Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
@Vel boy
Ne slazem se uopste sa onim sto si rekao. Muskarac koji vidi tako neku vest u novinama, apsolutno je nebitno da li mu je prva ili druga misao koja mu padne na pamet "Pa dobro, barem nije peder". Ako on samo i na trenutak pomisli takvu stvar, nesto ozbiljno nije u redu sa njim. Meni to ustvari zvuci kao da ta osoba, na neku ruku, lakse prelazi preko toga ili pak odobrava pedofiliju, sve dok nije rec o homoseksualizmu. Mozda sam ja tebe pogresno razumeo prvi put, i nesvesno doneo neke racionalnije zakljucke, koje ti uopste nisi imao na umu?
Korisnikov avatar
By Madonna
šta je homoseksualizam? a seksualizam? jesi ti homoseksualista? biseksualista?
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618151#p2618151]2kune napisao:[/url]pa sad... čisto tehnički jelte... tip koji je obljubio sina nije peder nego bipsić... ali na stvari je stalno isti nesporazum... kad se veli peder dal se misli na orijentaciju ili na identitet? ili u ovom slučaju bipsić jelte... ali kad se kaže pedofil onda znamo što podrazumjeva taj identitet... dvolični stup društva koji siluje vlastitu djecu... tu je orijentacija najmanje bitna jer su svi pedofili isti bez obzira na nju... ponosni gay identitet pak ne može biti različitiji od takvog pedofilskog dvoličnog nasilnog i hrišćanskog silovateljskog identiteta kojeg su članovi mahom stupovi društva dok im se ime ne nađe u novinama... zvati ih tada pederima i pripisivati im homoseksualne porive uvreda je za sve nas i zaslužuje i ban i tužbu...
Korisnikov avatar
By cornflakes
To je nova religija homoseksualaca. Očigledno.
Korisnikov avatar
By Madonna
Znaci. Sto dalje znaci da ti nije mesto na ovom pederskom forumu :bye:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618396#p2618396]Hitsugaya napisao:[/url]@Vel boy
Ne slazem se uopste sa onim sto si rekao.

????
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618396#p2618396]Hitsugaya napisao:[/url]
Muskarac koji vidi tako neku vest u novinama, apsolutno je nebitno da li mu je prva ili druga misao koja mu padne na pamet "Pa dobro, barem nije peder". Ako on samo i na trenutak pomisli takvu stvar, nesto ozbiljno nije u redu sa njim. Meni to ustvari zvuci kao da ta osoba, na neku ruku, lakse prelazi preko toga ili pak odobrava pedofiliju, sve dok nije rec o homoseksualizmu.
pa, ja svo vreme i govorih o tome da homofobija iliti homomržnja u glavama takvih od hetero osoba- jesu nešto ozbiljno što nije u redu u njihovim glavama. :eureka: i da je svet krcat takvih spodoba kojima je zaista pala, pada i nažalost će pasti na pamet "Pa dobro, barem nije peder" kada pročitaju o ocu koji siluje kćerku.
kako se onda ti ne slažeš uopšte s onim što sam rekao kada ti i ja govorimo baš jedno te isto? (s jedinom razlikom što ti očito još nisi svestan dimenzija zla homomržnje i heteroseksizma jer si bio pošao naivno da misliš da homofobima neće ili ne bi pasti/pala na pamet "Pa dobro, barem nije peder" kada pročitaju o ocu koji siluje kćerku)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618396#p2618396]Hitsugaya napisao:[/url]Mozda sam ja tebe pogresno razumeo prvi put, i nesvesno doneo neke racionalnije zakljucke, koje ti uopste nisi imao na umu?
????
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!