- 09 Feb 2006, 02:04
Ovo je tema o Stockholmu a ne o Kairu, nit o orijentu...
Moze da se napise i kritika (zasnovana na licnim iskustvima) na racun Stockholma...ali nema poente u ovoj temi uporedjivati Stockholm i Kairo.
Ako si zapeo za orijent i za Kairo...super...otvori novu temu o tome pa cu ja da napisem sta mislim i o Kairu i o Orijentu u toj temi...
Do tada...samo opusteno...
Inace...Mogu oni dole da se dernjaju i pale zastave i ambasade do mile volje...ali bas vidim da pocnu s tim ovde po Skandinaviji...pogotovo u Danskoj. Nece, znaju da ih u tom slucaju cekaju deportacije nazad na taj "misticni" orijent odakle su i dosli...a jos im se "krscanske" krune (mislim na novac u skandinavskim zemljama) nisu dovoljno ogadile...
Originally posted by SixtoMa bre...odlicno...
Ma bre,
sustina je gde se kome vise svidja i koga sta vise privlaci!
Govorim o razlicitostima, kontradiktornostima na ulici koje nemozes sresti nigde u evropi osim mozda u Bosni i Rusiji!
Ja licno ne volim srecu i blagostanje kao rezultat ogavno velikog materijalnog bogatstva, Evropsku hladnocu u medjuljudskim odnosima, oficijelnost, formu, nobles, ustirkanost, napijanje samo vikendom, razumes sta hocu da kazem!
A sto se tice pamuka doneo sam toliko da mogu da distribuiram preko neta na www.egipatskaposteljina.com tako da ne moram ici u Stockholm!
Samo opusteno, nece Skandinaviju niko da ti dira ponajmanje ja, al drugi ...mozda .....ove karikature.....sta ja znam!
![]()
Salim se malo, nadam se da kapiras!
Ovo je tema o Stockholmu a ne o Kairu, nit o orijentu...
Moze da se napise i kritika (zasnovana na licnim iskustvima) na racun Stockholma...ali nema poente u ovoj temi uporedjivati Stockholm i Kairo.
Ako si zapeo za orijent i za Kairo...super...otvori novu temu o tome pa cu ja da napisem sta mislim i o Kairu i o Orijentu u toj temi...
Do tada...samo opusteno...
Inace...Mogu oni dole da se dernjaju i pale zastave i ambasade do mile volje...ali bas vidim da pocnu s tim ovde po Skandinaviji...pogotovo u Danskoj. Nece, znaju da ih u tom slucaju cekaju deportacije nazad na taj "misticni" orijent odakle su i dosli...a jos im se "krscanske" krune (mislim na novac u skandinavskim zemljama) nisu dovoljno ogadile...