Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika Slika
OD ukupno 30 lokalnih MTV kanala (ne uključujući američki MTV), balkanski ogranak ove najveće muzičke televizije - MTV ADRIA, proglašena je za ubedljivo najbolju!

Ono po čemu je MTV Adria specifična i što je razlikuje od ostalih MTV kanala širom sveta jeste "savršena usklađenost muzičkih spotova, američkih i lokalnih emisija", kao i "nenametljivost lokalnih voditelja". MTV Adria je među retkim MTV kanalima koja emituje spotove starije produkcije što savršeno kombinuje sa muzičkim pravcima sadašnjice. Takođe, za pohvalu je i emitovanje odličnih lokalnih muzičkih spotova i podržavanje lokalne Hip-Hop scene.

Jedina zamerka za MTV Adriju jeste "nedovoljna zastupljenost evropskih spotova i muzičkih pravaca van engleskog govornog područija" i "loš vizuelni indentitet (logo) kanala koji MTV Adria često bez potrebe menja ".

(MONDO)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
s obzirom da su najmladji MTV kanal, to je velika pohvala za ulozeni trud u ovako kratkom roku. Kombinovanje domace i strane muzike je fenomenalno i prilicno dobro izbalansirano ( Gibonnijev :love: novi single je imao istu rotaciju kao i Madonnin "Hung Up" ). Da je manje reality show programa, bili bi savrseni.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Mislim da to zavisi od ukusa. Ja recimo ne zelim ni VJ-jeve ni Ozborne ni Jackassa ni VivaLaBam ni neku domacu emisiju, ja samo hocu muziku i to stranu.

Zaista, zaista zalim za MTV Europe iz devedesetih koji je bio univerzalan.

Mislim da je trebalo u MTV da ostave i tu opciju za ljude poput mene kojih nije malo ni u Srbiji ni u Evropi.
Korisnikov avatar
By svejedno
Eh, ja zalim za MTVjem '80ih, kada su ljudi sami pravili svoju muziku i kada spotovi nisu morali da imaju dupe u prvom planu.

Ali, sta ces.

A ok je to sto iamju 'domaci' blok, izmedju ostalog, to je jedan nacin da se domaci muzicari iscimaju da naprave spot koji je dovoljno kvalitetan da se zavrti na MTVju, dakle to je nesto sto ce ipak malo pogurati nsu 'muzicku industriju' :gistro:
By ~ Le Saint X ~
Meni, licno, su drugi MTV kanali bolji...
Valjda jer ne volim domacu muziku! :P
Korisnikov avatar
By svejedno
Sto se toga tice, kazem, meni nijedan nije dobar.

Ne volim tipicnu MTV muziku, stranu ili domacu, svejedno.

Ali kazem da je to sto MTV Adria pusta domace spotove, valjda neki podstrek nasima da zaista naprave kvalitetan spot, da bi se vrteo tu, i da bi ih videli po ceeelom ( ;) ) Balkanu.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne podnosim MTV u bilo kom izdanju ili obliku, jos vise muziku koja se gleda (posebno na MTV-u ili Viva-ma). Mene zanima ima li ljudi koji muziku slusaju na radiju, bilo kako, ali da je slusaju?
Korisnikov avatar
By svejedno
Na radiju ili mislis i na cd, mp3 itd?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!