Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
sledecce nedelje u antwerp-u, mech prvog kola:

Ana Ivanovic (SMO) Vs. Roberta Vinci (ITA)

mislim da cce ana glatko procci u drugo kolo, gde je cheka ruskinja nadia petrova
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Kupper
zbog prikupljanja koncentracije. Kao traze najbolju a primetices da kad se posle devetog, pa potom, posle 7 gema menjaju loptice
Znam da se loptice menjaju svakih M gemova. Bas zbog toga mi je bilo neverovatno da biraju "najbolju" lopticu. Mozda uspevaju da pronadju neku koja ima 2 dlacice manje od ostalih, pa taj faktor bitno utice na pravac kretanja, spin, mozda i boju iste. :giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
2:1

sad je (opet) sve na janku i novaku... napomenuo bih da janko ima sjajnih 22 od 26 u "dresu" selekcije srbije (i crne gore)
By Gost
Gledala sam Amelie u Parizu protiv Safine.
Ovo ?e biti njena godina.
Takoðe a propos rezultata drugih ekipa
u DC.
Hrvati, ovogodišnji osvaja?i, igraju protiv
teniske velesile- Austrije!!! I posle meni onaj
de?ko kaže da žreb nema nikakve veze.
:durenje:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by pcelica
Gledala sam Amelie u Parizu protiv Safine.
Ovo ?e biti njena godina.
koliko ono bese 6:2 6:2???

ja bih pre rekao da je ovo godina Kim Klajsters:gatara:
By Gost
Da, jesi gledao kada je Safina krenula
da histeriše i šutira reklame?
Ha ha ha.
Razbila je!
Korisnikov avatar
By IriS
A i Golovinu je razbila :yay:
slažem se sa ´?elicom da je ovo njena godina...

:zvezda:
By Gost
Elem u DK ?ile je izbacio ovogodišnjeg
finalistu Slova?ku.
Valjda ?e naši danas dobiti Izrael, a onda
nam sledi daleko teži protivnik- Velika Britanija.
Originally posted by kiss addict
slažem se sa ´?elicom :zvezda:
Naravno da se slažeš sa '?elicom. Zbog toga
tebe '?elica i obožava.
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by pcelica
Da, jesi gledao kada je Safina krenula
da histeriše i šutira reklame?
Ha ha ha.
Razbila je!
nisam gledao ali zamisljam je
ne znam da li je Ameli prosle godine igrala ovaj tour ali ako nije preuzece prvo mesto od Kim Klajsters. Kim ima 3478, a Ameli 3377 bodova, a ako osvoji turnir dobija 195 bodova, pa ti racunaj! eto ti jos razloga za slavlje :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By broX
dobili Izrael 3:1 :rodjendan:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by brotherxxx
ne znam da li je Ameli prosle godine igrala ovaj tour ali ako nije preuzece prvo mesto od Kim Klajsters. Kim ima 3478, a Ameli 3377 bodova, a ako osvoji turnir dobija 195 bodova
Prosle godine je stigla do finala, gde je izgubila od Safine. :doh: Tako da mislim da ne dobija svih 195 bodova...
:giggle:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Lunja
ne znam da li je Ameli prosle godine igrala ovaj tour ali ako nije preuzece prvo mesto od Kim Klajsters. Kim ima 3478, a Ameli 3377 bodova, a ako osvoji turnir dobija 195 bodova
Prosle godine je stigla do finala, gde je izgubila od Safine. :doh: Tako da mislim da ne dobija svih 195 bodova...
onda nista od pcelicinog radovanja, ali ipak je pobedila Pirs i osvojila turnir :klap:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ana je nominovana za ACE Hot list

February 12, 2006 /

ACE teniski magazine, najprodavaniji britanski casopis o tenisu, stavio je Anu na listu za svoj godisnji izbor najseksipilnijih svetskih igracica.

Obozavaoci za svoje favorite mogu da glasaju na ACE Hot List web sajtu: www.acehotlist.co.uk. Lista od 24 igracice ce biti smanjena na njih 10, koje ce onda rangirati ekseprti.

Prosle godine, Ana je zavrsila na sedmom mestu rang liste koja postoji od 2001. godine. Maria Sharapova je bila pobednik u zenskoj konkurenciji, dok je ta cast medju muskarcima pripala Maratu Safinu.
http://www.anaivanovic.com/index.php?la ... lpage=1122

btw glasajte za Anu i Jelenu :tenis:
http://www.acehotlist.co.uk/frames.html
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Biti profesionalan teniser je mnogo vise od udaranja loptica

February 09, 2006 /

"Biti profesionalan teniser je mnogo vise od udaranja loptica", rekao je Luke Jensen, grand slam sampion u dublovima koji je postao komentator na ESPN.

Nema mnogo deca koja odrastaju sanjajuci o ucestvovanju u foto snimanjima i pojavljivanju u reklamama, pre je ideja o osvajanju Wimbledona ono sto motivise najvise tenisera. Ipak, sport onakav kakvim ga znamo ne postoji bez sponzora. "Ako nemate sponzore, danas niste ovde", rekao je Jensen na proslogodisnjem US Open-u.

