- 18 Sep 2005, 18:21
jedan moj prijatelj tesko prevlaci kozicu, pa bi zeleo da se obreze. interesuje ga na kojoj klinici u beogradu rade lasersko obrezivanje kite?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by andjeoDa izvines, ali ti 2 puta nisi kompetentan da tako nesto kazes.
HMMM......VERUJTE MI NAJBOLJI NACIN LECENJA FIMOZE JE OPERACIJA!NIKAKVE KREME IKOJEKAKVIH GLUPOSTI!INACE SAM UROLOSKI MED TEHNICAR PA ZNAM KAKO TO IDE![]()
Originally posted by BMWSamo ti izvoli na operaciju. Nije nista strasno.
iMAM FIMOZU. dOKTOR MI REKAO DA MORAM DA OPERISEM.cUO SAM GLASINE DA POSTOJI KREMA KOJA BI MOGLA DA RESI MOJ PROBLEM , BEZ OPERACIJE.Doktor nezna kako se zove ta krema. Molim za pomoc. Kako se zove i gde je mogu pronaci.
Unapred zahvalan....
Originally posted by *deni*zamisli da ja pakujem te kite kad se zateknem u uroloskoj sali..svako nosi svoj krst..
Pa da. Mene su uspavali pre operacije i sledece cega se secam bilo je budjenje u sobi za budjenje na VMA i kita upakovana u zavoje tako da je podsecala na hot-dog.
![]()
Originally posted by argentum_infOriginally posted by *deni*zamisli da ja pakujem te kite kad se zateknem u uroloskoj sali..svako nosi svoj krst..
Pa da. Mene su uspavali pre operacije i sledece cega se secam bilo je budjenje u sobi za budjenje na VMA i kita upakovana u zavoje tako da je podsecala na hot-dog.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by *deni*svakako,ja sam izuzetno nezna,ali kad previjam dok si u anesteziji,potrebno je jako pritisnuti..cisto radi kompresije..Originally posted by argentum_infOriginally posted by *deni*zamisli da ja pakujem te kite kad se zateknem u uroloskoj sali..svako nosi svoj krst..
![]()
![]()
![]()
![]()
Svakako si u boljoj poziciji od one rospije sa uroloskog odeljenja VMA, koja je zaduzena da brije pacijente pred operaciju.
Veoma je vickasta prilikom obavljanja svoje funkcije. Sreca, kod mene nije imala mnogo posla, pa je nisam dugo ni slusao.
![]()
Originally posted by vindskrin... ali ima telefona .. šta te košta da okreneš par brojeva i pitaš ljubazne nakinðurene telefonistkinje (nisu medecinske sestre, garant!) da li to rade, koliko košta i šta sve nude .. uostalom, svaki pregled je besplatan (bar bi trebao da bude)
hvala kiwiju na konkretnom odgovoru. ali bilo bi ok da imam adrese 3-4 klinike, da mogu napraviti poredjenje u pogledu uslova, cene i td., pa da onda prijatelju prezentujem sve redom, pa neka se odluci.
malo sam pogledao stranicu doctor..., ali ni tamo nema konkretnih odgovora.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!