Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Bump up. :)

Ont:
Veoma tesko se vezujem za ljude. Potrebno mi je dosta provedenog vremena sa nekom osobom, dosta da je upoznam i sl. da bih mogla da se vezem.
A kad se vezem - ne pustam.
Bilo je par slucajeva gde sam morala da pustim i bilo je jako bolno.
I zaista je mali broj ljudi za koje sam ja vezana.

Naravno, uvek postoje izuzeci. I ovo se ne odnosi na moje partnerke.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
vežu me jako brzo ili me ne vežu opšte (dakle, možemo se sretati viđati družiti do kraja života - ništa se ne bi promenilo) i ja nikakvu kontrolu nad tim nemam. jedino umem da se povučem kad osetim da mi se približava neko ko mi nije legao na prvu loptu.
a odvezala se nikada ni od koga nisam (je l' se tako kaže? odlepiću koliko mi mozak ne radi), čak ni od onih koji su me pa bukavlno napuštali bez reči. niti se odvezala niti se oporavila niti ću se ikada oporaviti kapiram.
Korisnikov avatar
By Denni85
Pa mogu reci da mi se cesto dogadjalo da se vezem za neke ljude ali nakon nekog perioda me to i prodje, jedino je nezgodno ako se kontakt sa tom osobom prekine u periodu kada si jako vezan i osecas tu osobu kao deo svog zivota
Korisnikov avatar
By Torry
Nekada sam se vezivala za osobe, vise ne, a mozda bih volela, ili bar da ponovo osetim taj osecaj pripadnosti. Previse sam prazna, cini mi se, ili je to posledica crpljenja energije od nekih nebitnih ljudi pa mi sada svejedno.

I cak osobe koje su trenutno u mom zivotu, sutra da odu, mislim da vise nemam snage ni da se potresem.
Korisnikov avatar
By gossip
zavisi od perioda
nekad nikad a nekad jako jako brzo
By Aven
Kad kliknem s nekim, prepuštanje i vezivanje je spontana i prirodna stvar. U smislu brzine - brzo.
Takvi klikovi su rijetki, though.

Najgore mi je kad sam "prisilno" okružena nekim ljudima, a ne pašu mi. Npr. cura ili dečko od prijatelja/prijateljice. Tu nikakvo siljenje ni kvantiteta druženja ne pomaže. Ne ide i bok.
Korisnikov avatar
By Trilian
lako se vezujem i brzo ali ne za svakoga... to se dešava sa osobama čije mi društvo već pri prvom susretu prija i sa kojima brzo osetim određenu dozu sigurnosti i poverenja... takve osobe su retke...
Korisnikov avatar
By Dijana88
Pa vezem se brzo,ali samo ako mi prija necije drustvo ,ako me ta osoba zna zadrzati kraj sebe ...necim...
Ali nisam skorije srela takvu osobu .. tako da za sada nisam vezana ni za koga .. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Lako se vezem, lako se i odvezem. A mogu i jako da se vezem i da se tesko odvezujem. Ma mogu sve :kingkong:
By Deni5
Više se ne vezujem, sada puštam da se vezuju.
Korisnikov avatar
By Macan86
ja sam ranije baš znao da se vežem za ljude jer sam prirodno takav da dajem sve od sebe za ljude koji su mi drago...Ali sam morao da naučim da držim distancu jer većina ljudi ne žele baš mnogo pažnje od mene....i nekako je bolje da budem pomalo hladan nego da gnjavim.
Korisnikov avatar
By elizevin
ne vezujem se lako za ljude
uglavnom mi treba dosta vremena da bih se opustila sa nekim i pocela da pricam o nekim intimnijim stvarima, posebno zato sto nisam otvorena i ne volim puno da pricam, draze mi je da slusam
naravno, postoje izuzeci kada sa nekim tako dobro odmah kliknem ili me toliko privuce da se osecam kao da se oduvek znamo, tako sam se osecala na primer kada sam upoznala mog najboljeg druga (ostali smo zajedno 24h jer jednostavno nismo mogli da prestanemo da pricamo :D), to je izuzetno retko naravno
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360001#p2360001]Hys. napisao:[/url]Tesko se vezujem.

A kad se jednom vezem-odvezivanje ne ide.

Ili ako mora da ide, biva izuzetno bolno, pre nego sto tako nesto odlucim. Kad odlucim, onda je po kratkom postupku.

Poslednji put se desilo pre 14 godina - to, da se od nekog odvezem. I naravno da je bilo u pitanju prijateljstvo. Jako mi tesko pada kada izgubim prijatelja.

Prijatelji su moja porodica, koju sam ja birala.
Sve to isto samo mi sve teze pada sto mi prijatelji poslednjih godina coporativno idu iz ove proklete zemlje i mnogo mi je tesko zbog toga, realno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!