Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By tennis maniac
nole izgubio 7:6(11) 7:6(4),imao je 6 set lopti u taj brejku prvog seta,jelena igra kasno veceras,ana sutra u 12
Korisnikov avatar
By Kupper
Usla Ana ali jedvaaa. Ne dopada mi se, previse se muci.
By tennis maniac
ana pukla 6:3 6:4,ocajna igra,jelena igra veceras oko 1
By tennis maniac
jadna jelena,par puta ove godine kad bi bila glavni favorit za titulu povreda bi ju je sprecila,veceras pasanski igra finale celendzera u arakuji,bozoljac polufinale u luizvilu,ziki/santoro sutra u finalu u parizu
By tennis maniac
jadna jelena,par puta ove godine kad bi bila glavni favorit za titulu povreda bi ju je sprecila,veceras pasanski igra finale celendzera u arakuji,bozoljac polufinale u luizvilu,ziki/santoro sutra u finalu u parizu
Korisnikov avatar
By Kupper
Au, nije jadna Jelena, vec je 'preforsirala sam se preko svake mere, preko svake granice pa gubim i nerve i meceve bukvalno dzabe'.
By tennis maniac
izgubise i ilija i boris,svaka cast u svakom slucaju,ziki/santoro danas igraju finale dubla u parizu protiv francuza klemon/lodra,mec pocinje za par minuta,srecno
Korisnikov avatar
By Lunja
Zar samo srpski teniseri/ke igraju dobar tenis? Ovo je fan club tenis, a ne fan klub Ivanovic, Jankovic, Djokovic i ostali made in serbia. Zar ne uzivate i u tenisu koji igraju Justine, Amelie, Sharapova, Petrova...? Nedostaje mi 'celica da prenosi svoje divljenje Dementijevoj...

Npr, juce je odrzan fantastican mec u Belgiji, finale Hasselt-a, Clijsters vs. Kanepi. Kanepi nije ni u top50, ali je juce igrala kao da je top10. Za 2 sata igre teniserke su postigle po ~60 vinera. Neiznudjenih gresaka je bilo bar duplo manje. Fe-no-me-na-lan tenis!

DOSADNI STE!

:tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
ja navijam i za mariju. ima josh nekoliko devojaka koje volim da gledam, npr clisters, higins, vaidisova, serena & venus etc.

od dechaka volim rafu. i andy-ja

ali naravno da najvishe volim da gledam jj, anu i noleta. pogotovo kada pobedjuju :tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
kad smo kod toga, koje su prognoze za madrid? :tenis:

ja tipujem da maria pobedjuje, bez izgubljenog seta
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Lunja
Zar samo srpski teniseri/ke igraju dobar tenis? Ovo je fan club tenis, a ne fan klub Ivanovic, Jankovic, Djokovic i ostali made in serbia. Zar ne uzivate i u tenisu koji igraju Justine, Amelie, Sharapova, Petrova...? Nedostaje mi 'celica da prenosi svoje divljenje Dementijevoj...

Npr, juce je odrzan fantastican mec u Belgiji, finale Hasselt-a, Clijsters vs. Kanepi. Kanepi nije ni u top50, ali je juce igrala kao da je top10. Za 2 sata igre teniserke su postigle po ~60 vinera. Neiznudjenih gresaka je bilo bar duplo manje. Fe-no-me-na-lan tenis!

DOSADNI STE!

:tenis:
kako bre pa ja komentarisem i ostale mecheve :yes: svaka cast za Clijsters ali nesto je ne podnosim:glupan:samo Ivanovic,Jankovic,Djokovic,Sharapova i Amelie Mauresmo :up: :tenis: :Psad ce masters pa ce biti komentara,ne brini lunjo:giggle:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by spliff
kad smo kod toga, koje su prognoze za madrid? :tenis:

ja tipujem da maria pobedjuje, bez izgubljenog seta
ja tipujem isto na mariu ali tu je i amelie:misici:
By tennis maniac
moji favoriti uvek Klajsters i Hingis,mislim da su favoriti Ruskinje Sarapova i Kuznjetsova,evo i zreba
Yellow group

1 MAURESMO, Amelie FRA

3 HENIN-HARDENNE, Justine BEL

5 PETROVA, Nadia RUS

8 HINGIS, Martina SUI

Red group

2 SHARAPOVA, Maria RUS

4 KUZNETSOVA, Svetlana RUS

6 CLIJSTERS, Kim BEL

7 DEMENTIEVA, Elena RUS
By tennis maniac
gledao sam mec Klajsters-Kanepi stvarno odlican mec,obozavam da gledam Kim
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
:tenis: :tenis: :tenis:
:tenis: :tenis: :tenis:

go maria!!!

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By TheTree
..Da li bi ste krivili Noleta ako bi uzeo neko drugo drzavljanstvo?..
Za Moniku me nije cudilo,mislim da joj je bilo i bolje tako..
Korisnikov avatar
By spliff
:tenis: nadia je razbucala amelia 6:2 i 6:2 :up:

sad igraju sharapova i dementieva. drzzim da cce maria da prodje u dva seta :love:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by tennis maniac
ja cekam matinu hingis za koju navijam
i ja volem martinu :love:
By tennis maniac
e bas lepo,konacno da se nadje neko ko voli jos nekog sem sarapove koju ne podnosim :angel:
By tennis maniac
sad ide martina,daj boze da pobedi zvalavicu enan(tako je moj tata zove)
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!