Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by RACABGa sto Raco?
priznajem , ne konzumiram, niti bih bio u vezi sa biseksualcem
Originally posted by Beogradjanin18Mislim da se ovaj put necu sloziti sa tobom....
Jako je interesantno da kada je bi muškarac u vezi sa dečkom on to obično radi jer misli da muškarci zahtevaju manje vremena i pažnje. Vode se činjenicama da su žene osetljivije a muškarce mogu da odjebu kad god žele... Znam da nisu svi takvi, ali to je često istina. Kada su sa devojkom onda je sve u redu, šta god ona da učini ili poželi, a kada su sa momcima onda postavljaju 1001 barijeru i ograničenje... Mislim da niko to nije zaslužio...
Originally posted by nemke18godIma jos vremena, jos ti je malo godina (ovo nije poklapacha tipa 'cuti tu mali') tako da ti seksualnost kakva god da je nije iznivelisana.. za godinu/dve ce ti vec biti mnogo mnogo jasnije. A dok te to ne strefi, uzivaj u tom stanju
Ja se deklarisem kao BI,ali poslednjih 8 meseci nisam pogledao zensko jer za tim nisam imao potrebe...
Originally posted by unic0rngrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:evilgrin:Originally posted by nemke18godIma jos vremena, jos ti je malo godina (ovo nije poklapacha tipa 'cuti tu mali')
Ja se deklarisem kao BI,ali poslednjih 8 meseci nisam pogledao zensko jer za tim nisam imao potrebe...
Originally posted by Beogradjanin18Ne prepoznajem se u tvojoj priči. Nisam takav bio ni u svojoj prvoj vezi sa dečkom, a tada sam se osećao baš kao biseksualac... Sada već mogu reći da sam gej biseksualne prošlosti...
Jako je interesantno da kada je bi muškarac u vezi sa dečkom on to obično radi jer misli da muškarci zahtevaju manje vremena i pažnje. Vode se činjenicama da su žene osetljivije a muškarce mogu da odjebu kad god žele... Znam da nisu svi takvi, ali to je često istina. Kada su sa devojkom onda je sve u redu, šta god ona da učini ili poželi, a kada su sa momcima onda postavljaju 1001 barijeru i ograničenje... Mislim da niko to nije zaslužio...
Originally posted by Beogradjanin18Ja sam BI. A danas sam se verio sa muskarcem....na leto putujemo negde gde to moze....i zenim se...hehe
Originally posted by dion_de_courbelhm...lepo,lepo....a ko je Nikola?Originally posted by Beogradjanin18Ja sam BI. A danas sam se verio sa muskarcem....na leto putujemo negde gde to moze....i zenim se...hehe
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!