Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Diogenius
Uvazavam biseksualnost, no prepushtam takve osobe partnerima iste seksualne orijentacije.
Same here...
By RACABG
priznajem , ne konzumiram, niti bih bio u vezi sa biseksualcem
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by RACABG
priznajem , ne konzumiram, niti bih bio u vezi sa biseksualcem
a sto Raco?
Koji je razlog?
Korisnikov avatar
By ganjarolla
da, uopće se ne namještam ko namještaj po grupacijama, ko voli neka
Korisnikov avatar
By V25
Jako je interesantno da kada je bi muškarac u vezi sa dečkom on to obično radi jer misli da muškarci zahtevaju manje vremena i pažnje. Vode se činjenicama da su žene osetljivije a muškarce mogu da odjebu kad god žele... Znam da nisu svi takvi, ali to je često istina. Kada su sa devojkom onda je sve u redu, šta god ona da učini ili poželi, a kada su sa momcima onda postavljaju 1001 barijeru i ograničenje... Mislim da niko to nije zaslužio...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Beogradjanin18
Jako je interesantno da kada je bi muškarac u vezi sa dečkom on to obično radi jer misli da muškarci zahtevaju manje vremena i pažnje. Vode se činjenicama da su žene osetljivije a muškarce mogu da odjebu kad god žele... Znam da nisu svi takvi, ali to je često istina. Kada su sa devojkom onda je sve u redu, šta god ona da učini ili poželi, a kada su sa momcima onda postavljaju 1001 barijeru i ograničenje... Mislim da niko to nije zaslužio...
Mislim da se ovaj put necu sloziti sa tobom....
Istina je da su muskarci cvrsci a upravo to i trazim....ne treba mi devojcica da mi kuka stalno...sa deckom uzivam na 1001 nacin bez barijere....
Ja se deklarisem kao BI,ali poslednjih 8 meseci nisam pogledao zensko jer za tim nisam imao potrebe....A lakse mi je da raskinem sa devojkom nego sa deckom, jer mislim da cu uvek da se pokajem...a kada pogledas sa druge strane ispadne da ni to nije pravedno...
Onda dolazim do zakljucka da je biseksualnost odvratna stvar (iz nekih postova)...a protivim se takvom zakljucku....Mislim da je to ne bas savrsena stvar,ali da i u srt8 svetu postoje izuzetno lepe stvari kao i u gay svetu...i kada se ta dva sveta pomesaju dolazim do bi sveta...zasto ne bi mogao da uzivam na dva nacina,nerazmisljajuci sta je bolje a sta gore? :)
Naravno nikada ih ne mesam dok sam u vezi,ili jedno ili drugo...
A na kraju mislim da samo ja razumem ovo sve sto sam napisao...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja bih i jare i pare, i uopste ne vidim jista lose u tome.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by nemke18god
Ja se deklarisem kao BI,ali poslednjih 8 meseci nisam pogledao zensko jer za tim nisam imao potrebe...
Ima jos vremena, jos ti je malo godina (ovo nije poklapacha tipa 'cuti tu mali') tako da ti seksualnost kakva god da je nije iznivelisana.. za godinu/dve ce ti vec biti mnogo mnogo jasnije. A dok te to ne strefi, uzivaj u tom stanju :)

ot:

Ne znam kakav bih krele trebao biti da kazem ne priznajem. Prvo jer mene niko ne pita, drugo, kako bih onda imao prava da trazim od str8 ljudi bilo kakvo priznanje (mislim, ni njih niko ne pita, ali bitan je princip) za sebe.

Simor jeste u pravu da je cesto to paravan, ali biti iskljuciv u tom misljenju je kao kad slusam od str8era 'ma to je sad moda i dolazi sa zapada. tamo su svi pederi i izgledaju ko pederi'.

Ako ni po cemu, bar po tom pitanju treba biti osetljiv, i ako se razumevanje trazi, treba ga i pruziti.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by unic0rn
Ja se deklarisem kao BI,ali poslednjih 8 meseci nisam pogledao zensko jer za tim nisam imao potrebe...
Ima jos vremena, jos ti je malo godina (ovo nije poklapacha tipa 'cuti tu mali')
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:evilgrin:
By Demona
:galerija: volim zensko volim musko pa opet zensko pa opet musko mmmm sareno nema nikakve koristi sve je lepo, :njami:
Korisnikov avatar
By Error
Originally posted by Egon
LJUDI (kao takvi) su prosto sexualni ... prefiks mi je nebitan.
Da,i sa tobom se slazem.... :right:
lepota je univerzalna i atomicna.:dj:
Korisnikov avatar
By DeVision
Ja priznajem bisexualnost ma sta drugi mislili o tome :tuc:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Zao mi je sto nisam stavio glasanje..pa da vidim rezultate....
Korisnikov avatar
By Paki
Ne prepoznajem se u tvojoj priči. Nisam takav bio ni u svojoj prvoj vezi sa dečkom, a tada sam se osećao baš kao biseksualac... Sada već mogu reći da sam gej biseksualne prošlosti... :lol:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
E Paki ,Paki.....zasto mi se cini da svi zavrse kao i ti:D
Nista lose naravno ne mislim....
By dion_de_courbel
Ja sam BI. A danas sam se verio sa muskarcem....na leto putujemo negde gde to moze....i zenim se...hehe
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by dion_de_courbel
Ja sam BI. A danas sam se verio sa muskarcem....na leto putujemo negde gde to moze....i zenim se...hehe
hm...lepo,lepo....a ko je Nikola? :D :D :D :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!