i svoje drustvo. I to je najbezazleniji primer. Time sto odbacujes nekoga, automatski dajes vise prostora/vremena drugim ljudima, pa tako utices na svoj zivot, a zapravo vecina nije svesna da time nekoga "gazi" dok drugome daje primat. Pa ipak, ljudi ovo rade svakodnevno, jer im je tako lepse i lakse, ne? "Zasto trpeti nesto/nekoga ko vam ne odgovara?" - tako mnogi kazu...

:puzzle:

Na kraju krajeva, svi smo na ovaj ili onaj nacin, na ovom ili onom polju, osetili "gazenje"... Dakle, pitanje je: da li je neko predodredjen za gazenje, neko da bude gazen, ili se jednostavno svako snalazi kako ume i zna da prozivi svoj zivot? I koja je vasa uloga u tome....

:alexis: Talk to me...
Korisnikov avatar
By ganjarolla
svi smo mi već mrtvi:mucka:
inače oživljavam, termin suprotan ovom, oživljavam zbog... :colorado:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!