Tenis ima cetiri glavna izvora prihoda: prodaja ulaznica, gostoljubivost, medijska prava i sponzori. Poslednja dva su tesno povezana, jer se firme oslanjaju na medisjku zastupljenost u reklamiranju svojih proizvoda. Za uzvrat, sponzori daju novac i sportu, i u dzepove igraca.

U stvari, milioni dolara kao nagrade koje se svake nedelje nude u zenskom tenisu u velikoj meri postoje zbog toga sto sponzori investiraju u sport, pri cemu niko to ne radi vise od Sony Ericssona-a, koji je prosle godinje potpisao setogodisnji ugovor sa WTA Tour-om, vredan oko 88 miliona dolara. "To je bilo zaista sjajno za sport", rekla je Ana. "Veoma smo srecni sto su odabrali nas".

Ana je, kao i mnoge druge igracice, bila posebno odabrana od strane mnogih brendova da reklamira njihove proizvode. Najunosniji posao za teniske igracice je najcesce ugovor za njihovu garderobu. Ana je nedavno potpisala sporazum da nosi Adidas kolekciju, i odusevljena je tim potezom. "Ocarana sam kolekcijom", rekla je Ana, koja je pocetkom godine pocela da nosi Adidas garderobu.

"Vrlo je moderna i kvalitetna i koriste moje omiljene boje kao sto su purpurna i plava. Prilicno odgovara mojoj licnosti. Dizajn je istovremeno impresivan, zenstven i prijatan za nosenje".

Nacin na koji igracice potpisuju ugovore za reklame varira. Na suprot opstem verovanju, vecina profesinalnih teniserki je daleko od bogatstva. Na primer, Yulia Beygelzimer, koja je 2005. godinu zavrsila kao 151. igracica na svetu, zaradila je samo 70,992 dolara od turnirskih nagrada prosle godine. Kada se uracunaju letovi, smestaj i honorari trenera, ta cifra je u najboljem slucaju prepolovljena. Ovde je od sustinskog znacaja imati sponzore koji obezbedjuju opremu, i, u mnogim slucajevima, finansijsku pomoc i uslove za treniranje - Adidasov "performance institute" je jedna od vrhunskih ustanova u svetu.

Imajuci to na umu, nije neuobicajeno da agenti kontaktiraju potencijalne sponzore, dok igrace sa izvanrednim talentom jos kao juniore traze i regrutuju predstavnici proizvodjaca garderobe i reketa i nude im besplatnu opremu. Proizvodjaci igrace smatraju partnerima, i nadaju se da ce oni zapamtiti takvu velikodusnost i ostati im verni tokom cele svoje karijere.

Ana je bila odana svom proizvodjacu reketa, Wilson-u, preko deset godina. Od svoje sete godine je igrala sa reketima americke firme. "Odrasli smo zajeno", rekla je Ana, koja je prvi ugovor potpisala u januaru 2002. godine, kada je imala 14 godina. "Wilson pazi na mene, a i otkrila sam da su njihovi reketi savrseni da podrze moj stil igre".

Wilson isto toliko ceni Anu. Massimo Calveli, brend menadzer Tour marketinga, je rekao: "Ona je veliki kapacitet. Ima izuzetnu licnosti i vrlo je prijatna u odnosu sa ljudima. Poslednje, ali ne i najmanje vazno, ona je prelepa devojka. Sve zajedno je vrlo vredno za kompaniju kao sto je Wilson".

Buduci da su reketi sredstvo na koje se teniski igraca oslanjaju, neko bi mogao da kaze da ce oni koristiti bilo sta, sve dok su placeni za to, ali to nije uvek slucaj. Ako se igracica ne oseca prijatno u svojoj garderobi, fizicki ili emocionalno, nije u mogucnosti da dostigne svoj vrh.

Ana to objasnjava: "Prilicno je vazno izgledati dobro na terenu. Sve zajedno se uzima u obzir - uzbudljiva igra i takodje dobra prezentacija. To sigurno izgradjuje samopouzdanje".

Za Adidas je Anino potpisivanje genijalan potez posto su je preoteli od Nike-a, koji su takodje pobedili i obnavljanju ugovora sa Andre Agassiem prosle godine. Agassi je od reklama zaradio vise novca od bilo kog igraca u istoriji sporta - njegov poslednji ugovor sa americkim gigantom je vredeo 120 miliona dolara tokom 10 godina, sto je fina kolicina novca koja je data cak i najostvarenijim igracima medju prvih 10 na svetu.

Jos jedna kompanija sa kojom Ana ima cvrst odnos je Juice Plus+, svajcarski snabdevac vitaminima i mineralima. "Oni mi stvarno pomazu", rekla je Ana, koja obicno uzima cetiri capsule dnevno - dve bazirane na vocu, i dve bazirane na povrcu. "Mislim da je za svakog sportistu jako vazno da uzima dovoljno vitamina i minerala. Juice Plus+ mi daje savrseni balans".

