Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Ne pravite mi vas dve off! :sekirica:Lepo sebi otvorite temicu pa se svadjajte do mile volje. :P

Aj' bigirl, daj doprinos ovoj temici. ;) Mada, sad nesto pomislih, mozda vas dve ovako izrazavate jedna drugoj ljubav preko neta. Hmmmm... :saksofon:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Val
mozda vas dve ovako izrazavate jedna drugoj ljubav preko neta. Hmmmm... :saksofon:
:jbg:
Korisnikov avatar
By Val
A? :lol: :lol: :lol:

Ko, sta, gde?
Korisnikov avatar
By weatherman
Pa da dodam jedan "on" topic,lol... :sweet:
Posto sam na chatu mnogo duze,nego sto dolazim na "gay-serbia"kanal,mislim na razne druge servere,mislim da je neizbezno ako puno vremena provodite na chatu da vam se ista ili slicna situacija ne desi...Iskreno naslusao sam se raznih prica sa chata,pocev od laznih predstavljanja,pa do zavlacenja druge strane nikad ne pruzivsi priliku da dodje do upoznavanja,a satro osoba je bila zaljubljena do usiju,pa cak i virtuelnog braka,pod cime podrazumevam da su odredjene osobe decko i devojka na chatu,i tako se i ponasaju a nikad se u zivotu nisu videli,pa da...ima i toga.Ali takodje sam cuo price pa cak i upoznao osobe koji su stupili u brak posle upoznavanja na chatu,to je lepsa varijanta...
E sad posle svih tih prica sa dozom opreza ulazite u takve varijantice,ali da,desilo mi se to par puta iz ciste nevezuse sam se vezao za nekog...e sad kako se to zavrsilo toje vec druga prica...
Korisnikov avatar
By Escobar
NET....SHTA??????

Ne serite plz.........
:giljotina:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Escobar
NET....SHTA??????

Ne serite plz......... :giljotina:
Tebe baš uhvatila ta ljubo-mržnja... :nerd:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by bigirl
Originally posted by Escobar
NET....SHTA??????

Ne serite plz......... :giljotina:
Tebe baš uhvatila ta ljubo-mržnja... :nerd:
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by waterlily
Desavale su mi sa ti net zanosi, ali to nikada nije trajalo dugo. Sebi sam dozvoljavala da me net ponese zato sto ja na njemu nikada ne lazem (lakse mi je da budem ja, neko da fantaziram kojekakve gluposti) i predpostavljam da je i druga strana slicnih shvatanja.
:up: :up: :up:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Val
Sta propustam? Sta je toliko smesno? :)
Korisnikov avatar
By Seaman
U pocetku mi se to desavalo, zaljubljivao sam se u osobe sa kojima sam chatovo par puta. To je bilo idealizovanje, tako da sam se skoro uvijek razocarao.
Naravno, vise ne pravim takve gluposti.Razmisljam trezvenije tj zrelije.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by seaman
Naravno, vise ne pravim takve gluposti.Razmisljam trezvenije tj zrelije.
:up:
By spf 3000
o da. bila sam ubedjena da sam pronasla soulmate-a.
minut gledanja u njene oci je bio dovoljan... da vidim koliki sam idiot :zacepi:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by electra
o da. bila sam ubedjena da sam pronasla soulmate-a.
minut gledanja u njene oci je bio dovoljan... da vidim koliki sam idiot :zacepi:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Zajebao se samo jednom :D
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by GOX
Zajebao se samo jednom :D

Samo jednom? :D
Korisnikov avatar
By EYA
ja se 1/2zajebala1/2 vise puta, al necem vise... nemam potrebe da dalje trazim :love:

:eya: :yay: :eya: :eya: :yay: :eya: :eya: :yay: :eya: :eya: :yay: :eya: :eya: :yay: :eya: :eya: :yay: :eya: :eya: :yay: :eya:
Korisnikov avatar
By tramp
ne, znaju me ljudi fascinirati preko neta, zna se desiti da su mi jako interesantni, da volim da se s njima kuckam, da cak dolazim na net da bi sa njima razgovala ali da se to zove ljubav - pa ne bas .. ja se zaljubljujem u fizicku formu nekoga (ukus, miris, dodir, zvuk...) a intelektualno se fasciniram - naravno moze se desiti da ta fascinacija predje u nesto drugo ako osobu vidi, okusi, pomirisem ali mi se nikad nije desilo ....
Korisnikov avatar
By Val
Polako...jos si ti mlada. :P
Korisnikov avatar
By Val
Kopaj, kopaj. :D Samo, sumnjam da ces iskopas net-ljubav tu. Pokusaj sa :peca: .

:eureka:
Korisnikov avatar
By djesi
desila se bilo je ljepo,ali u javi bljak nije bila neshto upznale smo se o nikad vise culi. Nikad vise ne zelim takvo nesto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!