Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Dečko: meni je drago zato što ćemo/ćete se sutra videti!
osoba 1: pizdo jedna, znao si da je nisam vidio mjesecima, da mi je najbolja prijateljica i pod "naše vrijeme" sam mislio na mene i nju same, ne sa tobom. Ooo da i to si znao, samo si ogromna drama queen, zato si i otišao nazad u svoje Sarajevo. Ne bih ni saznao da si odselio da te nisam zvao da se upoznaš sa Marijom. Mislio si da ću patiti na sav glas, nope to sam uradio tiho, ne mora niko znati.

osobo 2: glumio si savršeno, učinio si da ti vjerujem, da učinim bilo šta za tebe. A onda si rekao da imaš gripu i ostavio me preko poruke. Više hrabrosti od tebe ima neko djetešce. Sad shvatam šta si mislio kad si rekao da si "oštećen" i da u pravu si, ja zaslužujem bolje.

osoba 3: ta budala za kojom patiš te ne zaslužuje, ni malo, radi ti isto što je i meni osoba 2 radila, vara na sve strane, prosipa ti laži na koje se hvataš....
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Osobo, mislim da bi mogao da odeš na još jedan odmor, al neki poduži, a? Bar par godina, može?
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Slika

Ali stvarno si jako lep i jedva čekad da te vidim. :kissing:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
I love when my boyfriend have safe life and relationship! :)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Volela bih da znam kako si i sta radis... Sto ne zelim priznati ni sebi a tek tebi.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moram da Vas vidim još jednom jer samo Vi razumete složenost situacije + imate lepog sina! :ozbiljan:

:lija:

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Pst, slušaj me sada. Plan o(p)staje!
Mislim da je u pitanju umetnik i genijalac.
Stani, slavu mu je*em!
Sve ćemo morati ispočetka da sprovodimo. :shrug:
Odluči se šta želiš ili da se rastanemo k'o ljudi dok smo još na početku ili ne budi takva babuskara. Budi malo više muško, 'bem ti aktivca koji mi samo šuti dok mu nabrajam -.-', zauzmi se za sebe...

Osobo 2: Malo mi je falilo da te zaskočim, bio si u pravu. 3:)

Osobo 3: Ovo je samo faking dejt, PRVI, nismo odmah u vezi, ne funkcioniše to tako. Živ ti meni bio.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Sere mi se od tvog darka više.
Cind napisao:Odluči se šta želiš ili da se rastanemo k'o ljudi dok smo još na početku ili ne budi takva babuskara. Budi malo više muško, 'bem ti aktivca koji mi samo šuti dok mu nabrajam -.-', zauzmi se za sebe...

Osobo 3: Ovo je samo faking dejt, PRVI, nismo odmah u vezi, ne funkcioniše to tako. Živ ti meni bio.
Vidi sto ima u rezervi. :krezavi:
Corava koka do koke
:trampolina:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774183#p2774183]Madonna napisao:[/url]
Cind napisao:Odluči se šta želiš ili da se rastanemo k'o ljudi dok smo još na početku ili ne budi takva babuskara. Budi malo više muško, 'bem ti aktivca koji mi samo šuti dok mu nabrajam -.-', zauzmi se za sebe...

Vidi sto ima u rezervi. :krezavi:
Corava koka do koke
kakve rezerve mačko xD, ovaj drugi je otpao davno, ali sam mu to htio reći...
a treći je suviše naporan.. Ispada da sam sa prvim u "vezi" , ali dok mače odluči šta on želi, e neće tako da se igramo...
Korisnikov avatar
By gossip
at least we got to say goodbye
Korisnikov avatar
By gossip
Za vecinu pedera mislim da su sljam,i najverovatnije nikada vise necu upoznati tako kvalitetnog decka kao sto si ti,niti ga voleti toliko,nadam se da ce ti tamo biti bolje i da ces nekog drugog ureciti kao sto si mene proteklih godinu dana.Hvala ti na svemu.
bivšem: ti kao da imaš radar, pa mi se javiš kada napokon nađem nekoga, shvati da koliko god te volio neću dopustit da me opet skršiš, kukavice jedna.

sadašnji: smisli se matere ti šta želiš, daleko smo, prešao sam preko toga, jer mi je fino sa tobom, u tvom zagrljaju, pogledu, ali moj instikt, koji me nikada ne vara, mi govori da švrljaš.. Mani mi se slatkih riječi gorkog ukusa -.- Ukoliko se ne vidimo iduća 2-3 dana it's over, jer si mi počeo hladiti.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Lezi, zažmuri i nabrajaj predmete koji se nalaze u tvojoj blizini.
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Zašto uvek izgledaš kao da koračaš ka najbližem telu vode sa kamenjem u džepovima?
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!