Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By badu
ćekam da neko uskoći sa "odgovara mi rektualno"
jo, ne?
ok
Korisnikov avatar
By badu
pa meenii neee ali ako baš želiš riješićemo nešto
Korisnikov avatar
By badu
toe samo deo mog šarma, črastmi
Korisnikov avatar
By Hys.
E, el se to muFkaju mega i dugoslava, ili je, ono što bi ja pre rekla, njima samo poznato ko se dugoslavi dojmi pa eto tu tako to provlače na forumu jer im je zabavno da to pominju javno ali da ipak ne pominju :smirk:

^ ovo gore je samo da eto vidite kako nekad to izgleda kad primetim male lezbijane kako nešto muvaju. not that anivon kers kako ja to vidim, nego mi dosadno.

ot:

gospojicu sa.... hm....ne znam jbt. a da. sa Orlandinjom, da imaju kratki neki filng, mislim da bi im bilo zabavno :lol:
Korisnikov avatar
By mega therion
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580606#p2580606]Hys. napisao:[/url]E, el se to muFkaju mega i dugoslava, ili je, ono što bi ja pre rekla, njima samo poznato ko se dugoslavi dojmi pa eto tu tako to provlače na forumu jer im je zabavno da to pominju javno ali da ipak ne pominju :smirk:

^ ovo gore je samo da eto vidite kako nekad to izgleda kad primetim male lezbijane kako nešto muvaju. not that anivon kers kako ja to vidim, nego mi dosadno.

ot:

gospojicu sa.... hm....ne znam jbt. a da. sa Orlandinjom, da imaju kratki neki filng, mislim da bi im bilo zabavno :lol:
a neee, ne muFkam se ja sa otr :saint: ali odlicno znam sa kime se ona muFka :cowboy:
ont: ajd... gossip xD
Korisnikov avatar
By Hys.
pa znači dobro sam napisala ("ono što bi ja pre rekla ...")

ot:

sa mow
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ma ja to moram da imam svedoke ako nestanem sa foruma.... Ili mt. :zavera:

Ont:
Pa eto scout, al' bih joj dodala jos neku bucicu. :pivo:
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 256
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!