Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Haaaaaaaaaahahahahahahahahahaahahhaahh :lol:
Jao, ali tačno zamišljam tvoju rutu. Ništa ti nisi obišao bre! U te sitne sate ipak vrvi po koji zavučeni lokal, bedem (kod crkve) i penzosi (kod muzičke), ali ti si izgleda prošao samo glavnom ulicom gde su dnevni kafići i butici i tako to.
Spooky železnička nije funkcionalna, a tu je poligon koji je u mrklom mraku i gde se ljudi jebu u autima. :D
Od te raskrsnice levo (gledajući ka centru) ti je Mijina pekara. 24/7, uvek toplo. Drži je porodica Gordane Mihajlović. :lol:
Policija ako te zaustavi, samo ti zapišu broj lične karte, da bi eto imali evidenciju da su kao nešto radili i nekoga legitimisali. :D
Gimnazijski park je urbanistički besmislen, okružen je putem i zgradama, pa i nije neko mesto za noćno okupljanje. Rekoh, trebao si nabasati na bedem ili kod penzosa (desno od raskrsnice). :D
Psi lutalice jesu veliki problem, doduše.

Javi se kad navratiš u posetu drugarici! Taman konačno da ti utvrdimo identitet! :indijanac:
Pa da, udario kraj Vukovog doma, obišao koji krug tuda, do crkve išao nisam, bar ne to veče i ne sa smanjenom vidljivošću na putu. :D

Još sam se gonio mišlju, iako znam da je željeznička odavno svedena na teretni saobraćaj, da uđem i pitam da se nešto u međuvremenu nije promijenilo. Dobro je što sam odustao na vrijeme, samo bi mi falilo da ko ničim izazvani rašomonac dobijem batine međ svim tim aktivistima. :lol:

Pekarica je bilo, ali nijedna nije bila da se unutra zasjedne, bar ove što sam ih ja spazio. :D

Što se pajkana tiče, nije mene bilo sad nešto strah, frka, ovo, ono, zna se šta im je posao, ali moj izgled, kese pune knjiga, čekam ko kakva nesrećnica na raskrsnici, a prevoza nema. Činilo mi se u tom trenutku da svi znaju koliko sam ispao glup u procjeni. :D

A od parka sam brzo digao ruke, otkud ja znam kakvih sve manijaka ima po Loznici, pa rekoh sebi da se ja fino držim centra. I tako je i bilo. Kad ja tamo, ono čopor. I onda sam ko Cakana odvalio: "Angelina, ja da sam znala da će ovako da bude, ja bih rekla: Budžite, deco!" :lol:

Faljen Isus! Sad ste ekološka sredina. :cheer:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mille viae ducunt homines per saecula Loznicum Ad Drinum. :evil:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa, da vode, ne bi ti džedžao celu noć, nego bi otišao, zar ne? :P :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
P.S. Al će Peđa imati posla sa čišćenjem ovog offtopic-a :lol:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721717#p2721717]ZlatnaPtica napisao:[/url]Pa, da vode, ne bi ti džedžao celu noć, nego bi otišao, zar ne? :P :lol:
Ja sam džedžao čekajući prevoz koji je bio uredno upisan i izdeklamovan na informacijama. Tako ti je to kad vjeruješ da svi putevi.... :P
P.S. Al će Peđa imati posla sa čišćenjem ovog offtopic-a :lol:
Nisam ja kriv, neka mala me navukla na drogu. :smeh:

------------------

ONT: Vruće mi je. :(
Korisnikov avatar
By Anhedonie
gladno

a upravo sam rucao.

JEDI GOVNA STOMAKU GLE KOLKO SALA IMAS JEDI TO MAJKUTI
By Aven
^
Reci mu da se strpi 20-ak minuta. :D
Toliko otprilike treba da se pojavi osjećaj sitosti nakon unosa hrane.
Ljudi su se uglavnom skloni prenajedati zato jer to dvoje nije sinkronizirano. :)

* * *

OnTop.;

Blesavo jer se evidentno sabotiram.
Nema se to kako drugačije objasniti nego (aktiviranim) mazohističkim potencijalom.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
znam to, zato sam odlucio da sve jedem MNOGO manje. tipa ne vise 5 kuvanih jaja vec 3 i slicno. evo drugi mi je dan, ide fino, cak sam krenuo da jedem 4 puta pa male obroke u odnosu na 1-2 :D

ali pogledam sliku pizze na netu i krene da mi se manta :cut:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pošto sam proveo 24h na poslu, sad odoh malo da odspavam :D
Spavao sam i tamo doduše malo noćas, jer ne bejaše puno posla nakon 21h ali nije to kvalitetno spavanje :D kad si stalno ko na iglama da te neko ne cimne za neku hitnu zajebanciju, mora malo da se dopuni.
--------------------
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721765#p2721765]Anhedonie napisao:[/url]znam to, zato sam odlucio da sve jedem MNOGO manje. tipa ne vise 5 kuvanih jaja vec 3 i slicno. evo drugi mi je dan, ide fino, cak sam krenuo da jedem 4 puta pa male obroke u odnosu na 1-2 :D

ali pogledam sliku pizze na netu i krene da mi se manta :cut:
Od jaja se nisi ugojio sigurno :) Čak, to je idealna hrana za dijete, malo kalorija, ogroman udeo proteina i poneki vitamin i korisne masti /iz žumanceta/. Holesterol iz žumanceta može da bude problem, ali reši se i to tako što se broj žumanceta svede na 2-3 u toku dana, a može i manje.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sasvim zadovoljavajuće :)
Dovoljno sam raspoložen da ću sad da obrišem prašinu :lol:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
osecao sam se relativno dobro
al pocesXe malo da me smaradu po fejs
pa se osecam malo manje relativno dobro
+ jedu mi se tulumbe
Korisnikov avatar
By Kiborg
Eh, sad se i meni jedu tulumbe, a nisu mi trenutno po propisu, a i mrzi me da pravim.

Inače, osećam se malo omlaćeno, ne prija mi ovaj barometarski pritisak napolju :)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja imam one gotove u prodavnici samo treba da se spremi onaj preliv ili sta je vec...ali nije to to
  • 1
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!