"Balans" je jedna od reci na koje treba obratiti paznju u novoj kolekciji Adidas garderobu koju je Ana opisala kao "the figurehead". Mladi Na Terenu je kolekcija namenjena mladim sportistima koji zahtevaju i stil i performance. "On ace oziveti nase mlade, modne stilove", rekao je Simon Cartwright, Adidasov poslovni menadzer ya tennis, covek koji je delimicno odgovoran za donosenje odluka za koje igracice ce se firma opredeliti.

"Tenis je globalni sport broj 1 za zene, i vazno je iamti prave simbole na kojima ce se izgraditi slika za zenske komnzumente celog Brenda", objasnjava objasnio je Cartwright.

"Pravi simbol mora da bude veoma talentovan, sa kapacitetom da udje u prvih 10, i da bude dobar uzor i stilom i ponasanjem. To je mnogo za traziti od 18-godisnjakinje, ali Ana ima sve to."

Autor: Gavin Versi
Prevod: Dragana Gec

http://www.anaivanovic.com/index.php?la ... lpage=1121
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Casovi voznje

Postavljeno: February 13, 2006

Bilo je super videti mnogo mojih prijetelja i rodjaka posle 2 meseca na putu. Iako je ova nedelja kod kuce bila opustajuca u poredjenju sa putovanjima i turnirima, ipak ssam bila prilicno zauzeta.

Trenutno ucim da vozim. Pocela sam proslog novembra, ali sam tako cesto na putu, da ce mi biti problem da pohadjam dovoljno casova pre nego sto budem polagala ispit.

Mislim da je voznja zabavna, a na nekim turnirima imam priliku da iznajmim auto, na primer u Majamiju, a u Filderstadt-u nam daju porse da koristimo tokom te nedelje! Kao sto mozete da zamislite, taj turnir je veoma popularan medju igracicama. Jedva cekam da dobijem dozvolu!

Takodje ucim za moje ispit. Nameravam da tokom, ove godine zavrsim srednju skolu. Na sve turnire sa sobom nosim knjige, ali moze da bude prilicno tesko skoncentrisati se na ucenje kada si zapravo tamo da bi igrao tennis.

sledece nedelje igram u Antwerpenu. Pokusacu da vam pisem ponovo dok budem tamo.

Pozdrav,
Ana

..malo prelistavam sajt od Ane Ivanovic :D
Korisnikov avatar
By spliff
6:3 6:3 :tenis:

idemo dalje :fige:

go ana, go!!! :) :) :)
By Gost
Originally posted by Lunja
onda nista od pcelicinog radovanja, ali ipak je pobedila Pirs i osvojila turnir :klap:
:yay:
Ljudi naše pilence dobila u Belgiji prvi me?.
'Ajmo mala!!! :srbin: :tenis:
Korisnikov avatar
By broX
goooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klap:

ali Petrova je dosta jaka :fige:
Korisnikov avatar
By Kupper

Nego sta nego je jaka. Kad bi te zviznula ubila bi te:sesir:

Ana je pilence, nista joj ne zameram. Gubi, dobija....nema veze:zongler:
Korisnikov avatar
By broX

Nego sta nego je jaka. Kad bi te zviznula ubila bi te:sesir:

Ana je pilence, nista joj ne zameram. Gubi, dobija....nema veze:zongler:
a tek Kuznjecova :teg2: :oklagija:
Korisnikov avatar
By Lunja
Petrova! Petrova! Petrova!! :rock:

Slika

(volem ja i Anu)
Korisnikov avatar
By Kupper
Volem i ja Petrovu ali najvise Mariju The :angel: , the most beautiful tennis playerkinju on Earth.

Ne volem Kuznjecovu, ovu sto ce Brata X da polomi:boxer:
Korisnikov avatar
By spliff
puche ana. a uopshte nije odigrala loshe, dapache... :( shmrc!

mada moozze samo da popravi plasman, obzirom da nije igrala proshle godine na ovom turniru. ipak je osvojila neke bodove (antwerp je tier II kategorija, drugo kolo)...

bash me interesuje da li cce jelena i ana igrati u dohi
Korisnikov avatar
By spliff
najvise Mariju The :angel: , the most beautiful tennis playerkinju on Earth.
:up:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by spliff
mada moozze samo da popravi plasman, obzirom da nije igrala proshle godine na ovom turniru. ipak je osvojila neke bodove (antwerp je tier II kategorija, drugo kolo)...
osvojice 25 bodova, sto joj naravno nije dovoljno da bude 17.-a :(
Korisnikov avatar
By broX
Ne volem Kuznjecovu, ovu sto ce Brata X da polomi:boxer:
polomila bi ona i Kupper-a i Brata X zajedno, jednim udarcem, Ruskinja je to!!! :nunchake: :oklagija:
Korisnikov avatar
By Kupper
Znam, samo se zanosim da ne bi mogla:pegla:
Korisnikov avatar
By Lunja
Petrova je jos uvek tvrd orah za Anu. Ako se Ivanovicka ne sabere malo do Roland Garrosa, izgubice dragocene poJene, a mozda i samopouzdanje...
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!