Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Markky
Imam osecaj da ce ovo biti odlican film...bolji mi je ovaj David Morijesi nego Majk Daglas.
Ja kad gledam Basic Instinct 1 uvek premotavam na scene gde je Sharon...toliko ne mogu da smilsim tog Daglasa..
Korisnikov avatar
By Oziris
Iskrena da budem, iako ni ja ne varim bas nesto tog Douglas-a, on je meni idealan za tu ulogu u BI 1... On je tip koji izgleda porocno, problematicno i "kurvarski"... Lik kao sto je Catherine Tramell zaista ne bi ni mogao da bude privucen od strane drugacijeg tipa... Ona voli opasnost, nesvakidasnjost, a najvise je uzbudjuju porocni tipovi ljudi... Tako da, mislim da je Douglas bio kao stvoren za tu ulogu...
By Markky
Slazem se...ali treba videti i drugi deo,novog glumca pa dati konacni sud :love: :kiwi:
By Mudolog
Aman ljudi, Daglas samo shto nije umro, da li ste sigurni da biste ga opet gledali...

Btw, u ovom delu, knjiga tramell 'Shooter' koja orbitira tokom filma predstavlja dogodovshtinu iz prvog dela, opisujuci avanturu sa POKOJNIM detektivom.

Dakle koknula ga je ipak...:pegla:
By Mudolog
Well, malo je penzionerska dinamika, al dijalozi su maestralni. Sharon je toliko monstrumizovana da je postala Cruela De Vil i na momente je camp-astichna bizarna sexy-grandma!

Kraj je fantastichan, potpuni feministichki trijumf nad picoljubom psihijatrom.

Treci deo Niskih strasti zamishljam kao Catherine Tramel u vidu Hasel Dobkins is prvog dela...bakicu shto je pobila familiju svadbenim nozem.

Risk Addiction je definitivno predvidljiv, usled nedodirljivosti glavne akterke od pochetka do kraja filma, but still uznemirujuce perverzan i scenski superioran.

Prosto morate da vidite to groteskno/imponujuce samopouzdanje jedne zene pred mushkarcem, pravi dvosatni seminar flertashkih veshtina za pedere.
Slika
By Sixto
Sto se svi prze na tu Sharon i nastavak filma!
Kao da je neko epohalno ostvarenje!
Matora koka se dobro drzi za svoje godine i ok, sta sad!
Popularnost stecena prekrstanjem nogu bez donjeg vesa, mozes misliti!
By Ulix
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Oziris
Gledala film, i razocarala se... Prvo, film mi je nekako... nekompletan... Drugo, prva polovina filma me je odusevila, a druga... Kao da je reziser umro usred filma i neko drugi dovrsio film, a taj neko drugi se uopste nije slagao sa ovim prvim oko filma. A i to sto je film cenzurisan ga kvari! Ovako, jedna jedina scena seksa sa dr Glass-om i on je odmah luuuud za njom - yeah right!!! I da, lik dr Gardosh je fenomenalan, ali je pomalo nesvrsishodan u celom filmu ( osim ako u necenzurisanoj verziji nema neko solidnije objasnjenje sta ona radi tu). Jedan, sada vec mozemo reci kultni film, koji je 13 godina cekao svoj nastavak, ne zasluzuje tako providan i neubedljiv drugi deo.

P.S. Ja, kao verna i dozivotna strastvena obozavateljka Sharon Stone, mogu reci da zena izgleda FENOMENALNO!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!