Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By quietboi
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811924#p2811924]AndrieExilia napisao:[/url]Nema vise vremena... Cale je preminuo sad u subotu.
Jesam se vratila kad sam odlucila, dobila sam dva meseca sa njim na kraju. Veci deo toga je bio gledajuci njegov bol i muku, sa nemogucnoscu da bilo kako pomognem.
Ne mogu ni da opisem sta osecam trenutno...i nedostaje mi mnogo, i ljuta sam na ceo svet sto mora tako. Znam da je njemu bolje sad, ali meni je jos uvek potreban...
Jako je teško pričati o tim stvarima, a tek pisati. veeeliki hug za tebe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Saucesce. Uzasno mi je zao. Budi dobro. :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Bas mi je zao, drz' se dobro. Moje saucesce.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Znaci mi podrska, i ako ne znam nikog od vas. Hvala vam, zaista. :)
Korisnikov avatar
By stardust81
Moje saučešće.
Znam da ti na žalost niko od nas ne može značajno pomoći, ali verujem da je tebi lakše da kažeš ono što ti je na duši.
Meni je otac preminuo pre 16 godina takođe od karcinoma. Čovek koji skoro nikad nije bio bolestan.
Lečili smo ga skoro godinu i po dana. Iskreno, ne mogu da se požalim, učinili smo sve što je u tom trenutku bilo moguće.
Praznina na žalost ostaje. Meni moj otac i danas nedostaje i znam da bi mi život bio drugačiji da je on tu.
Ja sam napustio fakultet tokom njegovog lečenja i otišao u vojsku, jer je on želeo da napravi meni makar ispraćaj u VJ, pošto tad nisam ni planirao ništa drugo.
Poslednje dane sam proveo pored njega i mnogo mi to znači.
Najbitnije je da ne žališ ni za čim. Sigurno ste i vi uradili sve što je moglo da se učini za njega.
Najlepše što možeš u budućnosti je da se prisećaš svih lepih i srećnih trenutaka provedenih s njim.
Moje saucesce...

Grozno je gledati kako neko koga volis propada i biti totalno bespomocan pred svim tim uzasom. Moja majka boluje od teske bolesti vec skoro 20 godina i maltene ceo svoj zivot sam je gledao kako tone u nistavilo cas gubeci cas dobijajuci nadu da ce se vratiti... Mnogo puta do sada sam mislio da cu je izgubiti ali se nekako uvek vracala. I svaki put kada pocne epizoda misim da je to kraj. Trebalo mi je mnogo godina da prihvatim tu konstantnu neizvesnost da li ce ovaj put biti zadnji i mislim da se jos uvek nisam sasvim pomirio sa tim i verovatno nikada ni necu.

Prosto vremenom shvatis da svaki susret, svaki kontakt moze biti poslednji i naucis da cenis i prihvatis one momente koje dobijes pa i ako nisu idealni.

A sto se tice perioda nakon gubitka voljene osobe, nema tu mnogo mudrosti mislim. Placi, tuguj, vristi, nosi se sa tim kako najbolje znas i umes. Nema nista sto te moze za to pripremiti i nema "pravi" nacin da se sa time nosi.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nema plakanja vise, tata bi mi rekao da ne budem tuzna, glavu gore i smisljaj kako napred. Tacno znam sta i kako bi me savetovao u kojoj situaciji, i planiram da se vodim time i sad i ubuduce. Tako da nema plakanja, problem po problem, on je uvek sa mnom, ja to znam.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Moje saucesce.
Daj sebi vremena za tugovanje, koliko god da si sebe pripremala za sve ovo, nikada covek za takve stvari nije spreman.
U prethodnom periodu sam imala vise puta situaciju kada se osoba, za koju sam jako vezana, borila za svoj zivot (nekada su lekari sumnjali da ce uopste preziveti taj dan/narednih nekoliko dana) i bilo je neopisivo tesko, a verujem da je daleko teze kada te taj neko i napusti.
Zato tuguj koliko ti je potrebno, ali se i secaj lepih stvari, dogadjaja i svega lepog sto te vezuje za oca.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam izgubila majku pre godinu i po dana.
Bila mi je i ostala najvaznija/najuticajnija osoba u zivotu.

Ono sto mogu da ti kazem je da bol postane manje ostra. Uvek je prisutna, ali zubi joj otupe.
Korisnikov avatar
By svejedno
bol otupi, prestane da boli i postane normala, postane cinjenica zivota... i postanemo (ili samo ja) mnogo svesniji svega dobrog sto su nam ucinili i preneli :)

i za toliko postanemo bolji ljudi, mozda...

cale bi svakako zeleo da budes srecna, potrudi se da mu ucinis toliko ,)

..

saucesce.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!